Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek annyira műtött szilikonmellű, feltöltött szájú cicababák?
Ez valami betegség hogy azokra izgulok fel legjobban?
Hogy minél nagyobb obszcén méretű szilikonmelle van meg felfújt szája?
Nem azt mondom hogy egy természetesen jól kinéző lány nem tetszene, de az előbb említett kategóriától azonnal felizgulok.
Az érdekel teljesen komolyan hogy mi ennek az oka? Hiszen nem is természetes ahogyan ezek a nők kinézek mégis ez jön be. Nyugodtan lehet savazni vagy bármi ha ez betegség, de egykét értelmes komment is legyen ha lehet.

30-ast folytatva: némi enyhülés és vidámság kedvéért megkerestem Kis Grofó ide vágó számát: :) "Mert a nézését meg a járását"
Még soha nem hallottam/láttam, csak tudtam, hogy van egy ilyen szám.
"Te vagy az, aki még mindig nem érti, hogy az azért, mert az exednek úgy volt megcsinálva, hogy tudjon szoptatni (hova tették az implantot, hogyan tették be az implantot), de vannak olyan eljárások, ahol az implant kb. megakadályozza a normális szoptatást"
Akkor olvasd már el a cikket amit küldtél, mert ott sem azt írják hogy mindenképpen problémát fog okozni. Először is feltételes módban van (mint ahogy már én is írtam korábban neked hogy nyilván mint minden műtét okozhat ez is problémát) hogy a mellimplantátumok elhelyezkedése és a beültetésükkor végzett bemetszések megnehezíthetik a nők számára a sikeres szoptatást. De a cikk terminológiájából nem az olvasható hogy eleve elrendeltetett dolog hogy ez így lesz. (behelyezéstől függetlenül)
"A bimbóudvar körüli bemetszések során az idegek vagy a tejcsatornák elszakadhatnak, ami csökkentheti a tejáramlást. Egyes nők azonban, akiknél a bimbóudvar körüli bemetszések révén implantáltak, képesek szoptatni."
Tehát ebből nem az következik hogy ez mindenképpen így lesz pusztán a kocskázatát növeli, és az orvoson is múlik mennyire fakezű de még így sokkal sokkal több nőnek nincsen ezzel sem problémája mint ahánynak valamilyen szövődménye származik ebből a fajta műtétből. Amiket utána ír az is mind feltételes módban van. Maga a cikk sem állítja hogy ezek a negatív következmények mindenképpen bekövetkeznek csak annyit hogy vannak nők akiknél ez van. Abból az első fixa ideádból miszerint "implantátummal hogyan szoptat?" eljutottunk oda hogy simán tud szoptatni.
"és igen, ha az exednek lett volna mellgyulladása, azt tuti nem tudta volna megfelelően kezelni."
De most ezt megint honnan tudod hogy "tuti nem tudta volna"? Ezt kérdeztem korábban is. Most elmondtad ugyan azt.
"Innentől nem fogok próbálni értelmesen válaszolni."
Ez megint csak nem engem minősít ha ha ez a döntés így megszületett :D
"Ha elolvastad az általam linkelt cikket, akkor kiderül, hogy igenis, hogy átvágnak idegeket, amikor a mellbimbóudvarnál csinálják a bemetszéseket."
Akkor neked nem megy a szöveg értelmezés mert többedszerre mondom hogy a cikk sem állít konkrétan ilyent hanem annyit mond el feltételes módban hogy :
A bimbóudvar körüli bemetszések során az idegek vagy a tejcsatornák elszakadhatnak, ami csökkentheti a tejáramlást. Egyes nők azonban, akiknél a bimbóudvar körüli bemetszések révén implantáltak, képesek szoptatni.
"Amikor tavaly nyáron egy nő családtagom kezét félig átvágta a férje láncfűrésszel, akkor az idegeket is átvágta és azokat össze kellett varrni. Gondolod, hogy az idegek saját maguktól is megtalálták volna a módját, hogy megfelelő helyre menjenek és ott szépen egymásra találjanak és összeforrjanak? :)"
Azt meg hogy csinálta? :D De a mellben sem azért marad meg az érzékenység mert a műtét után össze forrnak hanem mert eleve el sem vágták őket:) Tehát most ennek megint semmi köze hozzá a női családtagod láncfűrésszel félig átvágott kezének. HA a mellben elvágják az ott is tud gondot okozni.
" Amúgy a 10-et és 11-et én írtam, szóval láthatod, hogy a kérdésedre TÖK normálisan válaszoltam először. Megértve téged, a veszteségedet, a dilemmádat, az ambivalenciádat."
Most magadat dicsérted meg? Vagy most ezt miért mondod? Én írtam hogy felőlem úgy és azt írsz amit akarsz és ahogyan akarod, hiszen eldöntötted hogy nem normálisan fogsz:D
"És még vmi: nem veled akartam vitatkozni."
De itt mindenkivel vitatkozol. Függetlenül attól hogy kinek írtad, nyilván bárki reagálhat rá még én is.
"Azt tudom csak mondani, hogy ÓRIÁSI probléma van akkor, ha azt gondolják fiatal férfiak, hogy azzal akar (és tud) egy nő szebb és magabiztosabb lenni, hogy kacsaszájat és műcicit csináltat."
Pedig vannak nők akik ezzel akarnak. Természetesen az esztétikum mindig mindenki által megkérdőjelezhető és ez így jó. Nem kell hogy mindenkinek tetszen minden.
"Bakker, nem vagyok egy csodaszép nő, de akármikor tudok úgy viselkedni, hogy férfiak figyelmét felhívjam magamra. És még csak nem is sminkelek, a hajam copfba összefogva, parfüm felejtős, a ruhatáram hagy némi kívánnivalót maga után, stb."
Akkor mi a probléma?
"Egy nő a járásával, nézésével, kisugárzásával, természetes forrásból fakadó magabiztosságával, mosolyával el tud érni bármit, mindenféle mű dolgok nélkül. (Nem beszélve olyan apróságokról, hogy a hangja, beszéde, mozgása, intelligenciája, kedvessége, a személyisége is elbűvölhet bárkit, aki szóba is áll vele és nem csak megbámulja.)"
De ezeket senki nem is vitatta hogy ne lenne így. Tehát ez most egy szalmabáb érvelés amit kitettél mintha ezt ütné bárki is.
"30-ast folytatva: némi enyhülés és vidámság kedvéért megkerestem Kis Grofó ide vágó számát: :) "Mert a nézését meg a járását"
Enyhülést és vidámságot? :) Ettől előbb leszek ideges.
Én bármit meghallgatok esküszöm csak mulatóst ne kelljen meg az ilyen kis Grófo féle szerencsétleneket. Alapvetően a retro zenéket kedvelem. Mint pl: Abba, Queen.

"Ugyan így érzek kérdező, ezek a hölgyek egyszerűen több szexiséget sugároznak, jobban izgalomba hoznak és egyszerűen rajongom értük."
Egyre több nő szeretne változtatni a külsején ilyen módon. És az mell nagyobbító plasztikai beavatkozások is világ szerte egyre népszerűbbek. Egyre hétköznapibbá válok, szóval a tendencia semmi képpen sem rossz.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!