Melyiket választanátok telefonban?
Oneplus Nord 2
Realme GT2
Xiaomi Redmi Note 12 pro?
Hát nekem azért 5 év már sok de kinek ami :))
Vagy ajánlanátok másokat amik jók akkumulátorban és nagyjából fotókban is? Középkategoriásokat?
Sajnos premium telókat még nem engedek meg magamnak.
Tessék, itt az összehasonlításuk:
A Realme GT2 nem rossz, én mindenképp azt venném, teljesen jó! Annyi elírás van csak róla az Árukeresőben, hogy max. 1080p videófelbontás, mert valójában az is tudja a 4K-t (2160p) !
MediaTek processzoros telefont soha nem vennék, a legrosszabb gyártmány, a Snapdragon viszont a legjobb, és a középkategóriában a Snapdragon 888 nagyon brutális, a felsőkategória határát súrolja! Viszont azon kívül minden másban is rendben van ez a telefon (kijelző, kamera, akksi) ! Van 8/128 és 12/256 gigás változatban is, igaz, utóbbi 200 ezer Ft fölött van!
Nem tudom, mennyi rá a konkrét kereted, de ez alapján 100-160 ezer Ft között más telefonmárkákban “csak” Snapdragon 778G a csúcsprocesszor, ami szintén nagyon jó, de a 888-nál gyengébb (lassabb) !
Amúgy a GT2 simán jó lesz 5 évig is! De amúgy fura, hogy hamarabb akarsz cserélni, ahelyett hogy abban gondolkoznál, hogy minél tovább jó legyen! :/
#4, pénzkidobás? Attól függ, kinek mi, nem vagyunk egyformák, nekem például eleve az iOS nem jött be, Androidon sokkal szabadabban tudok csinálni bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!