Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engem miert mindenki csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miert mindenki csak megb@szni akar?

Figyelt kérdés
Meg egy csaj is, gondoltam majd vele biztosan mas lesz a helyzet de nem, pontosan ugy viselkedik mint azok a sracok akik csak azt akartak tolem. Ez mar rohejes, egy lanytol azert mast vartam volna. Nem vagyok egy jo csaj, emiatt nem ertem. 19/L
2023. aug. 1. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg olyan a kisugárzásod, hogy sokaknak kívánatos vagy.
2023. aug. 1. 00:51
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Még egy kicsit öregedni kell, aztán a hormonrendszer majd visszavesz a lendületből. Akkor jön el az ideje a kapcsolatok új alapokra történő helyezésének. Hiába, az ember biológiai lény, és a szaporodási ösztönt nem lehet csak úgy megkerülni.
2023. aug. 1. 01:38
 3/10 anonim válasza:
56%
Másra nem lennél jó valószínűleg.
2023. aug. 1. 01:52
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Mert látják hogy csak arra vagy jó. Ez a kérdés is azt bizonyítja.
2023. aug. 1. 06:43
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Miért, te mit szeretnél?
2023. aug. 1. 07:37
 6/10 anonim válasza:
87%

Nem tudom, hogy tudják-e rólad, hogy biszexuális vagy. Ha igen, akkor ennek is lehet szerepe, mert egyrészt az a sztereotípia, hogy aki biszex, az állandóan, mindenkivel szexet akar, és a legtöbben eleve így állnak hozzá. Ez persze butaság, és vannak emberek, akik ezzel tisztában is vannak.

Másrészt viszont egy komoly kapcsolat tényleg nehéz ügy lehet számodra, mert a partnered szemében lényegében mindenki potenciális féltékenységi alany lesz. (Érted, ha egy srác jön össze veled, akkor ő valószínűleg ahhoz van szokva, hogy akkor lesz féltékeny, ha egy másik sráccal lógsz együtt túl sokat, míg ha lánnyal, az a barátság kategória. Így viszont a lányra is féltékeny lehet, ez azért nehéz ügy a gyakorlatban.)

2023. aug. 1. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Jó lenne tudni, hogy viselkedsz a mindennapokban, milyen a jellemed, a megjelenésed.

Tudod, hiszek abban, hogy 95%-ban a "brand" megtalálja a piacát, és 95%-ban a fenti dolgok meghatározzák, kinek a társaságát fogod magadhoz vonzani és kik fognak téged ignorálni.

Mielőtt bárki ellenérvelne: minden ember esetében vannak olyanok, akik ignorálják, más kérdés, hogy ezt nem adják a tudtukra...

2023. aug. 1. 08:16
 8/10 anonim válasza:
61%
Sajnos esélyes, hogy a leszbikus lányok csak alkalmi kapcsolatot akarnak majd veled. Mert ha tudják, hogy a fiúkat is szereted, akkor akarva-akaratlanul felmerül bennük, hogy előbb vagy utóbb engedsz a család nyomásának, vagy beindul a biológiai órád, és elhagyod a lányt egy pasiért, akitől gyereked lehet.
2023. aug. 1. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Valószínű csinos vagy,arányos az alakod és a kisugárzásod miatt.Dobj egy képet...
2023. aug. 1. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
66%
Akkor már én sem hagynálak ki! Megb@szhatlak?
2023. aug. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!