Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akar valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit?

Figyelt kérdés
Még tavaly ősszel bekövettem egy lányt Instán, közös érdeklődési oldalon bukkantam rá. Beszélgettünk, átmentünk Facera is. Aztán valami apró hülyeségen összevesztünk, kitöröltem és nem is beszéltünk többet. Utána láttam, hogy barátja lett. Tegnap előtt viszont bejelölt és Instán is egyből bekövetett. Akarhat valamit? Nekem igazából tetszik.. De eddig nem írt, én meg nem fogok, végülis ő jött újra a képbe.
2023. júl. 26. 13:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy már nincsenek együtt. Jókat beszélgettünk, lehet hiányzom neki?
2023. júl. 26. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

esélyes

de azért ennyire ne várd már el, hogy ő pitizzen neked

ez a hülye játszmázás rontja el a kapcsolatok többségét

2023. júl. 26. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég blőd szöved, de ha ráírsz valami olyasmivel, hogy "mi a helyzet, rég beszéltünk, mi van mostanában veled?", és tudtok tovább beszélgetni akkor egyértelmű a válasz.
2023. júl. 26. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá ér kezdeményezz újból ha teis akarsz tőle valamit.Ő már megtette azzal az első lépést h újra bekövetett meg bejelölt két platformon is.Ennél jobban már nemtudja felhívni magára a figyelmed.
2023. júl. 26. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Visszakövetted? Visszajelölted? Mert ha nem, akkor talán azt gondolhatja, hogy te nem vagy nyitott rá, akkor pedig nem fog rádírni.
2023. júl. 26. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebbe nem kéne mindig romantikát látni, lehet, hogy csak jó barátja voltál vagy jókat beszélgettetek és a szakítás vagy más padlóra küldte, ezért beszélgetne veled.
2023. júl. 26. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, de ha lehet, ne vesszetek össze hülyeségek miatt, illetve ha mégis, akkor béküljetek ki. A játszmázás, kéretni magad, annyira gyerekes és felesleges.
2023. júl. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!