Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tetszenek annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek annyira műtött szilikonmellű, feltöltött szájú cicababák?

Figyelt kérdés

Ez valami betegség hogy azokra izgulok fel legjobban?

Hogy minél nagyobb obszcén méretű szilikonmelle van meg felfújt szája?

Nem azt mondom hogy egy természetesen jól kinéző lány nem tetszene, de az előbb említett kategóriától azonnal felizgulok.

Az érdekel teljesen komolyan hogy mi ennek az oka? Hiszen nem is természetes ahogyan ezek a nők kinézek mégis ez jön be. Nyugodtan lehet savazni vagy bármi ha ez betegség, de egykét értelmes komment is legyen ha lehet.

2023. júl. 21. 11:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
48%
A szépségideál ebbe az irányba halad. Nincs ebbe semmi gond, sőt szerintem is ezek a csajok, nők vonzóbbak, izgatóbbak. Nekem az a tudat, hogy ezek a nők szebbek akarnak lenni, magabiztosabbak szeretnének lenni, már ez egy plussz impulzust ad és egyszerűen izgatóbbá válnak a szemembe.
2023. júl. 23. 13:59
 22/39 anonim ***** válasza:

21

Szerintem egy kacsaszáj soha nem lesz olyan szép, mint egy természetesen nagy száj és egy szilikon cici soha nem lesz olyan jó, mint egy igazi. Az igazi talán nem tökéletes, de érzi a kényeztetést, tud szoptatni, és hát olyan, mint a nők... kiismerhetetlen, változékony. :)

2023. júl. 23. 18:40
 23/39 A kérdező kommentje:

"de érzi a kényeztetést, tud szoptatni"

Aha, ezt a műtött mell is tudja.

"hát olyan, mint a nők... kiismerhetetlen, változékony. :)"

What?

2023. júl. 23. 19:09
 24/39 anonim ***** válasza:

23

""de érzi a kényeztetést, tud szoptatni"

Aha, ezt a műtött mell is tudja."

Nem tudtam.

""hát olyan, mint a nők... kiismerhetetlen, változékony. :)"

What?"

Hát az igazi az megnő magától, amikor terhes vagy. A szoptatásnál elképzelni nem tudom, hogy ne okozzon gondot az implant, mert nekem olyan mellgyulladásom volt, hogy senkinek a legrosszabb pillanatomban nem kívánok olyat. (Miután orvosOK láttak és kaptam tanácsokat meg gyógyszert, utána végre egy szoptatási tanácsadónő segített, kb. negyed vagy fél órán keresztül kellett meleg-forró vízzel puhítani a mellem és utána kifejni a tejet, hogy a csomó végre elmúljon, na ezt egy műcicivel hogyan csinálod meg?.)

És hát nekem volt már orgazmusom attól, hogy a saját melleimet simogattam és más testrészemhez hozzá sem értem, de van olyan is, hogy valaki simogatja, kényezteti őket, és kb. semmit nem érzek. És olyan is van, hogy én simogatom magamnak és semmit nem érzek és olyan is, hogy vki más kényezteti őket és mennyi érzés.

Hát erre gondoltam, hogy változnak.

2023. júl. 23. 19:22
 25/39 A kérdező kommentje:

"Hát az igazi az megnő magától, amikor terhes vagy."

Mindegyik megduzzad, amelyikben implantátum van az is.

"A szoptatásnál elképzelni nem tudom, hogy ne okozzon gondot az implant"

Azért nem tudod, mert nem vagy tisztában a mell alapvető anatómiájával. Az implantátumnak semmi köze a mirigyekhez és csatornákhoz amiből a tej szivárog. Ugyan úgy szoptatnak mint bárki más.

"mert nekem olyan mellgyulladásom volt, hogy senkinek a legrosszabb pillanatomban nem kívánok olyat. (Miután orvosOK láttak és kaptam tanácsokat meg gyógyszert, utána végre egy szoptatási tanácsadónő segített, kb. negyed vagy fél órán keresztül kellett meleg-forró vízzel puhítani a mellem és utána kifejni a tejet, hogy a csomó végre elmúljon, na ezt egy műcicivel hogyan csinálod meg?.)"

Ez minden esetben rossz akár implantátum van a mellben, akár nem. A kezelése is ugyan az. Nem nehezebb attól mert van benne implantátum.

