Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélik el ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnny79 kérdése:

Miért ítélik el ennyire erősen az embert nem ismerve a pedofilokat?

Figyelt kérdés
Tudom, lesznek nagyon sokan olyanok, akik majd nem értenek egyet, hogy nem értik az egészet amit írok. Lesznek olyanok is, akik értik csak nem értenek egyet. Mielőtt bárki félreértésbe vagy vádaskodásba fogna, köszönöm, hogy nem rólam van szó. Pusztán elméleti síkon, ami szerintem elég logikus az értelmes rétegnek. A kérdésem: miért vetik meg ennyire erősen a pedofilokat és miért fogadják el ennyire az egés. LMBTQ+-t? Szerintem, nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, mi az a pedofília. Rögtön arra asszociálnak, hogy az valami gyermekbántalmazás, vagy molesztálás stb... De nem. Az is egy rendellenes hajlam. Ugyanolyan mint a többi. Csak az egyiket tiltja a törvény, a másikat meg nem. Hallottam és olvastam már nagyon sok olyat, hogy valaki ahogy megtudta, hogy miután vonzódik, véget vetett az életének. Tehát. A pedofília az nem egy szemét emberi döntés, hanem Ismétlem, egy hajlam. Vannak olyanok, akik soha nem bántanák a gyereket, csak úgy néznek rájuk, hogy valamiért az az esetük, mint bárki másnak az idősebb, a nagydarab, a vékony, különböző rassztok és sorolhatnám. Tulajdonképpen egy ugyanolyan rendellenes vágy, mint a többi amit lerövidítve írtam. Mégis úgy néz ki a dolog, ha valaki felvállalja, hogy ő meleg vagy leszbikus, még meg is ölelik és gratulálnak, mert fel merte vállalni. Támogatják őket. De ha valakiről kiderül, hogy ő pedofil, rögtön mindenki meg akarja ölni, lincselni és különböző kínoknak alávetni. Szóval van olyan, hogy valaki csak kiéli magát messziről vagy elméletben és ettől függetlenül, ugyanolyan rendes, segítőkész, önfeláldozó jó ember lehet mint bárki más. Akár jó apa is. Vagy épp anya, a nőről beszélünk. Mert nem csak férfiak vannak. Egyáltalán nem arról szól a pedofília, hogy szexuálisan bántja, vagy Bárhogy is bántja, meg megöli stb... Ezt a témát csak azért dobtam fel, mert számomra nagyon érdekes.

2023. júl. 29. 03:27
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

30

Figyelj! Engem az nem érdekel, hogy te mit tartasz a lényegesnek. Az amit meg te írtál, na az az igazán felháborító és f@szság. Nem csak arról szól maga ez a gyakori kérdések oldal, hogy aki itt feltesz egy kérdést, az meg is lesz oldva. Eleve nem az az oldal neve, hogy itt megoldódik a probléma. Ez csak egy kérdés volt, ami nem is érdektelen, nem is lényegtelen. De az amit írtál, hogy te azt is egy lapra teszed, hogy valaki milyen rasszt meg a hetero... Egy lapra teszed azzal, ami abnormális. Te csak egy általános tudatlan kötekedő vagy itt, aki okoskodik, mert fontosnak akar látszani. "Persze megértem a felháborodásodat", Amennyiben te is a részese vagy az LMBTQ+nak vagy éppen pedofil vagy. Ez nem vád volt, csak egy felvetés. Máskülönben értenéd.

2023. aug. 6. 14:50
 32/48 anonim ***** válasza:

Kérdező, te ismered a pedofilokat?

Minden tudományos nézet szerint beteges és deviáns.

A kérdésed is úgy can feltéve: “nem ismerve a pedofilokat”.

Te ismered?

2023. aug. 9. 14:46
 33/48 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen tudományos háttér, ez egy teljesen mesterséges hisztéria, mint a középkori a boszorkányüldözések. A gyakorlatban mindössze arról van szó, hogy gyerekkorban a gyerekek más gyerekekkel találkoznak, és ezért a gyerekek iránt alakul ki elöször szexuális, érzelmi vonzalom az emberekben. Tehát a pedofilszexualítás egy teljesen természetes, szinte elkerűlhetetlen szexualítás. És ebből a semmiségből gerjesztettek gyilkos hisztériát, örületet, aminek a hatására ezreket gyilkolnak világszerte, természetes gondolatok és érzések miatt.
2023. aug. 9. 19:14
 34/48 anonim ***** válasza:
Hol van a DK-s nevu felhasznalo, a pedo pszichopata? :D
2023. aug. 9. 20:20
 35/48 A kérdező kommentje:

32

Tudomásom szerint, nem ismerek egyet sem. Nem kell ismernem, ahhoz, hogy logikusan tudjuk gondolkozni. Teljesen ésszerű minden amit leírtam. De a te kedvedért elismétlem a lényeget. Összefoglaló: a pedofilok is ugyanolyan emberek mint bárki más. Az nem bűn. Az csak akkor bűn, Ha árt vele egyetlen gyermeknek is. A gyilkos sem bűnös, ha nem öl meg senkit. A rabló sem bűnös, ha nem rabol ki senkit. Ugyanakkor és továbbá, az is csak egy identitás. Ugyanúgy, mint az LMBTQ+ bármelyik részese.

