Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek annyira műtött szilikonmellű, feltöltött szájú cicababák?
Ez valami betegség hogy azokra izgulok fel legjobban?
Hogy minél nagyobb obszcén méretű szilikonmelle van meg felfújt szája?
Nem azt mondom hogy egy természetesen jól kinéző lány nem tetszene, de az előbb említett kategóriától azonnal felizgulok.
Az érdekel teljesen komolyan hogy mi ennek az oka? Hiszen nem is természetes ahogyan ezek a nők kinézek mégis ez jön be. Nyugodtan lehet savazni vagy bármi ha ez betegség, de egykét értelmes komment is legyen ha lehet.

"Mi honnan tudjuk, hogy neked speciel miért ilyen defektes az ízlésed? Keress fel egy szakembert, aztán lehet kiderül az ok."
Mert úgy tűnt hogy válaszolni akarsz, én pedig emiatt tovább kérdeztelek. De talán felesleges volt, mert csak az ellenszenvednek adsz hangot ez derül ki abból ahogyan kommentelsz.

"A férfiak 100 százaléka akar ilyen not mert ettől érzik magukat menőnek"
Nem a menőségtől lesz merevedésem, tehát ennek semmi köze hozzá. Nem is vagyok egy menőzős valaki aki szeret felvágni sőt azt sem mondom hogy önmagában ez számít egy nőnél, nyilván ha mellette nem szeret és nem tiszták a szándékai akkor nekem is offos hiába néz ki külsőre pont úgy ahogy nekem tetszik maximum pár dugásra jó de nem kellene kapcsolatra.
Volt ilyen párom aki belsőre is normális volt és külsőre pedig pont így nézett ki ahogyan nekem bejön, 7 évig voltunk együtt, sajnos betegségben veszítettem el az idén...
Az baj hogy nehéz olyan nőket találni akik így néznek ki de mellette normálisak is. Egy volt ezt biztosan tudom, kérdés hogy találok e még ilyent.

9
"Volt ilyen párom aki belsőre is normális volt és külsőre pedig pont így nézett ki ahogyan nekem bejön, 7 évig voltunk együtt, sajnos betegségben veszítettem el az idén..."
Sajnálom. :( Nehéz lehet neked. Lehet, hogy egy ideig még várnod kellene az ismerkedéssel, ez elég nagy trauma lehetett neked és még nagyon friss, hogy a párod meghalt.
Mindenesetre a kérdésed olyan kicsit naiv. Ha egyszer volt egy ilyen párod, aki pont megfelelt külsőre ÉS belsőre is, akkor nyilván neked nem csak egy ilyen ártatlan becsípősésed van, hogy kipróbálnád egy ilyen nővel, hanem neked konkrétan a lehető legjobb élményeid vannak ilyen nőkkel.
Tehát azt javaslom, hogy kicsit még várj az ismerkedéssel és majd keress egy olyan nőt, aki ilyen.
(Kicsit hasonlít nekem ez a történet egy fiatal férfi ismerősöm életére, aki ragaszkodik hozzá, hogy egy kigyúrt állatnak nézzen ki külsőre, miközben egy rendkívül intelligens és mély érzésű férfi. Úgy tűnik, hogy most nagyon sok idő után talált magának egy olyan nőt, aki illik ehhez a kicsit ellentmondásos képhez.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!