"És hát nekem volt már orgazmusom attól, hogy a saját melleimet simogattam és más testrészemhez hozzá sem értem, de van olyan is, hogy valaki simogatja, kényezteti őket, és kb. semmit nem érzek. És olyan is van, hogy én simogatom magamnak és semmit nem érzek és olyan is, hogy vki más kényezteti őket és mennyi érzés."

Ennek szintén semmi köze ahhoz hogy műtött vagy eredeti melled van. Ugyan úgy érzékeny marad a műtét után is, ezt nem befolyásolja. Az egyetlen különbség a mell mérete és formája.

2023. júl. 23. 19:34
 26/39 A kérdező kommentje:

"Mindegyik megduzzad, amelyikben implantátum van az is."

Ehhez még hozzá tenném csak elfelejtettem hogy itt még annyi különbség van: Amelyik mellben implantátum van az is kicsit megduzzad terhesség esetén de kevésbé látványosan mivel abban már alapból implantátum van így kisebb mértékben feltűnő hogy még a terhesség miatt is nőtt.

2023. júl. 23. 19:37
 27/39 anonim ***** válasza:

"Azért nem tudod, mert nem vagy tisztában a mell alapvető anatómiájával. Az implantátumnak semmi köze a mirigyekhez és csatornákhoz amiből a tej szivárog. Ugyan úgy szoptatnak mint bárki más."

Hát azért ha anatómiáról van szó, akkor ugye gondolkozni is kell, ebben az esetben kategóriákban. Nem mindegy, hogy hol van az implant és nem mindegy, hogy hogyan kerül a testbe.

Ez a cikk ugyanazt írja, mint más cikkek, csak kevésbé próbálja eltusolni a nyilvánvaló tényt, hogy abban az esetben, ha a mell szövetei és a mellizmok közé kerül az implant és/vagy a bemetszést a mellbimbóudvar körül teszik, a szoptatás sokkal nehezebb, mintha nem lenne implant.

[link]

"Ez minden esetben rossz akár implantátum van a mellben, akár nem. A kezelése is ugyan az. Nem nehezebb attól mert van benne implantátum."

Ühüm, értem. Szóval te férfi létedre majd elmagyarázod nekem, nőnek, aki kihordtam, szültem és szoptattam gyerekeket, hogy a mellgyulladásnál (ami egyáltalán nem ritka) majd pont ugyanúgy végig tudod masszírozni az EGÉSZ melledet, akár van implantod, akár nincs. Jah.

"Ennek szintén semmi köze ahhoz hogy műtött vagy eredeti melled van. Ugyan úgy érzékeny marad a műtét után is, ezt nem befolyásolja. Az egyetlen különbség a mell mérete és formája."

... (itt kitöröltem vmi nem túl úrinős megjegyzést...) Hogy a lófüttybe lenne már egy implantos mell, ahol a bemetszést a mellbimbóudvarnál csinálták ugyanolyan érzékeny, mint egy nem műtött mell?

Én az elején tök normálisan írtam neked, de téged sem az eszedért lehet szeretni. :)

2023. júl. 23. 21:55
 28/39 A kérdező kommentje:

"Hát azért ha anatómiáról van szó, akkor ugye gondolkozni is kell, ebben az esetben kategóriákban. Nem mindegy, hogy hol van az implant és nem mindegy, hogy hogyan kerül a testbe."

Nem, nem mindegy, de a szoptatni továbbra is lehet minden esetben, akár a behelyezés helyét nézzük akár a használt implantátum típusát.

"Ez a cikk ugyanazt írja, mint más cikkek, csak kevésbé próbálja eltusolni a nyilvánvaló tényt, hogy abban az esetben, ha a mell szövetei és a mellizmok közé kerül az implant és/vagy a bemetszést a mellbimbóudvar körül teszik, a szoptatás sokkal nehezebb, mintha nem lenne implant."

Nagyon kevesen választanak olyan fajta implantátumot ami nem mell izom alá kerül behelyezésre, de még az általad említett módon való műtét sem jelent nagy kockázatot a szoptatásra nézve. Az én páromnak ilyen volt és tudott szoptatni gond nélkül. Nem zárom ki természetesen a lehetőségét hogy valaki nehezebben vagy egyáltalán nem tudott utána szoptatni, de ettől még akkor is badarság arra a következtetésre jutni hogy szignifikánsan kimutathatóan kevésbé tudnak szoptatni azok akiknek implantátuma van. Sok nő az nélkül sem tud szoptatni akár van, akár nincsen implantátuma. Tehát nincsen semmi "eltusolva".

