Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pénzt keresni szexchattel?
kezdek megszorulni anyagilag, es valahogy penzze forditanam ezt.. :D de nsm szeretek arcot mutatni, meg nem élőzni akarok.. nem tudom mit lehetne csinálni. De naponta 3-4x simán masztizok, dundibb vagyok, vannak játékszereim is.. valami ötlet ezzel mit lehetne kezdeni?
Az onlyfanst elvileg sokat kene hirdetni :( meg arc is kell..
25/L
nem ebbol akarok meggazdagodni..szoval orulnek ha havi 70-el kitudnam egesziteni a jovedelmem :D nehez ez az MA dolog
ertek a kriptohoz:)

Egyébként a kriptóval az a baj, hogy 10ből 8 ember nem ért hozzá.. de egyébként sok ilyen fizetési lehetőség van, wise, barion, paypal, curve.. szóval meg lehet oldani mindent. Még tesztelni is tudod..
Engem mindig érdekeltek az ilyenek, nagyon sok fajta fizetési módszer létezik manapság már.

#13! Szerintem itt lehet a gond!
Nem havonta hanem hetente kellene 40 órát dolgoznod.

Nekem meg pasiként az a bajom ezzel, hogy nem ingyen akarok dolgokat.
De a szexchatet is azért csknálnám, mert az élvezet a cél, nekem és a partneremnek. :D
Nem egy fizetős szolgáltatást akarnék igénybe venni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!