Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok egy egyéjszakás kalandból, most mit tegyek?
Sziasztok!
Nyaraláson hülyeséget csináltam, volt egy egyéjszakás kalandom, és ma teszteltem egy pozitívat.. egyszerűen teljesen kétségbe vagyok esve hogy most mit csináljak. Alapból abortusz ellenes vagyok de mégis hogy tartsam meg így? Egyáltalán kellene szólnom a srácnak hogy mi a helyzet? Kb 2 napot beszéltünk valamennyit, aztán lefeküdtünk ami nagyon meggondolatlan volt így utólag, azóta nem is beszéltünk egyáltalán, a száma sincs meg. Azt tudom hol dolgozik és ennyi. És az a vicc hogy ezen kívül sose volt egyéjszakásom, mert nem az én stílusom.
Ti mihez kezdenétek ebben a helyzetben? Senkinek nem mondtam el, mert borzasztóan kínos.
L26

Erre mondják szííííííííííííííííívás. Márpedig sokáig nem kellene titkolóznod!!! Akár megtartod, akár elveteted mielőbb cselekedj! A terhesség minél korábbi szakaszában történik a művi elvétel annál kisebb kockázattal jár a beavatkozás. Azonnal keresd fel a nőgyógyászod és állapítsa meg hány hetes a magzat (12 heted van cselekedni ha el akarod vetetni).
Megtartani vs. elvetetni... na ez egy olyan dilemma amit a saját élethelyzeted alapján kell eldöntened, olyasmi kérdések mentén mint:
a) A pasi meg akarja tartani? Vállalja, hogy mostantól egy család lesztek?
b) Van arra esély, hogy ha szülőként felvállaljátok a gyermeket akkor azt szeretetben, egyetértésben fel tudjátok közösen nevelni?
c) Ha a pasi nem akarja, akkor te egyedül akarod vállalni az egyedülálló anyák életét? Megvan hozzá a támogatásod (anyagi, erkölcsi) egyaránt?
d) Ez majd csak később lesz szempont... de gyermekét egyedül nevelő anyaként eléggé be fognak a jövőben szűkülni a párválasztási lehetőségeid (erről sokan regényeket tudnának mesélni).

Miért lenne alvilági?
Köszi a válaszokat. Igyekszem átgondolni csak teljesen be vagyok pánikolva. Én nem vagyok abban a helyzetben, hogy egyedül bevállaljak egy gyereket, egyáltalán nem olyan se az életstílusom de a jelenlegi helyzetem. Az meg hogy ő akarná-e… erősen kétlem. Egy család? Alig ismerem. Nagy hülyeség volt, én is tudom, tisztában vagyok vele. Azt próbálom kitalálni szóljak e neki egyáltalán és ha igen akkor hogyan…

Én a helyedben szólnék, ha nem egy igazi paraszt, márpedig gondolom, hogy nem egy agrár hippivel feküdtél le. (magamból indultam ki, nem tennék olyat)
A baba 9 hónap múlva jön, 9 hónap alatt egészen össze lehet szokni, megbeszélni, hogy ki mit szeretne és hogyan. Két felnőtt, és mindkettőtöknek biztosan van családja aki csak segítene.
Általában a racionális emberek titokban tartják és abortuszra mennek, de én ezt a variációt választanám amit írtam. Én hiszek még a mesékben. De tudom milyen érzés amikor egy nem várt baba érkezik. Igyekezz megszeretni, ha meg is tartod, mert ha megszületik érezni fogja, hogy nincs is rá szükség. Nagyon gondold végig az összes lehetőséget.
De én a pasival kezdeném. Lehet nem kellene felesleges agyalnod, ha elmondod, hogy nem szeretnél abortuszra menni.
Hozzá teszem nem is javaslom, barátnőm volt, majd megsérült a méhe és azóta nem is sikerült a baba, bejelentették, hogy meddő.
Sok sikert! Hallgass a szívedre! Kíváncsi leszek, hogy hogyan döntesz!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!