Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves, szingli férfiként ciki, szégyen prostituálthoz járni?

Szégyen annak, aki szégyennek érzi. Én a te helyedben nem érezném annak.
Viszont figyelmeztetlek, hogy a nők jelentős része utólag sem tolerálja a prostizást, így ha később lesz párod, soha ne mondd el neki, hogy jártál prostinál.
Én helyedben messzire kerülném a bármiféle szexuális szolgáltatást nyújtó privát lányokat is (rosszlányokponthu). A nemi betegséget orális szex útján is elkaphatsz, pl a lánynak meg van sérülve a szája belül, ínyprobléma ilyesmi, leoráloz téged és el is kaphatsz bármit még így is. Ilyen lányokat meg kiny@lni kifejezetten tilos meg undi szerintem.
Maximum de nagyon max gumival mehet de akkor semmi mást nem csináltok, utána intenzíven lezuhanyzol intim területen.
Lehet én vagyok paranoia de soha nem mernék ezen hölgyekhez menni.

Semmi szégyen nincs benne. A prostik sok szempontból többet is érnek mint a "hétköznapi" lányok: olcsóbbak, bevallottan a pénzért vannak veled (ahogy a többi nő is, csak azok be se ismerik és az Isten pénze nem elég nekik), és ráadásul fixen lesz szex, míg egy sima csajra lehet ráköltöd a gatyádat, aztán azt mondja "bocs nem jössz be viszlát".
A mai világban nem szégyen a prostikhoz járni, hanem sok embernek az egyetlen opció, mivel aki nem elég gazdag és jóképű, az sosem fog csajt találni mert mind csak a milliomos Bradpittekkel áll szóba, senki mással.

"már hónapok óta nem bújtam ágyba senkivel, "
bele ne halj... én 20 éve

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!