Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek annyira műtött szilikonmellű, feltöltött szájú cicababák?
Ez valami betegség hogy azokra izgulok fel legjobban?
Hogy minél nagyobb obszcén méretű szilikonmelle van meg felfújt szája?
Nem azt mondom hogy egy természetesen jól kinéző lány nem tetszene, de az előbb említett kategóriától azonnal felizgulok.
Az érdekel teljesen komolyan hogy mi ennek az oka? Hiszen nem is természetes ahogyan ezek a nők kinézek mégis ez jön be. Nyugodtan lehet savazni vagy bármi ha ez betegség, de egykét értelmes komment is legyen ha lehet.

"Ha egyszer volt egy ilyen párod, aki pont megfelelt külsőre ÉS belsőre is, akkor nyilván neked nem csak egy ilyen ártatlan becsípősésed van, hogy kipróbálnád egy ilyen nővel, hanem neked konkrétan a lehető legjobb élményeid vannak ilyen nőkkel."
Igen, a legjobb élményeim vele voltak mind érzelmi mind pedig szexuális téren, volt még más előtte aki külsőre hasonló volt de ő buta volt és nem volt intelligens mint akit elvesztettem ezért vele nem is tartott sokáig és csak a szexről szólt viszont az nekem kevés a boldogsághoz.
" Tehát azt javaslom, hogy kicsit még várj az ismerkedéssel és majd keress egy olyan nőt, aki ilyen."
Nem is siettetem a dolgot, még rendszeresen erős szexuális és érzelmi töltetű álmaim vannak vele.
"(Kicsit hasonlít nekem ez a történet egy fiatal férfi ismerősöm életére, aki ragaszkodik hozzá, hogy egy kigyúrt állatnak nézzen ki külsőre, miközben egy rendkívül intelligens és mély érzésű férfi. Úgy tűnik, hogy most nagyon sok idő után talált magának egy olyan nőt, aki illik ehhez a kicsit ellentmondásos képhez.)"
Hát szerintem egy csomó rendkívül intelligens mély érzésű férfi van azok között akik "ki vannak gyúrva". Persze kivételt mindig fogsz találni. Akiket én ismerek a barátaim közül(akik eddzenek szintén) azok mind végtelenül konfliktus kerülő, értelmes, tanult emberek akiknek ez egy hobbi amit szívesen csinálnak. Szerintem nem baj ha valaki "kigyúrtnak" akar kinézni csak "állatnak" ne akarjon még mellé kinézni :D A kigyúrt azért van időzőjelben mert sokszor egészen más elképzelések vannak arról hogy mi számít kigyúrtnak. Mert szerintem a 130 kilós beles zsíros kancigány az minden csak nem kigyúrt, ugyanakkor egy 180 magas 84kg-os atletikus alkatú, fejlett izomzatú az simán kigyúrt az én szememben. Nem az a lényeg az esztétikumban hogy 100 kg felett legyen..

12
"Hát szerintem egy csomó rendkívül intelligens mély érzésű férfi van azok között akik "ki vannak gyúrva". Persze kivételt mindig fogsz találni. Akiket én ismerek a barátaim közül(akik eddzenek szintén) azok mind végtelenül konfliktus kerülő, értelmes, tanult emberek akiknek ez egy hobbi amit szívesen csinálnak. Szerintem nem baj ha valaki "kigyúrtnak" akar kinézni csak "állatnak" ne akarjon még mellé kinézni :D"
A konfliktuskerülés egyáltalán nem jó tulajdonság.
De értem, hogy azt akarod kihozni belőle, hogy jófejek. :)
Akiről írtam, ő tényleg saját maga mondja, hogy "kigyúrt állatnak" szeretne kinézni. :)
Én kifejezetten rühellem, ha egy férfi gyúrni jár, sztem nevetséges dolog. Szerintem vagy a fizikai munkától legyen izmos egy férfi, vagy egy olyan sporttól, amit szeret és ami nem abból áll, hogy különböző gépeken végtelen sorozatokban ismételget különböző kar-, láb, has-, hátizom, stb. gyakorlatokat. Mindenkihez illik egy-két-három bizonyos sportág.
Az egyik gyerekem pl. fizikai munkát végez, azért izmos, a másik először focizott, aztán vívott (versenyszerűen), most falat mászik, azért izmos.
