Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes vagyok egy egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok egy egyéjszakás kalandból, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyaraláson hülyeséget csináltam, volt egy egyéjszakás kalandom, és ma teszteltem egy pozitívat.. egyszerűen teljesen kétségbe vagyok esve hogy most mit csináljak. Alapból abortusz ellenes vagyok de mégis hogy tartsam meg így? Egyáltalán kellene szólnom a srácnak hogy mi a helyzet? Kb 2 napot beszéltünk valamennyit, aztán lefeküdtünk ami nagyon meggondolatlan volt így utólag, azóta nem is beszéltünk egyáltalán, a száma sincs meg. Azt tudom hol dolgozik és ennyi. És az a vicc hogy ezen kívül sose volt egyéjszakásom, mert nem az én stílusom.

Ti mihez kezdenétek ebben a helyzetben? Senkinek nem mondtam el, mert borzasztóan kínos.

L26

2023. aug. 31. 18:54
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
#38 köszi, tehát egy hiba miatt már egyből szánalmas az élete valakinek. Jó hogy gondolom te sose hibáztál. Mindenesetre nem azért írtam ki a kérdésem, hogy sértegessetek ismeretlenül, de mindegy.
2023. szept. 4. 01:33
 42/48 anonim ***** válasza:
12%
Abban hibázták, hogy lebuktál a kamuddal.
2023. szept. 4. 06:54
 43/48 A kérdező kommentje:
Ez most már elég szánalmas amit művelsz 😃
2023. szept. 4. 10:50
 44/48 anonim ***** válasza:
0%
Ne magadból indulj ki!
2023. szept. 4. 11:24
 45/48 anonim ***** válasza:
0%

Igazi veréb troll vagy...

Ha meg valóban igaz a sztori, akkor megérdemled a sorsod.

Bár a gyereket sajnálom...

2023. szept. 4. 18:02
 46/48 anonim ***** válasza:
14%
A gyereket én is :(
2023. szept. 4. 18:09
 47/48 anonim válasza:
88%
Szerintem tök mindegy mit mond a srác, neked kell döntened mert ő gondolhat bármikor egyet és lelép. Te fogsz vele egyedül maradni nem ő. Persze nem szép dolog az abortusz de gondold végig, hogy fel tudod e egyedül is nevelni ha úgy alakul? Egy kis baba csodálatos dolog de felelősségteljesen kell vallanod ha vállalod hogy boldog teljes élete legyen, attól függetlenül hogy egy bakiból lett..
2023. szept. 9. 23:04
 48/48 anonim ***** válasza:
12%
Igazi nyárvégi kamu.
2023. szept. 10. 11:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!