Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem barátnőjét,hogy tudnám leállítani??
Figyelt kérdés
Tök véletlen szembesült a pucér testemmel mikor bementem inni a kertből ahol napoztam,és nem tudtam az érkezéséről!
Nos azóta bombáz üzenetekkel ,egyre pikánsabb ötleteivel!
A nejem nem fogom megcsalni,a csajt pedig nem szeretném lebuktatni ,óvodás koruk óta barátnők...
2023. aug. 29. 06:04
11/13 anonim 

válasza:

#8 és mit vàlaszolt? Tudomàsul vette h nincs esélye?
12/13 A kérdező kommentje:
Dehogy vette tudomásul, eszébe sincs! Azt hiszi csak idő kérdése és beadom a derekam és eléri a célját!
A baj az, hogy egy feltöltős számról írogat ami persze titkosított , és vigyázva arra, hogy egyértelmű legyen a kiléte...
2023. aug. 30. 13:58
13/13 anonim 

válasza:

Akkor kitàlalnék a feleségednek hogy a legjobb gyerekkori baràtnője egy ribizli aki le akarna téged nyúlni.. Mit veszìthetsz? Igazából rajta kívül mindenki jól jàr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!