Nem sokkal jobb futni, úszni (ami az egyik legjobb, ha nem a legjobb sport), vívni, íjászkodni, karatézni, kungfuzni, falat mászni, focizni? Dehogynem. Mindenki kiválaszthatja, hogy egyénileg akar-e sportolni, kettesben (tenisz, pingpong), csapatban (kosárlabda, kézilabda, röplabda).
Ezerszer és ezerszer szebb izmok lesznek a fizikai munkától és ezektől a normális sportágaktól. És sztem erősebbek is lesznek azok, akik ezek közül a komolyabb igénybevételt igénylő sportokat csinálják (pl. kungfu).

"A konfliktuskerülés egyáltalán nem jó tulajdonság."
Én úgy gondoltam hogy nem agresszívak. Nyilván az érdekeit mindenki képes megvédeni és kiállni magáért ha arról van szó, de egyáltalán nem jellemző ez a "Mivan, mivan mivan mivan?? sztereotipia.
"Akiről írtam, ő tényleg saját maga mondja, hogy "kigyúrt állatnak" szeretne kinézni. :)"
Hát ha állatnak akar kinézni, egészségére :)
"Én kifejezetten rühellem, ha egy férfi gyúrni jár, sztem nevetséges dolog. Szerintem vagy a fizikai munkától legyen izmos egy férfi, vagy egy olyan sporttól, amit szeret és ami nem abból áll, hogy különböző gépeken végtelen sorozatokban ismételget különböző kar-, láb, has-, hátizom, stb. gyakorlatokat. Mindenkihez illik egy-két-három bizonyos sportág."
És ha valaki gyúrni jár de mellette fizikai munkát is végez? Akkor a kettő kioltja egymást? :D Vagy gyűr de mellette küzdő sportol is? Ez nem ilyen fekete fehér. A komolyan edz annak ugyan úgy fontos az is hogy állóképessége is legyen, ennek megfelelően természetes neki hogy más mozgás formákat is csinál. Pl futni jár. A kondi termi edzés az egy hatékony formája az egyes izomcsoportok koncentrált erősítésének. De önmagában ez kevés ahhoz hogy funkcionális izomzat fejlődjön. Az élsportolók többségének is az edzésterve része hogy bizonyos mennyiségű konditermi edzést is végezzen ellenkező esetben nem fognak jönni azok az eredmények amiket szeretne a versenyen, lapátolásból önmagában nem fog jobb időt úszni. De egy költöztető cég munkatársainak is szüksége lehet koncentrált izom stimulációra is bizonyos helyeken a sérülés veszély elkerülése végett. Ezen kívül izom is kell hozzá hogy tököm tudja mekkora szekrényt elbírja. Mert hiába marha szívós meg kemény valaki 70 kilósan nem fog úgy bútort vinni, mint egy edzett jó kondiban lévő 90 kilós férfi aki 100+ kilókkal guggol és emel vállból súlyókat. És ugye ez is fizikai munka. Nincs olyan hogy "normális" sportág. Preferált sportágak vannak amik neked jobban tetszenek. De a legtöbbnek a hátterében részben de ott a konditerem is, csak azt nem látod amikor a súlylökő vagy a cselgáncsozó vagy a sprinter vagy a tornász van ott. Persze félre ne értsd én most nem egy ilyen védő beszédet akarok tartani a "gyúrósok" mellett pusztán szerettem volna árnyalni neked a képet mert egy kicsit szűklátókörűnek tűntél, olyasvalakinek aki az adott témát nem gyakorlati szempontból összefüggő logikai érv láncolat mentén nézed hanem egy érzelmi alapon működő, konteo alapján. Máskülönben nem ilyen szavakat használnál hogy "rühelled" meg nevetségesnek tartod.
"Vagy ott a triatlon, öttusa, terepfutás, tájfutás. stb. stb."
Közülük is sokan járnak kondiba vagy legalább végeznek valamilyen súlyzós gyakorlatot:)
"És sztem erősebbek is lesznek azok, akik ezek közül a komolyabb igénybevételt igénylő sportokat csinálják (pl. kungfu)."
Attól függ mit értesz "erősebb" alatt?

15
"És ha valaki gyúrni jár de mellette fizikai munkát is végez? Akkor a kettő kioltja egymást? :D Vagy gyúr de mellette küzdő sportol is?"
