Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kinézet fontos ilyenkor?
Lassan a tettek mezejére lépek, az a terv hogy elmegyek egy prostihoz. Meg lehet kövezni, házas vagyok blablabla. A kérdésem arra vonatkozna, hogy mivel 40-x éves vagyok, házas, férj és apa, így baromira nincs az a fittness modell testem. Nem vagyok kövér, sőt. A farkam sem az a hú de nagy. Ránézésre a prostik elutasíthatják az embert ha nem az a top vonzó férfi? A feleségem azt mondja hogy nulla a szexuális kisugárzásom mint férfinak, ezért ne is haragudjak meg, ő nem fog lefeküdni velem. Na most én ezt értem, én sem tetszem magamnak. Oké, meg van az összes fogam, 183/85 vagyok, nem kopaszodom, nincs káros szenvedélyem, alapvetően nincs olyan külső jegyem ami annyira taszító lenne. Viszont ahogy elnézem az utcán a férfi felhozatalt, brutálisan erős a mezőny! Mindenki kigyúrva, a legdivatosabb ruhák, a trendi hajak, szakállak, tetoválások. Mintha egy fittness verseny résztvevőit látnám. Ehhez képest én a fasorban sem vagyok.
Szóval ha még igent is mondana a prosti az ajtóban, ruha nélkül nem fog elzavarni a francba? Ezt halál komolyan kérdezem! A nőknek olyan szinten magasan vannak az elvárásaik külsőre, hogy én azt az életben sem tudom megugrani. Ráadásul a feleségem is mondta, hogy baromira gáz vagyok külsőleg. Pedig nem igazán változtam. Most meg már nincs önbizalmam, és rettegek attól hogy elzavar még egy prosti is.

A prosti akkor küld el ha koszos, igénytelen vagy agresszíven viselkedik a kuncsaft. Nem érdekli hogy nézel ki, sem az hogy mekkora a pöckösöd (sőt örül is a kis méretnek, mert könnyebben letudható vele a "fuvar"). Nem szerelemből terpeszt be neked, hanem a pénzedért!
Bocs, de pont olyan sima félrekúrogató átlagjóska vagy mint az ügyfelei 90%-a. Érkezz időben (ha késel amúgy is a te idődből megy, mert egészkor kidob - sőt már előtte 10 perccel szól hogy kezd el szedelőzködni mert jön a következő kuncsaft), legyél normális (a k.rva is ember), ne legyél büdös, koszos, ápolatlan. S ami a legfontosabb - legyen pénzed 😂
Na ez érdekli a k.rvát, a többit kb. lepotty.

A Van Graaf-ból öltözködöm, diplomás, igen jó helyen dolgozó ember vagyok. Ápolt vagyok, hetente járok fodrászhoz, a fogaim megvannak, nem büdös a szám, nem dohányzom, nem drogozok, nem kávézok. A BMI indexem kifejezetten jó! A probléma forrása az, hogy nincs semmiféle szexuális kisugárzásom a feleségem szerint. Bevallotta hogy ő a férfiaállat típusú pasikat szereti, én meg inkább a kulturált értelmiségi megjelenést hozom. Hiába kőkemény a karom vagy a hasam, szerinte a vonásaim feminimek. Legalábbis ezt vettem ki a szavaiból. Hozzám nem érne, csók? Még egy puszit sem adna.
Rossz apa lennék? Ott voltam a szülésnél, azóta is a gyerekem mellett vagyok, hordom, viszem, kiszolgálom, tanítom. Mint mondtam a gond az, hogy a libidóm még igen jó, otthon azért kapok elutasítást mert nem vagyok vonzó. Nem azért mert tróger vagyok vagy szemét, vagy hazug, eliszom a család pénzét stb.
Most hogy ezen túlestünk kedves válaszolók, így arra térnék ki mi az amin parázok! Hát az, hogy nulla au önbizalmam, félek attól hogy még egy fizetős is elutasít! Ez meg már csak pont lenne az "i"-re. Miért nem válok el? Pont azért, mert úgy érzem hogy minden nő undorítónak tart. Már úgy nézek rá minden nőre, hogy mi a reakciója ha rámnéz. Már képzelődöm vagy sem, de azt látom hogy elfordulnak, rondának tartanak. Egy kicsit már a pszichém is besokalt ennyi elutasítástól és szavaktól amit otthon kaptam a fejemre. 7 éve nincs szex, eddig bírtam. Viszont addig is maximálisan elláttám a családom!

Igaz ez nem a kérdésedre lesz reflektálás, de ha semmit sem valtoztal (bár ez erős túlzás lehet jó pár év tekintetében) akkor hogy sikerült beléd szeretnie? Ezelőtt szexelnie veled? A gyereket csak össze kellett hozni.
Mi változott? Mivel idézhetted te vagy más elő hogy kb undorodik tőled? Mert a szex az egy dolog, de ha már se puszi se csók, akkor ott már nagyon nagyon komoly visszatartás lehet a részéről
És hogy a kérdésre is válaszoljak, ahogy írták előttem egy prostinak a pénz számít, akár még arra is megkérheted hogy dicsérjen szex előtt/ közben ha arra lenne szükséged. Légy ápolt és normális.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!