Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves, szingli férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves, szingli férfiként ciki, szégyen prostituálthoz járni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban, években nincs szerencsém az ismerkedésben, sokat csalódtam a nőkben… hatalmas elvárások, ghosting, anyagiasság, felületesség… már hónapok óta nem bújtam ágyba senkivel, és már nagy szükségem lenne legalább fizikai kielégülésre. Szégyennek számít, ha esetleg prostituálthoz fordulni ilyen fiatalon? Mire lehet számítani? Higénikus egyáltalán?

2023. szept. 5. 23:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó.

Én sem állnék le egy olyan nővel aki egy ilyenen nem képes túllendülni és ez nála egy kizáró ok.

A gusztustalan szót az esélyekre kéne inkább mondani. Amíg egy hétköznapi külsővel megáldott nőnek elég léteznie, hogy szexhez jusson addig a férfiak egy igen jelentős részének ha összetöri magát sincsen garancia a sikerre. Tudom, hogy itt nem a párkeresésen van a hangsúly de igen sok mindent elárul ez a felszínes hozzáállás. Ha 30 nőt dug meg előtted akiket nem pénzért kapott meg az miben más? Véletlenül se azt nézzed, hogy milyen ember, mit tudna adni egy kapcsolathoz, ragadjál le itt. Eléggé szánalmas az alapján megbélyegezni valakit mert korábban tett olyan dolgokat amik némileg kifogásolhatóak a társadalom szemében és emiatt jogtalanul bélyegezzük meg őket egy teljes életre.

2023. szept. 8. 20:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy jogosan, vagy nem jogosan, de inkább szégyen a legtöbb ember szemében.

De miért fontos neked, hogy más mit gondol? Erről nem nagyon szokott beszélni senki. Esetleg egy komoly kapcsolat meghiúsulhat emiatt, ha őszintén mindent el akarsz mondani és olyan a felfogása,mint a 20-as válaszolónak.

Talán van benne egy olyan, hogy aki csak pénzért tud nőt találni, az kicsit szánalmas. Ez nem az én véleményem, csak szerintem a társadalom így ítéli meg

2023. szept. 8. 23:12
 23/26 senior10 ***** válasza:
81%

én sem tartom cikinek, én is el-el járogatok, most ha áll a péló más csaj meg nincs akkor akkor ki a tökömet érdekli, hogy most ki tartja cikinek ki nem.

Egyébként nem prosti mondta már, hogy mielőtt belekezdett ebbe ő is lenézte azokat a pasikat akik eljárnak lányokhoz, de mostmár, hogy látja a "másik oldalt" is, mert nyilván beszélgetés is zajlik ilyenkor, eléggé megváltozott a véleménye, így az elmondásuk alapján sokkal több normális csávóval volt dolguk, mint előtte...

2023. szept. 9. 12:54
 24/26 senior10 ***** válasza:
67%
*nem egy prosti mondta már.
2023. szept. 9. 12:54
 25/26 anonim ***** válasza:
19%

🤣🤣🤣

Persze, hogy vigasztal a k*rva.

Nem fizetnél neki, ha tudnád mit is gondol valójában.

Amúgy valóban egyszerre szánalmas és undorító, aki prostihoz megy.

2023. szept. 10. 09:07
 26/26 anonim ***** válasza:
62%

25-ös. Fejemet tenném rá, hogy nő vagy. Nem kellene ismeretlenül ítélkezned. Gondolom te patyolat tiszta vagy? Ez költői kérdés volt. Normális társadalomban pedig kereslet és kínálat is van. Persze a nő önszántából és ne kizsákmányolva végezze ezt a tevékenységet. Egy "normális" kapcsolatban sajnos sok esetben pont az ellenkező történik. A férfi van megalázva és kizsákmányolva a "normális" nő által. Tudnék én mesélni.

Kedves válaszoló. Egyáltalán nem szégyen! Viselkedj normálisan a lánnyal. Bán vele nőként és ezerszer többet fog nyújtani mint egy barátnő. (Sokkal kevesebből megúszod!)

2023. szept. 10. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!