Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ennyire erősen az embert nem ismerve a pedofilokat?

"Az is egy rendellenes hajlam. "
Nincs abban semmi rendellenes. Gondold el, egy 10 éves gyereknek tetszik egy másik 10 éves, akkor az rendellenes lenne ? Persze hogy nem az, ezt senki se gondolhatja komolyan. Már pedig a pedofilszexuális vonzodás ilyenkor, ebben a korban alakul ki. Tehát nincs benne semmi különös, pont olyan mint bármilyen más szexuális érdeklődés, ami az ember életében kialakul.
A negatív megítélés, az egyszerűen csak a politikai ideologia felhasználása miatt van. Kitaláltak valamit amivel a modernkorunkban boszorkányok, zsidok, démonok helyett, örjöngő gyűlőletet lehet kiváltani az emberekből, és ezzel politikai hasznot generálni.
Pont ezt csinálták a középkorban a boszorkányokkal, házaságtörökkel, vagy a világháborúban a zsidokkal, illetve nálunk a kommunista diktaturában a kulákokkal. Volt egy szó, amire az emberek észnélkül örjöngeni kezdtek.

Pszichopaták beszélnek így.
Egy gyerek befolyásolható, sem testileg, sem lelkileg nem érett még meg arra, hogy a felnőttek “játékát” játsza. Vétő- és védekezésképtelen.
Az egész életét tönkre teheti, ha bántalmazzák.
A pedofíliát tűzzel-vassal irtani kell!

Nagyjából értem, hogy mire gondolsz, de az a baj az egésszel, hogy a pedofília az egyenlő a gyerekbàntalmazással, ez tény.
Sok tanár, gyermekotthoni nevelő, de akár papokról is bebizonyosott màr, hogy bántalmazók. Ha egy pár éves gyerekkel, vagy mégha 10 évessel is szexel erőszakosan valaki, azt a gyereket véglegesen megváltoztatja ez a fő baj vele.
Az lmbt-sek meg semmi mást nem csinàlnak, csak azt, hogy csinàljunk úgy, hogy ami probléma, az mostantól nem probléma. Egyszerűen már ez nem probléma, ha az 5 éves gyereket megerőszakoljàk, hát így járt.
Ez a távolról nézi a gyerekeket és az elég neki, felfogás is nevetséges. Lényegében megmagyarázza magának, hogy ő kordában tudja tartani az erzeseit, a vágyait.
Persze persze, hány részeg is mondta már, hogy de én tudok autót vezetni, mert úgy érezte.

Attól, hogy nem tehet róla, még nem lehet elvárni, hogy legyen legitim. Két felnőtt meleg/leszbikus ember teljesen más, mindketten tisztában vannak azzal amit csinálnak vagy nem csinálnak. A gyerekek esetében nem véletlenül van törvényileg tiltva mindenféle szexualitás, még két 10 éves közt is. De amúgy egy 10 éves gyerekben nincs is vágy szexualitásra, mindig csak nála idősebbek/felnőttek vonják be őket. Ez van megtiltva a törvényhozó által. Nem kell neked és a pedofiloknak megerteni. Csak be kell tartani a törvényt!
A megítéles meg azért rossz, mert gusztustalan még belegondolni is, hogy egy beteg idióta mit csinálna a gyerekeddel/gyerekemmel. Lehet, hogy nem teszi meg soha, mert fél a törvényi következményektől, a törvénynek ez is a célja. De megtenné ha nem lenne következménye és ettől már önmagában undorító az ilyen ember.

Mert a pedofil szó a köznyelvben nagyon összemosódott a gyerekmolesztálóval.
Igen, van közös halmaz, de a pl a férfiak s a gyilkosok között is van, mégse gondol az utóbbiról mindenki az elsőre.

