Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kinézet fontos ilyenkor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kinézet fontos ilyenkor?

Figyelt kérdés

Lassan a tettek mezejére lépek, az a terv hogy elmegyek egy prostihoz. Meg lehet kövezni, házas vagyok blablabla. A kérdésem arra vonatkozna, hogy mivel 40-x éves vagyok, házas, férj és apa, így baromira nincs az a fittness modell testem. Nem vagyok kövér, sőt. A farkam sem az a hú de nagy. Ránézésre a prostik elutasíthatják az embert ha nem az a top vonzó férfi? A feleségem azt mondja hogy nulla a szexuális kisugárzásom mint férfinak, ezért ne is haragudjak meg, ő nem fog lefeküdni velem. Na most én ezt értem, én sem tetszem magamnak. Oké, meg van az összes fogam, 183/85 vagyok, nem kopaszodom, nincs káros szenvedélyem, alapvetően nincs olyan külső jegyem ami annyira taszító lenne. Viszont ahogy elnézem az utcán a férfi felhozatalt, brutálisan erős a mezőny! Mindenki kigyúrva, a legdivatosabb ruhák, a trendi hajak, szakállak, tetoválások. Mintha egy fittness verseny résztvevőit látnám. Ehhez képest én a fasorban sem vagyok.

Szóval ha még igent is mondana a prosti az ajtóban, ruha nélkül nem fog elzavarni a francba? Ezt halál komolyan kérdezem! A nőknek olyan szinten magasan vannak az elvárásaik külsőre, hogy én azt az életben sem tudom megugrani. Ráadásul a feleségem is mondta, hogy baromira gáz vagyok külsőleg. Pedig nem igazán változtam. Most meg már nincs önbizalmam, és rettegek attól hogy elzavar még egy prosti is.

2023. szept. 7. 14:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ha 40-x évesen ennyit tudsz akkor elég gyenge vagy.

A prostit nem érdekli az alakod, talán ha 250 kiló lennél .

Normálisan viselkedsz, tiszta legyél és fizess.

Minél kisebb a szerszám, a prosti annál jobban örül.

Neki nem kell semmit élvezni, csak dolgozik ő.

2023. szept. 8. 15:59
 32/37 A kérdező kommentje:
31. Azért kérdeztem, mert még sosem volt közöm prostihoz, nekem ez egy idegen terep. Mondjuk az a baj, hogy belegondolva nem is erre lenne szükségem.
2023. szept. 8. 16:53
 33/37 anonim ***** válasza:
Akkor ne menj, mert csak beszerzés egy traumát.
2023. szept. 8. 16:54
 34/37 A kérdező kommentje:
Annyira már nem vonz a téma. Neten nézegettem ilyen nőket, a felhozatalból volt vagy 3 aki megtetszett, de valahogy nem igazán tudtam rászánni magam. Túl idegenek, túl személytelen ez az én lelkületemnek.
2023. szept. 8. 17:01
 35/37 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne menj.
2023. szept. 8. 17:24
 36/37 anonim ***** válasza:
Lehet csak be kéne ülnöd egy kricsmibe egy jó beszélgetésre pár pohárka mellett.
2023. szept. 8. 17:30
 37/37 A kérdező kommentje:
Nem iszik.
2023. szept. 8. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!