Egyedülélők - általában mivel töltitek el az időtöket miután befejeztétek a kötelező napi robotolást?
Olvasok, filmezek, vacsorázok, sportolni megyek, szakdolgozatot írok.
(Otthonról dolgozom.)
Nekem eleve nincs olyan, hogy "munkaidő utáni délután", mert csak pénteken érek haza már 6-ra a munkából (ha épp nem kell mennem sehova), a többi napon 7 körül. Úgyhogy valódi szabadidő alig marad. Eszem valamit, esetleg főzök is, utána némi házimunka (mosás, takarítás, pakolás). Ha épp minden rendben van, akkor ezek után még van egy pici időm nyelvet tanulni vagy edzeni, esetleg olvasni pár oldalt, aztán arra eszmélek, hogy már elmúlt 10 óra, és menni kéne zuhanyozni.
39N
Egyszerre dolgozok rengeteg órát (10-14), úgyhogy utána hazaérek, kajálok, fürdök és alszok. Ha előbb érek haza, akkor egy séta vagy futás a környéken, aztán olvasok valamit, vagy netezek.
Szerencsére így viszonylag keveset koszolok (amiből ettem edény, azt általában azonnal elmosom), szóval az első pihenőnapomon berakok 1-2 mosást, elmegyek boltba, kitakarítom a lakást, és főzök, meg előkészítem a kaját a következő hétre (pl. csinálok feltét, amellé csak egy adag tésztát kell kifőzni munka után, vagy egy adag rizst megpárolni, a lényeg az, hogy minimális erőfeszítés legyen munkanap kajához jutni, és max. 10 perc). Ilyenkor sort kerítek egy normális edzésre is - pl. elmegyek úszni, vagy konditerembe -, aztán este barátokkal találkozunk, beülünk egy filmre, vagy kocsmázunk, bulizunk, elmegyünk egy kiállításra, programra a városban... Ami épp akad.
A második pihenőnap, az csak az enyém, olyankor túrázok a környéken, vagy horgászni megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!