Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért drágák a prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért drágák a prostik?

Figyelt kérdés
Most első sorban budapesti rosszlányokra gondolok. Kíváncsiságból felhívtam néhányat a leghíresebb magyar hirdetőportálról és most 2023-ban egységesek az árak. Az átlag egy óra 30 000 HUF. De volt olyan, hogy 40 E és még csak nem is nézett ki kiemelkedően jól (átlagos vékony tini). Legyen tini, rút, idős, szép majdnem mindnek ennyi az ára. Na már most egy: nem adóznak a bevételük után, kettő: háromnegyedük dörzsölt flegma kedvszívó vámpír, három: majdnem minden gumiban történik (konkrét testi érintkezés a két nemi szerv között nincs), négy: a két lábuk széttárásához nem kell szakképzettség, öt: a higiéniás állapotok nem mindig megfelelő. Ha csak húsz nappal számolunk minimálisan két vendéggel 1200000 a bruttó bevételük (rezsiköltségeket nem levonva). De ennél jóval több lehet, mert több vendégük is lehet napi kettőnél. Jó tudom, hogy mi drága az relatív kérdés. Én most az átlag jövedelmekhez viszonyítok.

2023. aug. 4. 19:24
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
69%
10 szerintem ez a normális gondolkodás.
2023. aug. 4. 21:02
 12/43 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező szerintem lapozz tovább. Nyilván a lány aki 40e kér nem egymást keresitek.

Ezer más dolgon lehet még morogni.

2023. aug. 4. 21:03
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
Fővárosban a 40 már egyre gyakoribb
2023. aug. 4. 21:14
 14/43 A kérdező kommentje:
Szegény Fülöp-szigeteki és távol keleti vendégmunkások nem fogják tudni őket kifizetni. :) De legalább a legtöbb magyar munkavállaló is tudd mire majd hivatkozni, ha fizetésemelést kér. "De hát már a prostik óradíja is 40E Főnök. Kijárna a tisztességes bérezés, hogy tudjam fizetni őket". :)
2023. aug. 4. 21:20
 15/43 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező! Te dugh@tó vagy 3ezerért? Vagy cumizol annyiért? Mert akkor jogos a kérdésed.
2023. aug. 4. 21:22
 16/43 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy gyakorikérdéses hozzászólást, ahol a kommentelő ötezerért szopja a szomszéd öreg farkát, mert hogy számára az is sok. Jó nagyot röhögtem rajta. XD
2023. aug. 4. 21:24
 17/43 anonim ***** válasza:
83%
Nézd kérdező,aki csóró ne kurvázzon..Nekem van egy bejáratott..Átlag heti-kétheti 1x megyek 110k fizetek s így mienk az este..Finom ,hamvas 20-as.
2023. aug. 4. 21:35
 18/43 A kérdező kommentje:
17 Az igen! Respect. :) Csak semmi negativitás. :) Most konkrétan röhögök.
2023. aug. 4. 21:40
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy vietnámi vagy ukrán gyári munkás nem fog prostizni...nem az ő pénztárcájuk.

De szerintem ezt a hirdetők nem is bánják

2023. aug. 4. 22:03
 20/43 A kérdező kommentje:
19 Csak humorizáltam.
2023. aug. 4. 22:04
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!