Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akar tőlem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Szép estét!2 évvel ezelőtt megismerkedtem egy lánnyal, elkezdtünk beszélgetni csaknem 3 hónapot vártunk az első randiig, aztán találkoztunk többször is, smároltunk, de tovább nem jutottunk.Aztán ahogy telt múlt az idő egyre kevesebbet kerestük egymást, majd hirtelen arra lettem figyelmes, hogy más sráccal találkozott.Emiatt ráírtam, összevesztünk és elmondta, hogy az utóbbi időben le se *artam a fejét, nem kerestem, elhanyagoltam, amiben részben igaza van, de ennyi erővel ő is ugyanúgy kereshetett volna, nem gondolom, hogy minden egyes beszélgetést a srácnak kell kezdeményeznie hamár majdnem 1 éve együtt voltunk.Aztán dobott engem meg én is őt.De ennek már egy éve.Viszont nemrég bekövetett instán, Facebookon lájkolta a képemet és insta sztoriába egyértelmű jeleket ad arra, hogy nem tud elfelejteni.Most akkor újra akarja kezdeni szerintetek?
2023. júl. 9. 21:40
 1/10 anonim válasza:
89%
Nagyon úgy tűnik
2023. júl. 9. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. júl. 9. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, rontani nem tudsz a jelenlegi helyzeten.
2023. júl. 9. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h ujra akarja kezde kerdes h te is es h szerinted mulkodhetne ez ujra mert ha elozonek elhanyagoltatok egymast mibol gondolod h megint nem igy lesz....
2023. júl. 10. 13:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom mit akar.Visszakövettem őt, be is likeoltam a képét amit legutóbb kitett, de nem reagált rá eddig.Valószínűleg arra vár, hogy kezdeményezzek, viszont ha benézem itt a dolgokat és valójában semmit se akar, az nagyon kellemetlen lenne.
2023. júl. 10. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van esej ra hogy az uccan veletlen osszefuttok mert ha nem akkor szentem nyogodtan irj ra nem lehet nagy baj😉
2023. júl. 10. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy húgom egy suliba jár vele és néha beszélnek is egymással sajna
2023. júl. 10. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ugy necces de ha o nagyon akar valamit akkor szerintem vard meg amig o ir neked....
2023. júl. 10. 13:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam.Aztán ha nem keres, akkor még úgy is tudom a kérdésre a választ.
2023. júl. 10. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez igy mealja a helyet.
2023. júl. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!