Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves, szingli férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves, szingli férfiként ciki, szégyen prostituálthoz járni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban, években nincs szerencsém az ismerkedésben, sokat csalódtam a nőkben… hatalmas elvárások, ghosting, anyagiasság, felületesség… már hónapok óta nem bújtam ágyba senkivel, és már nagy szükségem lenne legalább fizikai kielégülésre. Szégyennek számít, ha esetleg prostituálthoz fordulni ilyen fiatalon? Mire lehet számítani? Higénikus egyáltalán?

2023. szept. 5. 23:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Szégyen annak, aki szégyennek érzi. Én a te helyedben nem érezném annak.

Viszont figyelmeztetlek, hogy a nők jelentős része utólag sem tolerálja a prostizást, így ha később lesz párod, soha ne mondd el neki, hogy jártál prostinál.

2023. szept. 5. 23:06
 2/26 anonim válasza:
64%

Én helyedben messzire kerülném a bármiféle szexuális szolgáltatást nyújtó privát lányokat is (rosszlányokponthu). A nemi betegséget orális szex útján is elkaphatsz, pl a lánynak meg van sérülve a szája belül, ínyprobléma ilyesmi, leoráloz téged és el is kaphatsz bármit még így is. Ilyen lányokat meg kiny@lni kifejezetten tilos meg undi szerintem.

Maximum de nagyon max gumival mehet de akkor semmi mást nem csináltok, utána intenzíven lezuhanyzol intim területen.

Lehet én vagyok paranoia de soha nem mernék ezen hölgyekhez menni.

2023. szept. 5. 23:23
 3/26 anonim ***** válasza:
43%

Semmi szégyen nincs benne. A prostik sok szempontból többet is érnek mint a "hétköznapi" lányok: olcsóbbak, bevallottan a pénzért vannak veled (ahogy a többi nő is, csak azok be se ismerik és az Isten pénze nem elég nekik), és ráadásul fixen lesz szex, míg egy sima csajra lehet ráköltöd a gatyádat, aztán azt mondja "bocs nem jössz be viszlát".

A mai világban nem szégyen a prostikhoz járni, hanem sok embernek az egyetlen opció, mivel aki nem elég gazdag és jóképű, az sosem fog csajt találni mert mind csak a milliomos Bradpittekkel áll szóba, senki mással.

2023. szept. 5. 23:52
 4/26 anonim ***** válasza:
54%
#2 Butaság, voltam már vagy harminc prostival, a legtöbbet ki is nyaltam, sosem volt semmi nemi bajom. Ezek a lányok tisztábbak, mint egy átlag bige a dizsiből, előbb kapsz el valami nyavaját az utóbbitól.
2023. szept. 6. 00:18
 5/26 anonim ***** válasza:
66%
Ne reklámozd és kész.
2023. szept. 6. 00:26
 6/26 anonim ***** válasza:
48%

"már hónapok óta nem bújtam ágyba senkivel, "

bele ne halj... én 20 éve

2023. szept. 6. 00:53
 7/26 anonim ***** válasza:
49%
#6 Te se halj bele, én meg még soha. 27 éves vagyok. :D
2023. szept. 6. 00:55
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
én is szűz vagyok még, 20 éves vagyok. elég kevés rá az esély hogy még ebben az évtizedben elvesztem
2023. szept. 6. 00:59
 9/26 anonim ***** válasza:
28%
aha
2023. szept. 6. 01:30
 10/26 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy olyan dolog amiben nem vagyok biztos. Ilyen is-is. Az a helyzet,hogy 20 éves koromban én is el akartam menni, de úgy voltam vele, hogy az első nőt nem a pénzem miatt szeretném vízszintesbe rakni. Afféle erkölcsi dologról volt itt szó. Most közel 25 évesen már én is erősen tervezem igénybe venni egy fizetős lány szolgáltatásait. Rosszul vagyok a szex hiánytól, a testem vágyik rá de ha nem találok senkit akkor kénytelen vagyok ehhez a módszerhez folyamodni.
2023. szept. 6. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!