Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pàrom a strandon verte más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pàrom a strandon verte más csajra.. mit tegyek? többi lent.

Figyelt kérdés

Tegnap a Balatonlellén egy nyugodtabb helyen foglaltunk helyet hàrman, mi és a kisfiúnk. Családiasan el voltunk. Mi a gyerekkel elmentünk hogy hozzuk az ebédet, lehet apa azt hitte tovább fog tartani.

Előttünk két csaj volt kicsit távolabb, de tisztán látszott,nagy mellek, szőke haj, szép barna szín. Már előtte is láttam, de nem foglalkoztam nagyon velük.

Tehát jövünk vissza, apa feléjük van fordulva, törölköző van deréktól lefelé odatéve, és egyszerűen nem hittem el. 😭Láttam a farok verő mozdulatokat.

Húzta lassan a kezét fel-le

Vissza érve a kisfiam oda szaladt a lángossal akkor abbahagyta, mintha ott igazgatna valamit

Mintha kicsit zavarban lett volna.

És ő nem hord boxert csak simán a fürdőgatyát, es bizony meg utána percekkel is láttam, hogy áll neki.

És ott volt a zsepi is tök véletlen a szék mellett.

Nagyon csalódott vagyok.

Mit gondoljak? Nem vagyok elég szép neki?

Megcsalna ilyen csajokkal?

2023. aug. 15. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Ha otthon nem etetted meg rendesen ne várd, hogy hűséges is legyen.

Kettő azt valljuk be nőként, hogy szülés után nem olyan a testünk, mint a tizen évesekké.

2023. aug. 15. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Hamarosan félredug az biztos
2023. aug. 15. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Kamu kerdés. A kiötlője egy tipikus làtens homokos aki ilyen kérdésekkel éli ki magát.
2023. aug. 15. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Ha a lányok megállnak neki akkor biztos hogy be is rakja nekik.

De az ilyen tinigyerekként viselkedő pasi nem fog tudni megkapni ilyen nőket.

2023. aug. 15. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Mi lett a lángossal?
2023. aug. 15. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
19%
15 ös asking the important questions.
2023. aug. 15. 17:08
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
10es. Eszet tudsz osztani, látom. Miért lett vna utána otthon valami? Ha te lennél a feleség aki ezt látta, aznap mennyi kedved lenne dugni azzal az ösztönlénnyel? Hogy egyébként hogy állnak a szex-el, az nem volt téma. Verd ki, barátom és maradj csendben.
2023. aug. 15. 17:40
 18/20 anonim ***** válasza:
26%

A kapcsolatotok milyen?

A szex a pároddal?

Lehet ettől függetlenül szeret imád csak fasz és nemtud uralkodni magán, nem elég hűséges lehet ha egy nő be próbálkozna nala akkor félre dugna.

Ülj le és beszélj vele erről.

Mond el mit szeretnél.

Nemhinném de ha benne lennél vesd fel h keressünk lányt 3. As ba.

Vagy csak lehet az a baja egyébként h kevés a szex v valamit rosszul csinálsz esetleg több szopást akarna stb stb

Beszélni kell, ez a kapcsolat alapja..

2023. aug. 15. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
28%
ilyen kamu sztorikat wc-n szoktátok kitalálni a sok szarszagtól émelyegve, vagy csak úgy ágyban nem tudsz aludni ebéd után?
2023. aug. 15. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
ha nem kapja meg otthon amire vágyik, akkor bizony máshova fog menni érte.
2023. aug. 16. 01:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!