Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem barátnőjét,hogy tudnám leállítani??
Tök véletlen szembesült a pucér testemmel mikor bementem inni a kertből ahol napoztam,és nem tudtam az érkezéséről!
Nos azóta bombáz üzenetekkel ,egyre pikánsabb ötleteivel!
A nejem nem fogom megcsalni,a csajt pedig nem szeretném lebuktatni ,óvodás koruk óta barátnők...

Pedig szerintem le kéne buktatnod. Gondolj bele, a nejed egy olyan barátnőt érdemel, aki simán lenyúlná a férjét?
De az is lehet, hogy csak a feleségednek segít Téged tesztelni. Ebben az esetben ha titokban tartod, az akár gyanús is lehet.

Ha őszinte vagy a pároddal abbòl szerintem nem lehet baj, hisz te nem tettél semmi rosszat.
Aztán meg jól is elsülhet de tényleg ha a baratnője hátamögött csinálja nem őszinte barátnője a párodnak.

Ha nekem ilyen 'barátnőm' lenne, tudni akarnek róla. Mi vagy te, a feleséged ellensége? Nem is értem mit véded ezt a nőt. Mégis talonban akarod tartani vagy mi?
Legyen már annyi eszed, hogy elmondod a feleségednek...
A gruppen nem opció!
Megírtam neki hogy feleslegesen nyomul,de nem adta eddig fel
A tesztelés eszembe jutott,bár nem vallana a nejemre....ezért is vagyok tanácstalan

Mondd el a feleségednek, hogy mi történt, mutasd meg miket ír, és kérd meg, hogy beszéljen vele erről, mert ez nem normális.
Aki meg azt mondja, vegyétek be hármasba: ti se vagytok normálisak, nem mindenkinek álma egy hármas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!