Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az baj hogyha mondjuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az baj hogyha mondjuk összejöttök egy fiúval és mindig veletek akar lenni?

Figyelt kérdés

Mondjuk (ha szülőkkel éltek) akkor mindig vagy te vagy ő van nálad, ha egyedül él a srác akkor meg mindig azt akarja hogy te legyél nála?

Nem azért mert valamilyen mániája van, csak mindig szeretne valamit közösen veled csinálni. Hétköznapi dolgokat is akár, meg azt is akár.

Ez zavaró lehet?

2023. jún. 29. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Rég voltam tini. engem zavart
2023. jún. 29. 21:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor mi nem zavar?
2023. jún. 29. 22:17
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Valóban rendkívül zavaró, ha veled akarja tölteni az idejét az, akit szeretsz. Hú, szerintem minimum haláltábor járna ezért! Pfff....

(gyengébbek kedvéért: * irónia *)

Mondjuk én ezt épelméjű emberként gondoltam végig, és kihagytam a számításból, hogy mennyi nárcisztikus, pszichopata és egyéb beteg van. Hogy nekik mi normális...hadd ne kelljen tudnom.

2023. jún. 29. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Bizonyos korig még rendben van. Felnőttként már kell, hogy a saját életeddel tudj foglalkozni, mint független, autonóm ember és kell az énidő. Gyerekként még cuki állandóan együtt lenni, mert akkor még sok a szabadidő, meg még sok az újdonság a kapcsolatokban. Felnőttként nagyon más a világ. Amikor 18 éves voltam, jártam egy 16 éves lánnyal és mi állandóan együtt voltunk, 2 évig. Ma már nem tudnám elképzelni, hogy heti 3 napnál többször találkozzunk, mert egyszerűen sok dolgom van. Foglalkoznom kell a karrieremmel stb.
2023. jún. 29. 22:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen pasim 20 éves korom körül. Szerelmes voltam belé, nagyon szerettem vele lenni, de bizonyos szint felett sok volt. Ő állandóan velem lett volna, nekem szükségem lett volna egy kis magánéletre, személyes térre, időre a szüleimmel, barátaimmal stb. Nem egyformák az emberek, engem zavart.
2023. jún. 29. 22:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Furcsa amit mondasz mert pont hogy felnőttek szoktak többet együtt lenni, összeköltözni stb.
2023. jún. 29. 22:50
 7/15 A kérdező kommentje:

Ja és a 4-esre válaszoltam.

Köszi a választ 5ös. És ezt hogy jelezted neki? Mennyi volt sok, mennyi idő kellett volna? Valami konkrétumot mondj.

2023. jún. 29. 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, jelenleg is egyedül élek, lehet, nem nekem való az összeköltözés. Vagy nem találtam még meg az igazit.
2023. jún. 29. 22:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Ő minden nap felhívott, majdnem minden nap találkoztunk, állandóan azt akarta, hogy nála aludjak. Viszonylag ritkán aludtam nála, de a szabadidőnket többnyire együtt töltöttük. Ha mással találkoztam, féltékeny volt. Próbáltam vele megbeszélni, hogy szükségem van néha egyedüllétre, másokkal is szeretnék találkozni, a szüleimmel is szeretnék lenni néha. De nem nagyon értette meg.

A nála alvás inkább a körülmények és a távolság (utazás) miatt volt probléma. Nem akartam volna minden nap beszélni vele telefonon, vagy legalább nem órákig. Heti 3-4 tali elég lett volna majdnem minden nap helyett.

2023. jún. 29. 22:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna.Volt ilyen barátom és úgy éreztem megfolyt ezzel.Oké hogy szeretne velem lenni de kell magánélet mert nem egészséges ha mindig együtt vagytok és nincsen magánélete az embernek.
2023. jún. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!