Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nejem barátnőjét,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nejem barátnőjét,hogy tudnám leállítani??

Figyelt kérdés

Tök véletlen szembesült a pucér testemmel mikor bementem inni a kertből ahol napoztam,és nem tudtam az érkezéséről!

Nos azóta bombáz üzenetekkel ,egyre pikánsabb ötleteivel!

A nejem nem fogom megcsalni,a csajt pedig nem szeretném lebuktatni ,óvodás koruk óta barátnők...

2023. aug. 29. 06:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Esetleg dughatnátok hármasban!
2023. aug. 29. 06:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Leìrod neki pl a frankót? Figyu nem vagyok nyitott semmilyen megcsalàsra feleségem van,és hűséges vagyok hozzà.keress màst. Ez lerombol benne minden reményt
2023. aug. 29. 06:38
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Toljátok hármasban, az nem megcsalás.
2023. aug. 29. 07:02
 4/13 Bekecs Béla ***** válasza:
16%
Hármas szex haverom ne legyel mar homoki. Ha gyerekkoruk ota a legjobb barátnők, akkor mar tuti lezbiztek mar egy jot.
2023. aug. 29. 07:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem le kéne buktatnod. Gondolj bele, a nejed egy olyan barátnőt érdemel, aki simán lenyúlná a férjét?

De az is lehet, hogy csak a feleségednek segít Téged tesztelni. Ebben az esetben ha titokban tartod, az akár gyanús is lehet.

2023. aug. 29. 07:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha őszinte vagy a pároddal abbòl szerintem nem lehet baj, hisz te nem tettél semmi rosszat.

Aztán meg jól is elsülhet de tényleg ha a baratnője hátamögött csinálja nem őszinte barátnője a párodnak.

2023. aug. 29. 07:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ilyen 'barátnőm' lenne, tudni akarnek róla. Mi vagy te, a feleséged ellensége? Nem is értem mit véded ezt a nőt. Mégis talonban akarod tartani vagy mi?

Legyen már annyi eszed, hogy elmondod a feleségednek...

2023. aug. 29. 07:18
 8/13 A kérdező kommentje:

A gruppen nem opció!

Megírtam neki hogy feleslegesen nyomul,de nem adta eddig fel

A tesztelés eszembe jutott,bár nem vallana a nejemre....ezért is vagyok tanácstalan

2023. aug. 29. 07:30
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
Látom az értelmes válaszokra nem is reagálsz:) Szóval vagy kamu vagy, vagy idióta
2023. aug. 29. 07:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el a feleségednek, hogy mi történt, mutasd meg miket ír, és kérd meg, hogy beszéljen vele erről, mert ez nem normális.

Aki meg azt mondja, vegyétek be hármasba: ti se vagytok normálisak, nem mindenkinek álma egy hármas.

2023. aug. 30. 07:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!