Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kinézet fontos ilyenkor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kinézet fontos ilyenkor?

Figyelt kérdés

Lassan a tettek mezejére lépek, az a terv hogy elmegyek egy prostihoz. Meg lehet kövezni, házas vagyok blablabla. A kérdésem arra vonatkozna, hogy mivel 40-x éves vagyok, házas, férj és apa, így baromira nincs az a fittness modell testem. Nem vagyok kövér, sőt. A farkam sem az a hú de nagy. Ránézésre a prostik elutasíthatják az embert ha nem az a top vonzó férfi? A feleségem azt mondja hogy nulla a szexuális kisugárzásom mint férfinak, ezért ne is haragudjak meg, ő nem fog lefeküdni velem. Na most én ezt értem, én sem tetszem magamnak. Oké, meg van az összes fogam, 183/85 vagyok, nem kopaszodom, nincs káros szenvedélyem, alapvetően nincs olyan külső jegyem ami annyira taszító lenne. Viszont ahogy elnézem az utcán a férfi felhozatalt, brutálisan erős a mezőny! Mindenki kigyúrva, a legdivatosabb ruhák, a trendi hajak, szakállak, tetoválások. Mintha egy fittness verseny résztvevőit látnám. Ehhez képest én a fasorban sem vagyok.

Szóval ha még igent is mondana a prosti az ajtóban, ruha nélkül nem fog elzavarni a francba? Ezt halál komolyan kérdezem! A nőknek olyan szinten magasan vannak az elvárásaik külsőre, hogy én azt az életben sem tudom megugrani. Ráadásul a feleségem is mondta, hogy baromira gáz vagyok külsőleg. Pedig nem igazán változtam. Most meg már nincs önbizalmam, és rettegek attól hogy elzavar még egy prosti is.

2023. szept. 7. 14:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekli a kinézeted, csak a pénzed, mivel ez egy üzlet. Virágot se kell neki vinni, meg udvarolni sem.
2023. szept. 7. 16:13
 22/37 anonim ***** válasza:
Annyira érdekli a prostit a kinézeted mint a fodrászodat. Ne legyél büdös, igénytelen, viselkedj normálisan. Egy szolgáltatást veszel igénybe, nem szerelmet veszel.
2023. szept. 7. 16:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Nem volt belékm szerelmes sosem, az eszével gondolkodott mindig is. Bevallotta hogy a szex mindig is kényszer volt nála, az anyjaék is azzal indították útnak hogy ne álljon ellen, tudja le azt a 10 percet gyorsan. Most meg már ezt is negunta. Neki a biztonság kell, erre keresett engem. Hú annyira látszott rajta az a pokoli szenvedés! Az ágyban mozdulatlanul feküdt, részéről ennyi volt a szex.
2023. szept. 7. 16:29
 24/37 anonim ***** válasza:
Na az egyik jobb mint a másik.
2023. szept. 7. 16:32
 25/37 anonim ***** válasza:
Minek vetted el, ha már a kezdetekkor is ilyen fapin@ volt? ÉS miért nem válsz el?
2023. szept. 7. 16:40
 26/37 anonim ***** válasza:

Hú annyira látszott rajta az a pokoli szenvedés! Az ágyban mozdulatlanul feküdt, részéről ennyi volt a szex.

Hogy jutott eszedbe elvenni ezt a nőt? Egy gumibabával jobban jártál volna. Ez így kinek jó?

2023. szept. 7. 16:44
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

#23 "gratulálok" a szüleinek, sikerült a feleséged tudatalattijába elültetni egy rakás komplexust, szorongást a világ legtermészetesebb (és legjobb) dolgával kapcsolatban.

Ha már gyerek van akkor figyelj a nevelésére, felvilágosítására, ne cipelje tovább azt a baromságot amivel az anyósék megnyomorították a feleséged.

Keressen fel egy jó szexuálpszichológust hátha tud még rajta segíteni valamit.

2023. szept. 7. 22:02
 28/37 A kérdező kommentje:

Beszéltem már vele erről, ő azt állítja hogy ő tökéletes, neki nincs szüksége külső segítségre. Tegnap beszélgettünk úgy általánosságba, már egész kiskorában elültették a fejébe a testiséget mint bűnt, a nemi szervet "csúnyának" kell mondani, és azt szégyelni, takargatni kell.

Jelenleg 56kg a 165cm-jéhez. A fürdőszobába öltözködik át, mert szerinte van rajta legalább 3kg felesleg, pedig mindig mondom neki hogy semmi gond nincs vele. Az nem számít, nem nézhetem meg, nem nézhetek rá ruha nélkül, de még fehérneműben sem! Aztán úgy öltözködik hogy mindenki utána fordul, jobban néz ki mint 20 évesen, pedig akkor sem volt egyszerű. Most 43 évesen már erősen nyílik az olló, a korral előrehaladva egyre kevesebb a vonzó nő vagy férfi. Mint mondtam, korához képes amolyan fullos, dögös nő, a munkahelyén is egy csomóan csapják neki a szelet(ügyfelek). Mindenki azt gondolja róla hogy egy vadállat, úgy is néz ki. Na most hazajön egy ilyen nő, aztán takargatja magát, a szex lehetőségét is kizárja, megveti. Nekem a libidóm a koromhoz képest igen csak magas. Mindketten sportosak vagyunk. Tiszta szopás az egész! :(

2023. szept. 8. 13:23
 29/37 anonim ***** válasza:
Gyerekként házasodtatok vagy cselekvőképes felnőtt emberként, az aszexualizált nebáncsvirág a csúnyájával meg a hapsi, aki állandóan dugna, de nem zavarja, hogy egy tengeri csillagot kefélget? Amúgy normálisak vagytok? Hogy jutott eszetekben összeházasodni? Meg főleg minek...???
2023. szept. 8. 13:28
 30/37 A kérdező kommentje:

29. :D :D :D Hát ez k*rva jó volt! :D :D :D

"aszexualizált nebáncsvirág a csúnyájával" Ezt majd a sírjára felvésetem ha én élek tovább! :D :D :D Most már így fogom hívni! :)

2023. szept. 8. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!