Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Textilmentes szaunában hogy történik a merülőmedence használata?
A merülőmedencét teljesen meztelenül kell használni? Vagy van aki ilyenkor felveszi a fürdőruhát? Van arra valami szabály, hogy egyszerre csak egy ember lehet bent? Pl ha bent van már valaki, akkor én nem mehetek be meztelenül mellé?
25 F

Ebben a kérdésben a fürdő ill. a szauna szabályai/házirendje az irányadók.
Ahova én járok szaunázni, ott szigorúan textilmentes a szauna. Csak lepedőt vihetsz be magaddal. A merülőmedencére és a jakuzzira opcionális, hogy fürdőruhában vagy meztelenül használod.
A többség meztelenül használja. Elég macerás is lenne, ha szaunázás után magadra kéne erőltetni a fürdőgatyát és úgy merülni. A korlátra teszem a lepedőt és kész.
Nálunk egyszerre többen is lehet merülni, kb 3-4 ember kényelmesen elfér a merülőmedencében. Én is voltam már úgy, hogy más is ott merült velem együtt full meztelenül. Szóval ez nem tilos (nálunk). Akkor szoktam várni, ha esetleg nő van a merülőben, őt megvárom hogy kijöjjön, nehogy kellemetlen legyen neki, hogy én ott egy szál pöcsben vagyok mellette. De ha férfi van bent, akkor nem gond.

#3.
Az nem probléma ha számodra ismeretlen a merülő medence kifejezés, ám akkor nem sok értelme van beleszólnod egy szaunával kapcsolatos kérdésbe. 😉

A legfontosabb kimaradt. Le kell tusolni előtte!!! A merülőmedence nem az izzadság lemosására való!
Ahol szűk a merülőmedence, ott értelemszerűen kevesebben vannak benne egyszerre; azért ketten általában még kényelmesen elférnek. Velem már előfordult, hogy "sorban álltam", mert egy hölgy szaunavendég volt a medencében, de aztán ő invitált be maga mellé, mert simán elfértünk.

Kérdező!
Tegyük föl ülnek az emberek a textilmentes kamrában egy szál lepedőben, aztán kijönnek, lezuhanyoznak, fölveszik a fürdőruhát, és beülnek hűlni a hidegvizes medencébe.
Amikor kijönnek megtörülköznek, majd mennek a pihenőbe. Ott természetesen ismét leveszik a vizes fürdőruhát, mert nem dunsztolni akarnak hanem pihenni.
És ezt egy délután 2-szer 3-szor megismétlik.
Szerinted ez így ésszerű? 😂
Kedves 9-es!
Nem ésszerű, de ha valaki szégyellősége miatt a szaunát csak úgy használja, hogy a lepedőt maga köré csavarja, lehet, hogy a merülő medencébe is egyedül merne csak bemenni meztelenül.
Én amúgy csak akkor veszem le a lepedőt ha csak férfiak vannak. Valahogy hölgyek előtt gátlásosabb vagyok.
Ez van…😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!