6
Te sem vagy normális... Minden gyermekmolesztáló pedofil! A hasonlatod hülyeség!

7
Miből gondolod? Az erőszak nem feltétlenül csak a szexuális irányultságról szól, sokszor inkább a hatalomról. Pl a börtönökben is.
Amúgy meg ilyenkor eszembe jut egy történet a Pedagógosuk fenyegető aurával csoportból. Az egyik óvodai alkalmazott megerőszakoltatta az 5.-es unokájával egyik 5-6 éves kislányt, beavatásként. Egy ilyennél mi van? Főleg hogy még az egyik óvónő is tudott róla.

És igen. Jól sejtettem. Előre leírtam, hogy lesznek sokan akik nem értik. Sajnos a többség. Igyekeztem kiemelni a lényeget.
"Egy gyerek befolyásolható, sem testileg, sem lelkileg nem érett még meg arra, hogy a felnőttek „játékát” játsza. Vétő- és védekezésképtelen.
Az egész életét tönkre teheti, ha bántalmazzák.
A pedofíliát tűzzel-vassal irtani kell!"
Aki ezt írta, annak üzenem:üzenem: Pont ezt írtam. Önmagában, ha valaki pedofil, még nem vétkezett. Ennyi erővel, ha én azt írom magamról, hogy gyilkos vagyok mert szeretnék ölni, vágyat érzek, hogy valakinek kivágjam a gégéjét és feldugjam a s*ggébe, nem fognak elítélni. Fel is jelenthetnek, semmi nem lesz belőle. Pedig ez egy súlyos gondolat. Egy súlyos érzés. Sőt, már szinte fenyegetés. Mégsem fog a törvény foglalkozni addig vele, ameddig meg nem teszem. Erről beszélek.
Aki ezt írta: "a pedofília az egyenlő a gyerekbàntalmazással, ez tény." A válaszom, nem.
Ez az, hogy nem egyenlő. Ha valaki nem követ el semmit, az nem vétkes. Mindenkivel egyetértek, aki börtönben látná legszívesebben azokat, vagy kínok között, akik bántják a Gyermekeket, vagy bárki mást az akarata ellenére. Bármilyen testi vagy lelki bántalmazás, kortól, nemtől, rassztól, identitástól függetlenül, egyformán büntetendő. Ez eddig mindenkinek tiszta. Remélem.
Erről nem akartam beszélni, de engem meg már hoz idegesít, Majdnem annyira mint a pedofilok, hogy az ember nem nézhet meg egy normális filmet, anélkül, hogy két férfi ne vallana egymásnak szerelmet, ne mutatnák őket smárolni, meg meztelenül összegabalyodva stb... Továbbá, az mivel normálisabb, hogy már még a gyermek meséket is átírják meleg mesékre. Vagy folytatva, meglátok egy filmben egy gyönyörű nőt, határvonal választ el attól, hogy beleszeressek, erre óriási csalódás, (még akkor is ha csak szerep), hogy ő ez mikus. Olyan az érzés, mintha lenne egy barátnőm aki megcsal.
Legalább feltüntethetnék minden film leírásában, hogy LMBTQ tartalmú a film. Mint azt, hogy korhatáros. Nem mindenki kíváncsi az ilyenekre. De már mindenki ezt kapja ha akarja ha nem.
Visszatérve! Mindegyik rendellenes dolog. Ha elfogadják ha nem. Az normális és egészséges az az, ha két felnőtt és mindegyik hetero és ők egymásba szeretnek és együtt szeretkeznek, szexelnek, majd jöhet az utódnemzés. Nem én találtam így ki. Hanem a jó anyatermészet. Vagy aki Istenben hisz, akkor ahogy Isten teremtette eredetileg. Sem a meleg, sem a leszbikus, sem az állatokkal, mint ahogy a hullákkal és gyerekekkel sem normális. És ez a nyers igazság. Az más tészta, ki mit fogad el. Nekem sincs bajom senkivel, ami nekem nem állt valamilyen módon, vagy bármelyik szerettemnek. Én bárkivel barátkozok, amíg az előbb leírtak szerint viselkedik. Kezelek a meleggel, sörözök a leszbikussal és bárkinek bármilyen hajlama van, nem zavar, amíg azt nem gyakorolja rajtam, szeretteimmen, vagy előttem.
Remélem sikerült érthetőbbé tennem. Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!