Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ítélik el ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnny79 kérdése:

Miért ítélik el ennyire erősen az embert nem ismerve a pedofilokat?

Figyelt kérdés
Tudom, lesznek nagyon sokan olyanok, akik majd nem értenek egyet, hogy nem értik az egészet amit írok. Lesznek olyanok is, akik értik csak nem értenek egyet. Mielőtt bárki félreértésbe vagy vádaskodásba fogna, köszönöm, hogy nem rólam van szó. Pusztán elméleti síkon, ami szerintem elég logikus az értelmes rétegnek. A kérdésem: miért vetik meg ennyire erősen a pedofilokat és miért fogadják el ennyire az egés. LMBTQ+-t? Szerintem, nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, mi az a pedofília. Rögtön arra asszociálnak, hogy az valami gyermekbántalmazás, vagy molesztálás stb... De nem. Az is egy rendellenes hajlam. Ugyanolyan mint a többi. Csak az egyiket tiltja a törvény, a másikat meg nem. Hallottam és olvastam már nagyon sok olyat, hogy valaki ahogy megtudta, hogy miután vonzódik, véget vetett az életének. Tehát. A pedofília az nem egy szemét emberi döntés, hanem Ismétlem, egy hajlam. Vannak olyanok, akik soha nem bántanák a gyereket, csak úgy néznek rájuk, hogy valamiért az az esetük, mint bárki másnak az idősebb, a nagydarab, a vékony, különböző rassztok és sorolhatnám. Tulajdonképpen egy ugyanolyan rendellenes vágy, mint a többi amit lerövidítve írtam. Mégis úgy néz ki a dolog, ha valaki felvállalja, hogy ő meleg vagy leszbikus, még meg is ölelik és gratulálnak, mert fel merte vállalni. Támogatják őket. De ha valakiről kiderül, hogy ő pedofil, rögtön mindenki meg akarja ölni, lincselni és különböző kínoknak alávetni. Szóval van olyan, hogy valaki csak kiéli magát messziről vagy elméletben és ettől függetlenül, ugyanolyan rendes, segítőkész, önfeláldozó jó ember lehet mint bárki más. Akár jó apa is. Vagy épp anya, a nőről beszélünk. Mert nem csak férfiak vannak. Egyáltalán nem arról szól a pedofília, hogy szexuálisan bántja, vagy Bárhogy is bántja, meg megöli stb... Ezt a témát csak azért dobtam fel, mert számomra nagyon érdekes.

2023. júl. 29. 03:27
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

19: ebben az értelemben teljesen irreleváns, amit teszel.

Itt a jognak van jelentősége: a pedofil, aki nem tesz semmit, jogon kívül esik, az csak sima morális elítélés.

Ha molesztál, az kőkemény büntetőjogi kategória.

2023. júl. 30. 20:54
 22/48 anonim ***** válasza:

20: A szexuális bűnöző, az szexuális bűnöző.

Lehet azért súlyozni és kell is.

Egy gyerekgyilkost is jobban kell bünteti, mint egy felnőttgyilkost.

2023. júl. 30. 20:58
 23/48 anonim ***** válasza:
37%
Nincs itt szó semmilyen szexuális bünözésről A bűnt azok követik el, akik szexuális alapon hisztériát keltenek és aljas politikai célból kegyetlenkednek emberekkel.
2023. júl. 31. 16:03
 24/48 anonim ***** válasza:

23as

Annyira egyetértek. Én is valami ilyesmit gondolom de nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.

2023. júl. 31. 16:15
 25/48 anonim ***** válasza:

23, te sem vagy teljesen normális.

Szerinted szexuális bűnözés nem létezik??

2023. júl. 31. 23:15
 26/48 anonim ***** válasza:
50%

Kétlem hogy van ilyen, ez inkább egy kitalált bulvárfogalom, amivel a buta embereket rémisztgetik.

De a pedofilszexualításnak nincs köze bűncselekményhez, mert az egy szexuálisvonzalmat, érdeklődést jelent, emberek gondolatai érzelmei pedig egészen biztosan nem értelmezhetők bűncselekményként. Úgy általában, ez csak egy szexuális érzés, ettől senki nem lesz bűnőző, ahogy más szexuális érzéstől sem.

2023. aug. 1. 06:48
 27/48 A kérdező kommentje:

26

Köszönöm szépen. Végre valaki teljes mértékben megértette amit írtam. Erről szólt. De amint látod, sokan nem jutnak tovább annál a varázsszónál. Pedifil szó után, mint akik be vannak programozva, nem látnak és nem értenek nem hallanak semmi mást. Tökéletesen leírtad amit próbáltam én is közölni. Riszpekt!

2023. aug. 1. 11:02
 28/48 anonim ***** válasza:

Figyelj már, kérdező!

Nem vagy a tudomány embere, ahogy elnézem, vagy akkor fogalmazzunk úgy: nem nagyon megy az elvont gondolkodás.

Társadalmi-jogi szempontból lényegtelen, amit írsz, kb. annyi értelme van, hogy vannak-e rózsaszín elefántok a cseresznyefán.

2023. aug. 1. 14:53
 29/48 A kérdező kommentje:

28

Én pedig ahogy elnézem, te vagy az a rózsaszín elefánt a cseresznyefán. Ennek amit te írtál, tényleg volt értelme. Ez szerintem nem egy érdektelen kérdés. Persze téged is megértelek, nem mindenki születik értelmesek. De neked is jogod volt hozzászólni. Köszönöm.

2023. aug. 2. 23:09
 30/48 anonim ***** válasza:

De van értelme, pont, hogy annak van.

Te tulajdonképpen az ellenőrizhetetlen gondolatokat, vágyakat stb. próbálod úgy értelmezni, mintha annak lenne hatása. Ha cselekvéssé kivetül, úgy érdemes csak vele foglalkozni értelmezésed szerint. Innentől meg róka fogta csuka.

“ A kérdésem: miért vetik meg ennyire erősen a pedofilokat és miért fogadják el ennyire az egés. LMBTQ+-t? ”

Már a kérdés is rosszul van feltéve.

LMBTQ-nak csak annyiban van káros hatása, amennyiben egy hetero, fehér, keresztény cselekedeteinek.

2023. aug. 3. 07:09
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!