Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinézet fontos ilyenkor?
Lassan a tettek mezejére lépek, az a terv hogy elmegyek egy prostihoz. Meg lehet kövezni, házas vagyok blablabla. A kérdésem arra vonatkozna, hogy mivel 40-x éves vagyok, házas, férj és apa, így baromira nincs az a fittness modell testem. Nem vagyok kövér, sőt. A farkam sem az a hú de nagy. Ránézésre a prostik elutasíthatják az embert ha nem az a top vonzó férfi? A feleségem azt mondja hogy nulla a szexuális kisugárzásom mint férfinak, ezért ne is haragudjak meg, ő nem fog lefeküdni velem. Na most én ezt értem, én sem tetszem magamnak. Oké, meg van az összes fogam, 183/85 vagyok, nem kopaszodom, nincs káros szenvedélyem, alapvetően nincs olyan külső jegyem ami annyira taszító lenne. Viszont ahogy elnézem az utcán a férfi felhozatalt, brutálisan erős a mezőny! Mindenki kigyúrva, a legdivatosabb ruhák, a trendi hajak, szakállak, tetoválások. Mintha egy fittness verseny résztvevőit látnám. Ehhez képest én a fasorban sem vagyok.
Szóval ha még igent is mondana a prosti az ajtóban, ruha nélkül nem fog elzavarni a francba? Ezt halál komolyan kérdezem! A nőknek olyan szinten magasan vannak az elvárásaik külsőre, hogy én azt az életben sem tudom megugrani. Ráadásul a feleségem is mondta, hogy baromira gáz vagyok külsőleg. Pedig nem igazán változtam. Most meg már nincs önbizalmam, és rettegek attól hogy elzavar még egy prosti is.

Ha 40-x évesen ennyit tudsz akkor elég gyenge vagy.
A prostit nem érdekli az alakod, talán ha 250 kiló lennél .
Normálisan viselkedsz, tiszta legyél és fizess.
Minél kisebb a szerszám, a prosti annál jobban örül.
Neki nem kell semmit élvezni, csak dolgozik ő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!