Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyéjszakásnak fog nézni emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakásnak fog nézni emiatt?

Figyelt kérdés

Már egyszer találkoztam a sráccal, nagyon szimpatikus, nagyon udvarias velem és az esetem is, én komolyat szeretnék tőle.

A második talin kimentünk meggy sört inni a parkba, mindketten nagyon szeretjük, ezért is mentünk sörözni. 2-2 üveggel ittunk meg mindketten. Elcsattant egy csók is közben. Tali végén mondta, hogy elkísér valameddig. Felszálltunk a buszra beültünk a leghátsó ülésre, kb. Senki nem volt rajta. Adtam neki egy-két arcpuszit és vakargattam az alkarját, mert többször mondta, hogy milyen jó érzés. Láttam közben, hogy felállt neki és elég kellemetlenül érezte magát. Próbáltam oldani a feszkót és rátettem a kezem, picit simiztem neki, hogy alig fér el a kezembe, jó nagy. Nevettünk egyet utána pár perccel később már le is szálltam, de elkezdtem gondolkodni azon, hogy ez jó nagy hiba volt, biztos egy könnyen kapható rib*nek tart. Azóta csak messengeren beszéltünk pár mondatot, félek megvan a véleménye rólam. Sajnos a két sörtől én is bátrabb voltam a kelleténél. Szerintetek ennyi miatt kioffolhat? Vagy csak így már csak arra kellenék neki?

23/L

2023. szept. 14. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se. Ha mégis, akkor így járt:P
2023. szept. 14. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon kamusan írsz!

De ha nem szerencsétlen a fószer, miután felizgattad és otthagytad, tutira felhívta a bejáratott punciját hogy ürítsen egyet. Ha azóta alig keresett, akkor hidd el lefoglalja magát vele.

2023. szept. 15. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is kamusnak tűnik.
2023. okt. 12. 01:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!