Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pàrom a strandon verte más csajra.. mit tegyek? többi lent.
Tegnap a Balatonlellén egy nyugodtabb helyen foglaltunk helyet hàrman, mi és a kisfiúnk. Családiasan el voltunk. Mi a gyerekkel elmentünk hogy hozzuk az ebédet, lehet apa azt hitte tovább fog tartani.
Előttünk két csaj volt kicsit távolabb, de tisztán látszott,nagy mellek, szőke haj, szép barna szín. Már előtte is láttam, de nem foglalkoztam nagyon velük.
Tehát jövünk vissza, apa feléjük van fordulva, törölköző van deréktól lefelé odatéve, és egyszerűen nem hittem el. 😭Láttam a farok verő mozdulatokat.
Húzta lassan a kezét fel-le
Vissza érve a kisfiam oda szaladt a lángossal akkor abbahagyta, mintha ott igazgatna valamit
Mintha kicsit zavarban lett volna.
És ő nem hord boxert csak simán a fürdőgatyát, es bizony meg utána percekkel is láttam, hogy áll neki.
És ott volt a zsepi is tök véletlen a szék mellett.
Nagyon csalódott vagyok.
Mit gondoljak? Nem vagyok elég szép neki?
Megcsalna ilyen csajokkal?

Mindkettő valahogy szarul esik, de leginkább az hogy nem gondolkodott, csak jött neki az ösztön …..leszarta hogy a családjàval van.
Nem, utána otthon nem volt semmi.

Mondjik eleve sokat elárul a kapcsolatról, hogy neten kérdezősködsz és nem vele beszéled meg, hohy Mizu...
Így megkértem szerencsétlen csábít. Pár nyilvános helyen gáz azért na...

"Nem, utána otthon nem volt semmi"
...
Na, hát szerinted? Itt a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!