Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockulás a legjobb számítógéppel, vagy pedig 30 csaj bsdm+cfnm+femdom+gangbang szex téma veled. Melyiket választanád?
Sosem értem ezt a jelenséget egyébként, hogy van egy srác, és van egy barátnője aki arra panaszkodik, hogy a barátja, pasija a videojátékot választja helyette, ahelyett hogy megdugná vagy csak szimplán együtt legyenek.
Hogy lehet a punci helyett a konzolt választani?
Kérdésedre a válasz hát nyilván az utóbbi.
1080Ti + VR cuccaim vannak, mellette szexre is van mindig lehetőség (BDSM kapcsolatom van jelenleg)
de én a kockulást választanám ez a 2 lehetőség közül
hogy miért? nem izgat a 30 csajos dolog, BDSM csak domináns oldalról, így a femdom nem jön be, sőt!
gangbang és társai sem...
akkor már inkább egy jó kockulás a haverokkal :D
vagy pl exem akivel volt szex, tökre élvezte az Oculus Questet is :D szóval a fullos gép 1 csajjal még mindig jobb, mint 30 csaj :D
F
Azért nem mindegy, hogy egy joystick-ot dugsz be egy konzolba vagy inkább a farkad egy punciba.
Ui.: Nem vagyok rapper.
Jaj jaj szájhuszár, azt megnézném hogyan bírnál te el 30 csajjal...
Van még mit tanulnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!