Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudja az ember mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudja az ember mi a saját szintje akivel potenciálisan lefeküdhet?

Figyelt kérdés
Én kaptam már az arcomra 7-8-as értékelést is 10-ből, bár ugye ez azon is múlik ki látja így. Én nem tartom magam egy hú de jóképű palinak. A testemmel abszolút elégedetlen vagyok ezért kezdtem testépítésbe, ez amúgy is az introvertáltak és zárkózottak sportja. De mégis mi alapján lehet eldönteni kinek mi a szintje? Nemrég láttam a városomban hogy kit választottak meg szépségversenyen elsőnek, hát nem esek hasra a csajtól. 23/f
2023. aug. 12. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szépségversenyen nem a szépség dönt

Amugy meg probálkozz

2023. aug. 12. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Már írtál ki hasonló kérdést. Ez nem így megy. A test másodlagos, kivéve ha nem vagy 170 kg, törpe, stb. Ha rendben vagy magaddal, lesz csajod, nem a bicepszed méretén múlik. Lehet akármilyen tested, ha nem vagy képes megszólítani egy lányt, sőt, ha teljesen béna vagy, akkor le fogsz fagyni, ha ő szólít meg téged. Inkább ezen dolgozz, mint a vádlidon.
2023. aug. 12. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Már hogy lenne másodlagos, aki jól nézz ki arra alapból rámásznak lehet bármilyen tahó, ennyi.
2023. aug. 13. 00:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha dagadt vagy, az mínusz 2 a tízből. Ha nem vagy dagadt, akkor az a te szinted, akit nem szégyellnél bemutatni a barátaidnak
2023. aug. 13. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!