:))
Jól van, árnyaltad a képet azzal kapcsolatban, amit eddig gondoltam a gyúrásról.
"Nincs olyan hogy "normális" sportág. Preferált sportágak vannak amik neked jobban tetszenek. De a legtöbbnek a hátterében részben de ott a konditerem is, csak azt nem látod amikor a súlylökő vagy a cselgáncsozó vagy a sprinter vagy a tornász van ott."
""Vagy ott a triatlon, öttusa, terepfutás, tájfutás. stb. stb."
Közülük is sokan járnak kondiba vagy legalább végeznek valamilyen súlyzós gyakorlatot.:)"
Értem. Én akkor is arra hajlok, hogy az az igazi sport és számomra az az igazi sportember, aki vmi olyan sportot csinál, ami illik hozzá (nem véltetlen, hogy vannak sportágválasztó rendezvények), nagyon szeret, jó hozzá a testalkata, stb. És "értelme" van. Tehát az úszásnak, futásnak, kajakozásnak, súlylökésnek, birkózásnak, kungfunak, karaténak, biciklizésnek, kosárlabdázásnak, focizásank mind van vmi célja. Amúgy az ókori görök olimpikákon is több versenyszámban kellett résztvenni, amik nyilván más-más izomcsoportokat mozgatnak meg. Na most utánaolvastam és eleinte csak futás volt, de aztán:
"I. e. 708-ban, a 18. olümpiai játékokon csatlakozott a programhoz az öttusa (pentathlon), ami stadionfutásból, távolugrásból, diszkoszvetésből, gerelyhajításból és birkózásból állt. Aki három versenyszámot megnyert, az automatikusan megnyerte a versenyt. A versenyprogram utolsó két számát nem is rendezték meg, ha már volt hármas győztes (ez nem azonos a triasztésszel), mivel a győztes már megvolt és a görögök sosem voltak másra kíváncsiak, csak a győztesre. Nem ismerték a második és harmadik helyezett díjazását.
I. e. 688-ban ezeket követte az ökölvívás (pügmé), ekkor lett két napossá a rendezvény. I. e. 680-ban a négyesfogat-hajtás (tethrippón). Ehhez a stadion mellett hippodromot is építettek. Harminckét évnek kellett eltelnie, mire a 33. játékokon a lovasversenyt is bevezették (hipposzkelétikón, amit tethripponnal, négylovas szekérrel futottak). Ugyanekkor szerepelt először a pankráció, ami az ökölvívás és a birkózás nem éppen veszélytelen keveréke. I. e. 520-tól, utolsóként a legősibb sportágat, a fegyveres futást (hoplitodromosz) is felvették a versenyszámok közé.
Ekkorra már öt napig tartott a rendezvény.
1. nap: eskütétel, istentisztelet a Zeusz-szobor előtt
2. nap: kocsiversenyek, ahol nem a hajtóé volt a diadal, hanem a lovak tulajdonosáé, ezt követte a pentathlon
3. nap: szertartások, felvonulás és áldozat a Zeusz-szobor előtt, 12-18 éves fiúk versenye birkózásban, ökölvívásban és stadionfutásban
4. nap: a hagyományos futószámok; stadionfutás, kettős stadionfutás, hosszútávfutás (ekkor már 24 stadion hosszban, ~3615 méter), küzdősportok (ökölvívás, birkózás, pankráció), kettős stadionnyi fegyveres futás
5. nap: záróünnepség; istentisztelet, lakoma"
Főleg a fegyveres futás lehetett érdekes. :) És már pankráció is volt. :)

16
Hát asszem Jackie Chan Részeges karatemester c. filméjben van, hogy mennyire sokat edz, de azért ott nem egy nyavalyás gym-ben szenved, hanem a szabad természetben és igen agyafúrt dolgokat volt képes kitalálni a mestere, amivel alaposan megizzaszthatta szegény Jackie-t. :)
Na de lehet látni, hogy miket csinálnak azok, akik kicsi koruktól kungfuznak, szóval nyilván tudod, hogy miről beszélek, ha azt mondom, hogy erősebbek lehetnek, mint a gyúrós emberek. Nem csak az állóképességük felülmúlhatatlan, hanem gyorsak, pontosak, elképesztően erősek és nem mellesleg küzdenek. A férfiak mindig is szerettek verekedni és harcolni, ez a gym-beli élet egy lagymatag kakinak tűnik nekem, már bocs.
