Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért drágák a prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért drágák a prostik?

Figyelt kérdés
Most első sorban budapesti rosszlányokra gondolok. Kíváncsiságból felhívtam néhányat a leghíresebb magyar hirdetőportálról és most 2023-ban egységesek az árak. Az átlag egy óra 30 000 HUF. De volt olyan, hogy 40 E és még csak nem is nézett ki kiemelkedően jól (átlagos vékony tini). Legyen tini, rút, idős, szép majdnem mindnek ennyi az ára. Na már most egy: nem adóznak a bevételük után, kettő: háromnegyedük dörzsölt flegma kedvszívó vámpír, három: majdnem minden gumiban történik (konkrét testi érintkezés a két nemi szerv között nincs), négy: a két lábuk széttárásához nem kell szakképzettség, öt: a higiéniás állapotok nem mindig megfelelő. Ha csak húsz nappal számolunk minimálisan két vendéggel 1200000 a bruttó bevételük (rezsiköltségeket nem levonva). De ennél jóval több lehet, mert több vendégük is lehet napi kettőnél. Jó tudom, hogy mi drága az relatív kérdés. Én most az átlag jövedelmekhez viszonyítok.

2023. aug. 4. 19:24
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

:) Jók a válaszok. 30. Na mindegy is van az a kifejezés, hogy "k*rva drága". Gondolom nem véletlenül. Bár mondjuk, hogy mi számít drágaságnak az felfogás kérdése. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. 28. A férfiaknak az orgazmus nem túl hosszan tartó élmény. Ha pedig női társaságra vágyik valaki és ezt csak pénzért képes megszerezni, hát nosza rajta a rosszlányok örülnek neki. 29. Tény és való, hogy nem nagyon lehet elkérni bármiféle panasz könyvet. Fogyasztóvédelemhez sem fordulhatsz. :)

Végszónak mindegy is nem nagyon tudd érdekelni az egész. Csak egy hirtelen fellángolásból jött a kérdés maga. Az üzlet az üzlet. Ez nem az én üzletem. Pont. Elnézést, ha valakit is megsértettem esetleg.

2023. aug. 10. 14:57
 32/43 anonim ***** válasza:
37%
Azért 30-40k minden csak nem k.rvadrága..Mekibe otthagysz 6-8000-et.Jobb étteremben 25-30k.30K egy közepes àrfekvés.70-90 az lenne drága..120-150 meg k.rva drága.
2023. aug. 10. 18:46
 33/43 A kérdező kommentje:
Mint írtam felfogás kérdése. Az én értékrendem szerint drága, mert abból a pénzből egy jobb étteremben valami finomat ehetek és amit megeszek az a testemben hasznosul is. Másnap meg az emésztési folyamat legvégén elmondhatom, hogy hmmmm de jó finomat ehettem valakivel és nem a rosszlány meg a kerítője lakik jól. :)
2023. aug. 10. 19:55
 34/43 anonim ***** válasza:
61%
Akkor meg ne rinyálj..
2023. aug. 10. 19:59
 35/43 A kérdező kommentje:
Ok én már megkaptam a válaszom a kérdésemre. Kereslet-kínálat, infláció meg önmaguk túlértékelése.
2023. aug. 10. 20:05
 36/43 anonim ***** válasza:
61%
Közgazdászként segítek értelmezni:-)A liter vizet itthon megkapsz kb 15 Ft-ért a csapból,vagy 100Ft a boltban.Nek fogsz 1000-et kiadni merr itthon nincs olyan helyzet hogy ez neked megérje.De a sivatagban ahol a víz az élet s az okosórád nem tudod meginni,ott 1 literért 100.000-et is kiadnál csak ne halj szomjan:-)Most 30Ft az a maszk ami a Covid csúcspontján 5000-10000/db áron árulták s mindenki magának varrt:-)
2023. aug. 10. 20:30
 37/43 A kérdező kommentje:
36 Közgazdászként ez elég rossz példa volt. Nekem a példádból csak az jön le, hogy nyerészkedők voltak és mindig is lesznek. No mindegy hagyjuk is.
2023. aug. 10. 20:42
 38/43 anonim ***** válasza:
75%
Közgazdászként azért szólok neked ennek semmi köze a nyerészkedéshez..Voltár már Afrikában?Nem 15ft/l a víz ára..Nem azért magasabb mert nyerészkednek..Hanem mert hianycikk,nehéz beszerezni s ez felhúzza az árát,mert 10x annyi a kereslet ,mint a kínálat..
2023. aug. 10. 21:06
 39/43 anonim ***** válasza:

A péknél is panaszkodsz, hogy drága a kenyér?

Bemész, mennyi az annyi, eldöntöd kell/nem kell, távozol.

Így van a boltban, a fodrásznál, a karate edzésen és bizony igen, a qurváknál is így megy, meg a karácsonyfaárusoknál is...

2023. aug. 10. 21:18
 40/43 A kérdező kommentje:
Hol a Szaharában? Afrikában nem csak a vìz hiánycikk, hanem minden más is. Hatalmas nagy nèpszaporulat, velejèig korrupt vezetőkkel, elárult embertömegek tudatlanságban tartva ès majnemhogy egymást zabálják fel. Ès amúgy meg amit nyerèszkedve akarsz eladni, arra a legkönnyebb rámondani kifogáskènt, hogy mert hiánycikk. Te tènyleg közgazdász vagy? Amùgy meg szerintem a rosszlányok cseppet sem számìtanak hiány cikknek.
2023. aug. 10. 21:20
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!