Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet pénzt keresni szexchattel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet pénzt keresni szexchattel?

Figyelt kérdés

kezdek megszorulni anyagilag, es valahogy penzze forditanam ezt.. :D de nsm szeretek arcot mutatni, meg nem élőzni akarok.. nem tudom mit lehetne csinálni. De naponta 3-4x simán masztizok, dundibb vagyok, vannak játékszereim is.. valami ötlet ezzel mit lehetne kezdeni?

Az onlyfanst elvileg sokat kene hirdetni :( meg arc is kell..

25/L

2023. aug. 1. 12:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Lehetni mindennel lehet csak el kell tudni adni magad. (Képletesen..) de érted..
2023. aug. 1. 12:58
 2/27 A kérdező kommentje:

marketinget kellett volna tanulnom.. :D

es van olyan utalasi forma hogy az igazi nevem ne derulhessen ki? mert ha szamlaszamot adok vagy barmi akkor ott a nevem..revon is a sajat nevem latszik

2023. aug. 1. 13:02
 3/27 anonim ***** válasza:
85%

Én sok százezret húztam le egy idősebb pasiról, nem is túl régen. Csak csevegtem vele és képeket küldtem.

A férfiak roppant könnyen rávehetőek bármire, csak tudni kell hogyan keltsd fel annyira az érdeklődését, hogy nyíljon az a “pénztárca”…

2023. aug. 1. 13:02
 4/27 anonim ***** válasza:
57%

Eláruljak egy titkot?

😀

(Nem lesz ingyen... na jó de)

Igazából nem számít a név......

Akkor is átmegy az utalás ha beirják névnek, hogy Kiss Eszter, közben te Kovács Eszter vagy.. igazából mindegy mit írnak oda. (Vagy ott a wise, ott nem lehet kérni úgy link alapon utalást)

2023. aug. 1. 13:07
 5/27 A kérdező kommentje:

tényleg nem számít a név?? :D ne szopasss, najo ez allat

a wiset nem ismerem, de mindjart ranezek, giga köszi!!

2023. aug. 1. 13:10
 6/27 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg nem, ha van számlaszám akár Gyakori Pisti névre is mehet az utalás, meg fogod kapni 😀
2023. aug. 1. 13:12
 7/27 A kérdező kommentje:
és a számlaszámot nem tudják lenyomozni, igaz? :D
2023. aug. 1. 13:16
 8/27 anonim ***** válasza:
86%

csak eleg gyanus lesz a navnak ha a sokadik utalast kapod kamu nevvel. (hallottam ilyet)

ami segithetne nevtelennek maradni, az pl a kripto, de gondolom ha a testedbol akarsz elni, ugysem ertenel hozza.

9/27 anonim ***** válasza:
100%

Liveolni is tudsz ár nélkül nyaktól lefelé.

Lesz így is néződ bőven, persze beszélj benne azért csak arc nuku.

10/27 anonim ***** válasza:
24%

Hülye se fizet ezért, amikor ingyen is tudja, sokan arcot is mutatnak...

Ha azt hiszed, hogy ezért így neked bárki is fizet, hülye vagy teljesen. Ha már k**va vagy, csináld rendesen, ez így nagyon gáz és szánalmas.

Vagy menj el dolgozni, tudod a munka nem budos, más is ezzel keresi kenyerét.

2023. aug. 1. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!