Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már arra lányok, hogy vajon hány férfi fantáziájában vagytok jelen?
Figyelt kérdés
Szerintetek meglepő lenne ha kiderülne kik fantáziálnak rólunk maszturbáláskor?2023. júl. 21. 17:32
2/7 anonim 

válasza:

Még nem. Nem akarom tudni. De egyébként igen, lehet, hogy meglepő lenne.
3/7 anonim 

válasza:

Egy se, mivel nem social médián mutogatom magam, ismerőseim meg biztos nem én rám gondolnak, volt már, aki gondolt, de ma nem hiszem, sem holnap.
4/7 anonim 

válasza:

Engem egyvalaki lepett csak meg, akiről megtudtam, hogy rólam fantáziál.
5/7 anonim 

válasza:

Nekem az furcsa hogy sok “lány”, nem is nő… undorodik a gondolattól hogy rá valaki maszturbal, amikor nem volt párom jobbra-balra flortolgettem és imádtam ha valakinek felállt rám… és mai napig párommal imádok így “jatszani”
7/7 anonim 

válasza:

3: Nem kell mutogatnod magad. Ha csak kimész utcára, biztos lehetsz benne, hogy jonéhányan megjegyeznek akik szembejönnek, hogy később (jo esetben nem ott helyben :))) ) rád verjék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!