"Értem. Én akkor is arra hajlok, hogy az az igazi sport és számomra az az igazi sportember, aki vmi olyan sportot csinál, ami illik hozzá (nem véltetlen, hogy vannak sportágválasztó rendezvények), nagyon szeret, jó hozzá a testalkata, stb. És "értelme" van. Tehát az úszásnak, futásnak, kajakozásnak, súlylökésnek, birkózásnak, kungfunak, karaténak, biciklizésnek, kosárlabdázásnak, focizásank mind van vmi célja. "
De most ugyan azt elmondod még egyszer csak más szavakkal. Ezt magyaráztam neked hogy az általad "igazinak" nevezett sportokat akár hobbi, de főleg verseny szerűen űzők is rendszeresen végeznek erősítő gyakorlatokat konditeremben (azért hogy azaz adott "igazi" sport is jobban menjen nekik) Nem lehet külön választani. Akkor amíg a konditeremben vannak egy edzés alatt addig nevetségesek, de amikor ugyan az az ember úszni megy vagy kajakozni, vagy futni vagy súlyt lökni stb akkor az már fasza? Én bárhogyan is próbálom keresni nem látom a logikád az általad elmondottakban. Annak amit meg az ókori játékokról írsz azt nem tudom hogy azért írod e mert neked ez tetszik mind történelmi, mind pedig sport szempontjából vagy azért mert szerinted ez is szorosan kapcsolódik a felvetett témához miszerint szerinted nevetségesek a konditeremben edzők?
Mert ha utóbbiról van szó akkor itt is a téma felszínes ismerete látszódik hiszen az ókori Görögországban a pánhellén játékokon részt vevő sportolók szigorú edzésnek vetették alá magukat, beleértve a súlyemelést , a kondicionálást (súlyzókkal és gömbsúllyal néha kövekkel) és a sportspecifikus gyakorlatokat. A görögöknél a fizikai fejlődés másik szükséges összetevője az étrend volt. Magyarul az összes sport tevékenység fontos részét képezte hogy további erősítő gyakorlatokat végezzenek és ehhez bizony súlyokat is használjanak ellenállásként.
"Ugyanekkor szerepelt először a pankráció, ami az ökölvívás és a birkózás nem éppen veszélytelen keveréke. I. e. 520-tól,"
Nem tudom hogy abban az időben is egy alapvetően meg koreografált árnyék harcként és látványos (de nem valódi) küzdelemként végezték ezt a sportot de biztos lehetsz benne hogy ők is "gyúrtak". Amit meg manapság látsz pankrációt ahol jelmezekben ugrálnak és mutatnak be akrobatikus mutatványokat és látvány küzdelmet ők is elég keményen eddzenek ahhoz hogy olyan látványos fizikumra tegyenek szert amitől látványosak plusz elengedhetetlen izomtömeget építsenek magukra a dobások és egymás emelésének végrehajtásához.
"Hát asszem Jackie Chan Részeges karatemester c. filméjben van, hogy mennyire sokat edz, de azért ott nem egy nyavalyás gym-ben szenved, hanem a szabad természetben és igen agyafúrt dolgokat volt képes kitalálni a mestere, amivel alaposan megizzaszthatta szegény Jackie-t. :)"
Ez most remélem nem komoly hogy a válaszod egy zs kategóriás kalandfilm/akció film jól megírt forgatókönyve alapján szeretnél válaszolni mert ez nem nyert piros hangszórót és semmi köze a valósághoz.
