Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Textilmentes szaunában hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Textilmentes szaunában hogy történik a merülőmedence használata?

Figyelt kérdés

A merülőmedencét teljesen meztelenül kell használni? Vagy van aki ilyenkor felveszi a fürdőruhát? Van arra valami szabály, hogy egyszerre csak egy ember lehet bent? Pl ha bent van már valaki, akkor én nem mehetek be meztelenül mellé?

25 F

#meztelen #szauna #Merülőmedence
2023. aug. 23. 08:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én voltam ott meztelenül voltak bent. Pl egy szeánsz után többen is, de egyébként kevesen merültek ott, nem úgy mint egy normál szaunában
2023. aug. 23. 08:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
nalunk van jacuzzi is a szauna reszen, mindenki meztelenul ul a jacuzziban. leveszi a lepelt mielott bemegy.
2023. aug. 23. 08:39
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy merülő medence? Minden medencébe ellehet merülni, ha elég mély.
2023. aug. 23. 09:58
 4/24 anonim ***** válasza:
24%
persze.
2023. aug. 23. 10:17
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kérdésben a fürdő ill. a szauna szabályai/házirendje az irányadók.

Ahova én járok szaunázni, ott szigorúan textilmentes a szauna. Csak lepedőt vihetsz be magaddal. A merülőmedencére és a jakuzzira opcionális, hogy fürdőruhában vagy meztelenül használod.

A többség meztelenül használja. Elég macerás is lenne, ha szaunázás után magadra kéne erőltetni a fürdőgatyát és úgy merülni. A korlátra teszem a lepedőt és kész.

Nálunk egyszerre többen is lehet merülni, kb 3-4 ember kényelmesen elfér a merülőmedencében. Én is voltam már úgy, hogy más is ott merült velem együtt full meztelenül. Szóval ez nem tilos (nálunk). Akkor szoktam várni, ha esetleg nő van a merülőben, őt megvárom hogy kijöjjön, nehogy kellemetlen legyen neki, hogy én ott egy szál pöcsben vagyok mellette. De ha férfi van bent, akkor nem gond.

2023. aug. 23. 11:32
 6/24 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ahol én voltam eddig, ott egyedül lehet merülni. Eszembe se jutott soha, hogy elkezdjek öltözködni amikor kijövök....
2023. aug. 23. 11:44
 7/24 anonim ***** válasza:
98%

#3.

Az nem probléma ha számodra ismeretlen a merülő medence kifejezés, ám akkor nem sok értelme van beleszólnod egy szaunával kapcsolatos kérdésbe. 😉

2023. aug. 23. 12:03
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb kimaradt. Le kell tusolni előtte!!! A merülőmedence nem az izzadság lemosására való!

Ahol szűk a merülőmedence, ott értelemszerűen kevesebben vannak benne egyszerre; azért ketten általában még kényelmesen elférnek. Velem már előfordult, hogy "sorban álltam", mert egy hölgy szaunavendég volt a medencében, de aztán ő invitált be maga mellé, mert simán elfértünk.

2023. aug. 23. 12:23
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Tegyük föl ülnek az emberek a textilmentes kamrában egy szál lepedőben, aztán kijönnek, lezuhanyoznak, fölveszik a fürdőruhát, és beülnek hűlni a hidegvizes medencébe.

Amikor kijönnek megtörülköznek, majd mennek a pihenőbe. Ott természetesen ismét leveszik a vizes fürdőruhát, mert nem dunsztolni akarnak hanem pihenni.

És ezt egy délután 2-szer 3-szor megismétlik.

Szerinted ez így ésszerű? 😂

2023. aug. 23. 12:45
 10/24 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es!

Nem ésszerű, de ha valaki szégyellősége miatt a szaunát csak úgy használja, hogy a lepedőt maga köré csavarja, lehet, hogy a merülő medencébe is egyedül merne csak bemenni meztelenül.

Én amúgy csak akkor veszem le a lepedőt ha csak férfiak vannak. Valahogy hölgyek előtt gátlásosabb vagyok.

Ez van…😞

2023. aug. 23. 21:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!