Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pénzt keresni szexchattel?
kezdek megszorulni anyagilag, es valahogy penzze forditanam ezt.. :D de nsm szeretek arcot mutatni, meg nem élőzni akarok.. nem tudom mit lehetne csinálni. De naponta 3-4x simán masztizok, dundibb vagyok, vannak játékszereim is.. valami ötlet ezzel mit lehetne kezdeni?
Az onlyfanst elvileg sokat kene hirdetni :( meg arc is kell..
25/L

marketinget kellett volna tanulnom.. :D
es van olyan utalasi forma hogy az igazi nevem ne derulhessen ki? mert ha szamlaszamot adok vagy barmi akkor ott a nevem..revon is a sajat nevem latszik

Én sok százezret húztam le egy idősebb pasiról, nem is túl régen. Csak csevegtem vele és képeket küldtem.
A férfiak roppant könnyen rávehetőek bármire, csak tudni kell hogyan keltsd fel annyira az érdeklődését, hogy nyíljon az a “pénztárca”…

Eláruljak egy titkot?
😀
(Nem lesz ingyen... na jó de)
Igazából nem számít a név......
Akkor is átmegy az utalás ha beirják névnek, hogy Kiss Eszter, közben te Kovács Eszter vagy.. igazából mindegy mit írnak oda. (Vagy ott a wise, ott nem lehet kérni úgy link alapon utalást)
tényleg nem számít a név?? :D ne szopasss, najo ez allat
a wiset nem ismerem, de mindjart ranezek, giga köszi!!

csak eleg gyanus lesz a navnak ha a sokadik utalast kapod kamu nevvel. (hallottam ilyet)
ami segithetne nevtelennek maradni, az pl a kripto, de gondolom ha a testedbol akarsz elni, ugysem ertenel hozza.

Liveolni is tudsz ár nélkül nyaktól lefelé.
Lesz így is néződ bőven, persze beszélj benne azért csak arc nuku.

Hülye se fizet ezért, amikor ingyen is tudja, sokan arcot is mutatnak...
Ha azt hiszed, hogy ezért így neked bárki is fizet, hülye vagy teljesen. Ha már k**va vagy, csináld rendesen, ez így nagyon gáz és szánalmas.
Vagy menj el dolgozni, tudod a munka nem budos, más is ezzel keresi kenyerét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!