Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért drágák a prostik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért drágák a prostik?

Figyelt kérdés
Most első sorban budapesti rosszlányokra gondolok. Kíváncsiságból felhívtam néhányat a leghíresebb magyar hirdetőportálról és most 2023-ban egységesek az árak. Az átlag egy óra 30 000 HUF. De volt olyan, hogy 40 E és még csak nem is nézett ki kiemelkedően jól (átlagos vékony tini). Legyen tini, rút, idős, szép majdnem mindnek ennyi az ára. Na már most egy: nem adóznak a bevételük után, kettő: háromnegyedük dörzsölt flegma kedvszívó vámpír, három: majdnem minden gumiban történik (konkrét testi érintkezés a két nemi szerv között nincs), négy: a két lábuk széttárásához nem kell szakképzettség, öt: a higiéniás állapotok nem mindig megfelelő. Ha csak húsz nappal számolunk minimálisan két vendéggel 1200000 a bruttó bevételük (rezsiköltségeket nem levonva). De ennél jóval több lehet, mert több vendégük is lehet napi kettőnél. Jó tudom, hogy mi drága az relatív kérdés. Én most az átlag jövedelmekhez viszonyítok.

2023. aug. 4. 19:24
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
60%
Mert túlértékelik magukat. Fele annyit sem érnek mint amennyit kérnek.
2023. aug. 4. 19:28
 2/43 anonim ***** válasza:
70%
Miért teszed fel ezt a kérdést ma már sokadik alkalommal?
2023. aug. 4. 19:29
 3/43 anonim ***** válasza:
39%
Olcsójános vagy :D
2023. aug. 4. 19:34
 4/43 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel még egyszer sem ezt a kérdést.
2023. aug. 4. 19:35
 5/43 A kérdező kommentje:
Megvan a saját értékrendem. A 30-40E óradíj szerintem sokk egy közönséges légyott jellegű aktusért.
2023. aug. 4. 19:37
 6/43 anonim ***** válasza:
92%

Infláció

Lakbér nekik se lett olcsóbb, ők is érzik hogy minden drágább

12 éve mikor mentem először órára anállal 12 ezerből simán megvolt egy csinos csaj.

Gondolj bele akkor mire volt elég 12 éter Ft, meg mire most

Mint írtam albérlet drágább, de a napi leadós helyek is. Smink is drágább, ruhák de még a koton is.

Ugyanúgy megy fel itt is az ár ezzel nem tudsz mit kezdeni. 12 ezerből ki az aki már tudna karriert alapítani?

2023. aug. 4. 19:58
 7/43 A kérdező kommentje:
Nem akarok saját magam ellen írni, úgy hogy legyen annyi elég, hogy szerintem Budapesten van 20E alatt hirdető normális kinézetű és kultúrájú lakásos rosszlány.
2023. aug. 4. 20:07
 8/43 anonim ***** válasza:
90%

7

Nyilván kinek mi a preferencia.

Találhatsz ott 50 ezer felettit is de az átlag már vidéken se olcsó

Meg sose volt ez azért olcsó hobbi

2023. aug. 4. 20:09
 9/43 anonim ***** válasza:
92%
Mert megtehetik. Így is vannak vendégeik, így is megélnek, egyesek kifejezetten jól... hülyék lennének olcsóbban adni magukat.
2023. aug. 4. 20:35
 10/43 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom. Nekem nincs anyagi problémáim, de kifejezetten elmegy már a gondolattól a kedvem, hogy ennyit kiadjak konkrétan majdnem a semmiért. Ja, hülyék voltak és mindig is lesznek.
2023. aug. 4. 20:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!