Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Textilmentes szaunában hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Textilmentes szaunában hogy történik a merülőmedence használata?

Figyelt kérdés

A merülőmedencét teljesen meztelenül kell használni? Vagy van aki ilyenkor felveszi a fürdőruhát? Van arra valami szabály, hogy egyszerre csak egy ember lehet bent? Pl ha bent van már valaki, akkor én nem mehetek be meztelenül mellé?

25 F

2023. aug. 23. 08:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
7-es! Nekem mindegy, de 186centi vagyok és egyszer lábujj hegyen sétáltam a 190centis úszó medencében úgy hogy kitudtam dugni az orrom. Szép estét!
2023. aug. 23. 22:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen meztelenul azt is persze. Es ahanyan befertek általában
2023. aug. 23. 22:14
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

#10.

Márpedig az élet attól nem áll meg.............

/jah' és aki ennyire kispolgár annak nem kötelező szaumába járni/

2023. aug. 24. 18:08
 14/24 Suetonius ***** válasza:
100%

Ma voltam Ráckevén, ahol ebből a szempomtból csalódtam. Isteni komplexum, két nagy finn szauna, ügyes szaunamesterek és jó illatok. Meg kínos ügyelés arra, hogy mindenkinek takarva legyenek a neuralgikus pontjai.

Igen, a merülőmedencét is kénytelen voltam lepedőben használni. Eszem megáll...

Tudom: mentem volna nudi estén..

2023. aug. 27. 00:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14

csak kicsit menj a nyugati irányba és bármelyik osztrák szaunában meg azon lesznek kiakadva, ha eszedbe jut ruhában használni ...

2023. aug. 27. 10:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 nagy az isten állatkertje. Mégis, mit kell csinálni a csuromvizes lepedővel? Minden merülés után irány az öltöző és csere?

Ahol ennyire gátlásosak, miért erőltetik a szaunát? Jó lesz nekik a fürdőgatyás brűgölő is.

2023. aug. 27. 11:01
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
A szaunába pucéron kell beülni?
2023. aug. 27. 11:06
 18/24 Suetonius ***** válasza:

14# vagyok: mivel egy lepedőm volt, jobb híján a zuhanyzóban levettem és ahogy lehetett kicsavartam...

17#: igen, mert úgy a legegészségesebb :)

2023. aug. 27. 11:11
 19/24 anonim ***** válasza:
#17 most vette észre a "restart" gombot. 😛
2023. aug. 27. 11:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

17

persze, csak itt nálunk iszonyú prűdek, valamiért nem töri át a határt ez a kultúra. mki voltunk kint csapatostól is, és mivel páran nem akartak vetkőzni, egyik nap kitettek egy táblát csak a magyarok miatt hogy tilos a szaunát fürdőnadrágban hazsnálni :) alig volt égés, na meg persze az ottaniak se meg egyéb külföldiek se értették, mi a baja a magyaroknak.

2023. aug. 27. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!