Mint ahogy a Conan a barbár című filmben sem azért lett Conan olyan kemény mert rabszolgaként dolgoztatták :D De természetesen értem mit akartál belőle kihozni, hogy Chan sem lesajnált kondibandi edzéseket végzett amikor gyakorolt (hülyén is nézne ki a filmben valljuk be) hanem ha a film nyilvánvalóan poénos sallangját levágjuk akkor a gyorsaságot, a szívósságot (fájdalom tűrés) és pontosságot fejleszteni hivatott gyakorlatokat végzett némi saját testsúlyos edzéssel megfűszerezve. De ott nem is az volt a cél hogy hatalmas súlyokat mozgasson vagy 100+ kg-os birkózókkal a birkózás szabályrendszerén belül mérettesse meg magát. Mint ahogyan mondtad mindenkinek más sport áll jól de ezt tovább boncolgatva könnyen el jutunk oda hogy olyan edzés forma sincsen ami minden fajta sportra egyformán alkalmassá teszi az embert. Attól függ mi a cél? Egy csakis a gyorsaságot és pontosságot meg állóképességet szem előtt tartó kunfus nyilván nem fog külön konditeremben edzeni, mert nem akar magánál nagyobb, nehezebb ellenfelek ellen is küzdeni. (ők is kungfuznak) akkor oda kell némi tömeg is ha esélyes akar lenni, ehhez pedig valamilyen ellenállás alapú izom erősítési módszer is és táplálékra is figyelnie kell.
"Na de lehet látni, hogy miket csinálnak azok, akik kicsi koruktól kungfuznak, szóval nyilván tudod, hogy miről beszélek, ha azt mondom, hogy erősebbek lehetnek, mint a gyúrós emberek."
Nem, nem tudom miről beszélsz, mert nem adsz egyértelmű össze hasonlítási alapot és hogy pontosan definiálva mit értesz a "gyúrós emberek alatt" ?
Olyant aki szokott konditeremben is edzeni mindamellett hogy valamilyen küzdősportot is folytat? Vagy olyant aki nem végez semmilyen küzdősportot de nagyon régóta jár edzeni kondi terembe emellet intervall állóképességi edzéseket végez és egy átlag emberhez képest jócskán erősebb és kitartóbb? Vagy azt aki télen pár alkalommal elmegy néhány tingli tangli edzést végezni, párat nyom a 20 kilós rúddal a fekpadon de nyáron meg fagyit zabál és nem csinál semmit? Mert ha így nézzük végülis felületesen mindre rá lehet mondani hogy "gyúrós emberek" de konrétan ennyi infóból semmit nem tudsz róluk? Ja és ezekhez tedd még mind hozzá külön-külön hogy milyen magasak? Ugyan ezen szempontok szerint az sem mindegy milyen kungfusról van szó még azon belül sem hogy mind gyerek koruktól csinálják. Ugyanis azt is lehet szarul és a hozott anyag, genetika sem mindegy. Ezenkívül szintén nem derül ki hogy az "erősebbek" alatt pontosan mit értünk? Hogy veszünk egy ilyent meg egy olyan és össze eresszük őket és aki előbb arcon veri a másikat az nyert? Vagy az nyer aki földre viszi a másikat? Vagy aki aki péppé tudja verni? Vagy rizsszemeket kell a levegőben elkapni? Vagy gyertya lángja főlé tartani a kezüket és az az erősebb aki tovább bírja? Vagy erős ember bőröndöket kell cipelni? Autót elhúzni? Bútort cipelni? Ebédet főzni?
Amíg ez nem egyértelmű legalább minimálisan hogy mit értesz "erősebb" alatt addig ez a szó kb semmit nem jelent.
"A férfiak mindig is szerettek verekedni és harcolni, ez a gym-beli élet egy lagymatag kakinak tűnik nekem, már bocs."
Nem kifejezetten verekedni szeretnek hanem alapvetően versengeni aminek persze része lehet egy küzdősport keretein belüli küzdelem is. A verekedni az már egy pejoratív értelemben vett szó amit akkor használunk amikor valaki(kik) a nézet eltéréseiket úgy érzik csak akkor tudják megoldani ha kárt tesznek egymás testi épségében. Ezt egyébként a nők is gyakran művelik főleg kevésbé iskolázott közösségekben a különbség annyi hogy a férfiakétól eltérő fiziológiai sajátosságaik miatt nem szoktak egymásban akkora kárt tenni mint két verekedő férfi.
"ez a gym-beli élet egy lagymatag kakinak tűnik nekem, már bocs."
Én tőlem nem kell bocsánatot kérni, nincs mit magamra vennem mivel már pár szó után kiderült hogy nagyon szűk látó körűen minden objektivitást mellőzve fél információk és szórakoztató szellemi termékek alapján próbálsz véleményt alkotni ebben a témában. Ezzel egyébként szerintem semmi gond nincsen hiszen mindenki azt gondol amit akar.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!