Olyan világot élünk és Ezt tapasztalatból írom de nem rólam van szó. Nagyon sok olyan esetet hallani, hogy egy diák hazamegy, kiakar b@szni a tanárával mert nem szimpi neki vagy csak mert unatkozik és hazamegy és kitalál egy olyat, hog. (a tanár bácsi meg fogdosott) már megy is Ahány ember csak tud, hogy felkoncolták, meglincseljék stb... Onnantól lőttek a karrierjének. Soha nem mossa le magáról. Hiába nem csinál semmit. Mindig meglesz bélyegezve. Mint az a tesitanár a tévébe néhány éve. Ha csak segíteni akar és megfogja, már meg van vádolva. Megsímítassz egy gyereket, pedofil vagy. Rámosolyogsz már pedofil vagy. Ha már rá nézel is pedofil vagy.

Régen meg minden gyermek Az idősebbek térdén lovacskáztak, meg fújták A hasukat, hogy csiklandozzák őket. És nem. Egyáltalán nem védem azokat akik tettleges pedofilok. Az emberek bevannak programozva sötétségre. Még mindig az bosszant Többek között, hogy jönnek itt az álszent szövegek a gyermekbántalmazásról. A filmek is korhatárosak ha erotikus jelenet zajlik benne. De az beletartozik ugye a gyereknevelésbe, hogy Karcsika szerelmet vallott a Pistikének. A tini filmek ömlenek a meleg és leszbikus jelenetektől. Meg a gyerek eldöntheti, hogy ő kisfiú vagy kislány akar lenni és átműtik. Na ezek az igazán beteg dolgok. Jobb napot!

2023. aug. 10. 04:16
 36/48 anonim ***** válasza:

33:

A “logikád” ott hibádzik, hogy senki nem marad gyerek, s az egészséges pszichoszexuális fejlődés folyamán a nemileg érettek felé kell, hogy kialakuljon szexuális vonzalom.

2023. aug. 10. 14:58
 37/48 anonim ***** válasza:

35:

Az utolsó bekezdésedre reagálva: ha egy gyerek azt látja egy filmben, hogy két néni csókolódzik, benne az merül, hogy kedvelik egymást. Ugyanúgy, mintha ellenkező neműek lennének.

Az meg, hogy egy gyerek kénye-kedve dönthet arról, hogy átműtsék… Nos, ez a legnagyobb badarság.

2023. aug. 10. 15:03
 38/48 A kérdező kommentje:

37

Már ne is haragudj, de az a badarság amit te leírtál most. Könyörgöm az égnek! Még a reklámokban is benne van a tévében. Nem is kell nagyon tájékozódni, a csapból is ez folyik. Bekapcsoljuk a tévét, és jön a gyerektől az anya fele a kérdés a nemi átalakulásról, amit hallott az iskolában. És azért a gyerekek sem hülyék, a csókolózás több mint kedvelés. Kedveljük a kutyát, de nem csókoljuk meg. Legalábbis nem úgy. Kedveljük anyut meg aput, de a gyerekek is tudnak szerelmesek lenni és érzik a különbséget. Szóval az egész csak egy erőltetett félrevezetés és undorító. Most is néztem egy sorozatot és csak melegek meg a leszbikusok vannak benne. Már ki tudnám fejelni a falat. Te leviszik LMBTQ szarságokkal az összes filmet. Már külön meglepődök és élvezem a pillanatot, amikor hetero jelenet van egy filmben. Legszívesebben pezsgőt bontanék.

2023. aug. 11. 00:02
 39/48 anonim ***** válasza:
36: Gondold el, gyerekként jellemzően az az első érzelmi, és szexuális hatás, ami éri az embereket, hogy nemileg éretlen emberek iránt éreznek vonzalmat, érdeklődést. Tehát lényegében a pedofilszexualítás, gyerekkorban alakul ki, elsőként. Azt pedig nem kell ecsetelni, hogy a gyerekkori történések milyen meghatározóak az emberek egész életére. Az emberek szexualítása, pedig úgy változik, hogy csak bővül, a kialakult vonzalmak nem szünnek meg, legfeljebb sok egyébb vonzalom jelenik meg, és a pedofilszexualítás is, csak egy lesz a sokból. Ismerve az emberek, extrém bonyolult testi, lelki, érzelmi, szexuálís állapotait, szerintem nem lehet azt számonkérni, hogy az egész gyerekkort meghatározó szexualításuk, nem múlik el hirtelen.
2023. aug. 11. 01:45
 40/48 anonim ***** válasza:
A Gyk-s foteljogászoknál csak a Gyk-s fotelpszichológusokat szeretem jobban, akik ténykent kezelik a saját prekoncepciójukat mindenféle témában kezdve itt például a pedofíliától egészen akár a gyorstüzelésig, mert azt is megideologizáltak már az őskori vadászó életmóddal magyarázva ahol pár perc volt csak az aktusra mert "bármikor rájuktörhetett egy vérszomjas mamut", szóval az teljesen természetes és ne is akarja már senki, hogy változtasson azon ami természetes. Erre most kiderül, hogy mindenki pedofilnak indul csak a többség kinövi?????? Azért ez megérne ám egy Nobel díjat is!!! Eddig ugyanis senki nem tudta megmondani hogy a pedofília hogyan és miért alakul ki, pedig sok orvosnak megvan a lehetősége a kutatásra és hozzáfér a relevans vizsgálatokhoz és kutatási eredményekhez, és találtak is összefüggéseket, de tényszerűen nem lehet megnevezni, hogy mitől és hogyan lesz valki pedofil. Még jó hogy már nem is kell! Itt a Gyk-n Dr Anonim39 megmondta a frankót, és egyben a következtetést is, hogy ez teljesen természetes!!! Jöhetnek a Gyk jogászok módosítani a Btk-t.... 😉😂
2023. aug. 11. 08:15
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!