Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ennyire erősen az embert nem ismerve a pedofilokat?

19: ebben az értelemben teljesen irreleváns, amit teszel.
Itt a jognak van jelentősége: a pedofil, aki nem tesz semmit, jogon kívül esik, az csak sima morális elítélés.
Ha molesztál, az kőkemény büntetőjogi kategória.

20: A szexuális bűnöző, az szexuális bűnöző.
Lehet azért súlyozni és kell is.
Egy gyerekgyilkost is jobban kell bünteti, mint egy felnőttgyilkost.

23as
Annyira egyetértek. Én is valami ilyesmit gondolom de nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.

23, te sem vagy teljesen normális.
Szerinted szexuális bűnözés nem létezik??

Kétlem hogy van ilyen, ez inkább egy kitalált bulvárfogalom, amivel a buta embereket rémisztgetik.
De a pedofilszexualításnak nincs köze bűncselekményhez, mert az egy szexuálisvonzalmat, érdeklődést jelent, emberek gondolatai érzelmei pedig egészen biztosan nem értelmezhetők bűncselekményként. Úgy általában, ez csak egy szexuális érzés, ettől senki nem lesz bűnőző, ahogy más szexuális érzéstől sem.
26
Köszönöm szépen. Végre valaki teljes mértékben megértette amit írtam. Erről szólt. De amint látod, sokan nem jutnak tovább annál a varázsszónál. Pedifil szó után, mint akik be vannak programozva, nem látnak és nem értenek nem hallanak semmi mást. Tökéletesen leírtad amit próbáltam én is közölni. Riszpekt!

Figyelj már, kérdező!
Nem vagy a tudomány embere, ahogy elnézem, vagy akkor fogalmazzunk úgy: nem nagyon megy az elvont gondolkodás.
Társadalmi-jogi szempontból lényegtelen, amit írsz, kb. annyi értelme van, hogy vannak-e rózsaszín elefántok a cseresznyefán.
28
Én pedig ahogy elnézem, te vagy az a rózsaszín elefánt a cseresznyefán. Ennek amit te írtál, tényleg volt értelme. Ez szerintem nem egy érdektelen kérdés. Persze téged is megértelek, nem mindenki születik értelmesek. De neked is jogod volt hozzászólni. Köszönöm.

De van értelme, pont, hogy annak van.
Te tulajdonképpen az ellenőrizhetetlen gondolatokat, vágyakat stb. próbálod úgy értelmezni, mintha annak lenne hatása. Ha cselekvéssé kivetül, úgy érdemes csak vele foglalkozni értelmezésed szerint. Innentől meg róka fogta csuka.
“ A kérdésem: miért vetik meg ennyire erősen a pedofilokat és miért fogadják el ennyire az egés. LMBTQ+-t? ”
Már a kérdés is rosszul van feltéve.
LMBTQ-nak csak annyiban van káros hatása, amennyiben egy hetero, fehér, keresztény cselekedeteinek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!