Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik péniszt választanátok, melyik a legjobb?
1. Átlagos: 14-16 centi hosszú, és 3,5-4 centi vastag.
2. Átlag feletti: 17-18 centi hosszú, és 4-4,5 centi vastag.
4. Nagy: 18-20 centi hosszú, és 4,5-5 centi vastag.
És ne másról beszéljetek kérlek, tudom nem így működik meg minden, de most kérlek válaszoljatok a kérdésre.
Esetleg azt is leírhatjátok hogy eddig mekkorával milyen tapasztalataitok voltak.

Voltam már eddig kb 15 pasival, de soha eszembe nem jutott megmérni egyiket sem. Nem is értem, ki méricskéli és miért.
Azt tudom, hogy az épp aktuális pasi farka megfelel-e (nem csak méretben), meg max, hogy az előző(k)höt képest kisebb, nagyobb vagy hasonló, de hogy hány centi, pláne fél centis nagyságrenddel is, fogalmam sincs.
Tényleg vannak olyanok még, akik azt hiszik, bármit is számít fél vagy 1 centi ide vagy oda?
Nem tudom, azért kérdezem. De egyébként tetszett a válaszod mert nem voltál trágár vagy bántó, egyszerűen leírtad hogy mi a helyzet nálad. Köszi, ment a zöld.
Egyébként úgy lehet még viszonytani hogy mondjuk ha rá tudsz markolni 2 kézzel akkor az átlag feletti, vagy nagy. Volt olyan hogy rá tudtál markolni 2 kézzel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!