Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ennyire erősen az embert nem ismerve a pedofilokat?
Elnézést, de szeretek filozofálni és eszembe jutott még valami. Csak, hogy lépjünk egy lépcsőfokot ugyanebben a témában tovább.
Tehát! Tegyük fel, hogy van egy mondjuk 14 éves vagy annál fiatalabb, de valami miatt, úgy néz ki, mint egy 18 vagy 20 éves. Vagy van egy 20 éves, aki annyira érett nem testileg, hogy mondjuk 13 évesnek néz ki. (Nem véletlen van olyan, nem ritka eset, hogy valakitől még 25 éves korában is elkérik a személyit, ha dohányt vásárol vagy ilyesmit)
Ebben az esetben, ki a pedofil? Aki tudja, hogy az a kislánynak tűnő csaj 20 éves, de neki bejön és összejön vele.
Vagy az, aki felnőttnek tűnik, de még gyerek. Van nagy cickó, csípő, magasság stb...
Szóval melyik a beteg állat?

Ha korrekten akarunk válaszolni, akkor se a 13 évesnek kinéző 20 éves, se a 20-nak kinéző 14 éves iránti vonzalom nem pedofilszexuális, hiszen mindkettő bőven túl van a nemiérettségen.
Persze értem, hogy a kérdés valójában, a buta csőcseléket akarja sarokbaszorítani, hogy hátha rájön mennyire nincs értelme a pedofilszexualítás miatt hisztériázni.
13/13 anonim!
Gratulálok, te már nagyon megközelítetted a lényeget! De azért még ez sem Teljesen fedi a valóságot. Ugyanis a szexuális érettség, az kétirányú. Vagyis Két csoportra osztjuk. Az egyik a testi, a másik a lelki. Aki 20 évesnek néz ki, lehet, hogy testileg érett, de attól még ugyanolyan keveset élt mint a kortársai. Vagyis lelkileg érettlen. Aki 20 éves de 14-nek néz ki, az pedig érett lelkileg, de a teste egy kisgyerek. :)
És megint eszembe jutott valami. Vannak ugye olyan kultúrák, Szóval már Nagyon fiatalon legális a házasság sőt!
Konkrétan a törvény kitalált valamit, ami azt jelenti, nálunk 16 vagy 18 év alatt büntetendő, Amerikában viszont 21 éves kortól számít csak nagykorúnak.
Akkor hol normálisak és hol az igazság?
Továbbá vannak kultúrák, ahol falvak meztelenek. Ott a kisgyermek előtt sincs eltakarva sem a férfi sem a nő. Mindenki meztelen és mégsem történik semmi amivel ártanának bárkinek. A gyerek sem lesz sem pszichopata sem lelki sérült. Sokan megvetik a nudizmust és a naturizmust. Pedig az tényleg egy természetes dolog. És ha mindenki úgy nőne fel, nem okozna semmi problémát. Most bűn, Ha bemegyek egy boltba meztelenül, mert mi van ha gyerek is van ott. Vagy ha nincs, akkor is megbotránkoznak. Ez a társadalom romlása. Még amiből nincs probléma, Abból is problémát csinálnak. Nálam ez is elgondolkodtató.

"nem zavar, amíg azt nem gyakorolja rajtam, szeretteimmen, vagy előttem."
Tehát ha a gyerekedet húzza a farkára egy pedofil és teszi tönkre az egész életét az persze nem frankó, de ha valaki másét az magasról leszarod. Ez bizony szimpatikus hozzáállás. Egyébként ügyesen kiragadtad a kommenteknek azon részeit amibe bele lehet kötni (pl nyelvtanilag), de a többi nehezen vagy semennyire nem támadható vagy cáfolható kijelentések fölött nagyvonalúan átsiklottál. Ebből az látszik, hogy valójában csak a hangulatkeltés és a jóérzésű emberek hergelése a célod. Mire jó ez? Erre vered? Elég szánalmas...
16/16 anonim
Amivel most vádoltál, azt pont te csinálod. Amit TE kiragadtál, az az LMBTQ-ra vonatkozott. Itt te kötekszel te Ősgyökér! Én nem személyeskedtem és próbálj meg olvasni és értelmezni tanulni! Ez mind csak egy téma. Azt is írtam, hogy én is bezárnám stb... azokat, akik bárkinek ártanak. Hol olvastál te olyat, amit írtál rólam? Okosodj, aztán kommentelj!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!