"Ühüm, értem. Szóval te férfi létedre majd elmagyarázod nekem, nőnek, aki kihordtam, szültem és szoptattam gyerekeket, hogy a mellgyulladásnál (ami egyáltalán nem ritka) majd pont ugyanúgy végig tudod masszírozni az EGÉSZ melledet, akár van implantod, akár nincs. Jah."

Igen, én. De ha megfordítom neked akkor akár én is kérdezhetném tőled hogy:

"te honnan tudod milyen sikerrel tudtad volna maszírozni ha nem is volt soha implantátumod?"

De egyébként is egy érvelési hiba arra hivatkoznod hogy ha te nő vagy akkor amit én mondok férfiként az biztosan nem úgy van. Férfi mivoltomtól függetlenül lehet bármiben igazam és tévedhetek is nyilván. Mint ahogyan neked sem kell férfinak lenned ahhoz hogy vitasd egy férfi állítását bármilyen férfiúi természetű problémát vagy betegséget illetően. (vagy egészségügyi dolgokon túlmenően bármi másban)

" (itt kitöröltem vmi nem túl úrinős megjegyzést...)"

Teljesen felesleges kitörölnöd bármit is és nincsen szükség erre az eltartott kisujjas színészkedésre hogy mennyire nem szép dolgokat is tudnál mondani :D Nyugodtan add ki, én nem fogom magamra venni, lazíts, légy önazonos.

"Hogy a lófüttybe lenne már egy implantos mell, ahol a bemetszést a mellbimbóudvarnál csinálták ugyanolyan érzékeny, mint egy nem műtött mell?"

Csodálatos nem? Hihetetlen de valahogy mégis igaz. Én nem vagyok orvos de talán a leg logikusabb az hogy nem vágnak át semmi olyan ideget a behelyezés közben, ami miatt érzéketlenné válna. Egyébiránt megint kicsit kanyarban vagy. Azt mondtad, hogy egy állítás nem lehet igaz, mert te nem hiszel benne, nem tudod végigkövetni azt, vagy hogy egy jelenség nem létezhet vagy egy dolog nem valósítható meg, mert te nem tudod és látod át hogyan is működhetne. Ha szerinted nem lehetséges, akkor az mellett érvelj és mond el hogy miért nem? Ne megfoghatatlan dolgokra hivatkozz.

"Én az elején tök normálisan írtam neked, de téged sem az eszedért lehet szeretni. :)"

Most pedig személyeskedsz, de ezzel csak saját magadat minősíted, emiatt szóra sem érdemes :) Az nyúl ilyen "eszközökhöz" egy vitában először, akinél elfogynak az érvek. Igen, egy darabig tök normálisan írtál nekem.

2023. júl. 23. 22:39
 29/39 anonim ***** válasza:

"Nagyon kevesen választanak olyan fajta implantátumot ami nem mell izom alá kerül behelyezésre, de még az általad említett módon való műtét sem jelent nagy kockázatot a szoptatásra nézve. Az én páromnak ilyen volt és tudott szoptatni gond nélkül. Nem zárom ki természetesen a lehetőségét hogy valaki nehezebben vagy egyáltalán nem tudott utána szoptatni, de ettől még akkor is badarság arra a következtetésre jutni hogy szignifikánsan kimutathatóan kevésbé tudnak szoptatni azok akiknek implantátuma van. Sok nő az nélkül sem tud szoptatni akár van, akár nincsen implantátuma. Tehát nincsen semmi "eltusolva"."

Te vagy az, aki még mindig nem érti, hogy az azért, mert az exednek úgy volt megcsinálva, hogy tudjon szoptatni (hova tették az implantot, hogyan tették be az implantot), de vannak olyan eljárások, ahol az implant kb. megakadályozza a normális szoptatást és igen, ha az exednek lett volna mellgyulladása, azt tuti nem tudta volna megfelelően kezelni.

Innentől nem fogok próbálni értelmesen válaszolni. Ha elolvastad az általam linkelt cikket, akkor kiderül, hogy igenis, hogy átvágnak idegeket, amikor a mellbimbóudvarnál csinálják a bemetszéseket. Amikor tavaly nyáron egy nő családtagom kezét félig átvágta a férje láncfűrésszel, akkor az idegeket is átvágta és azokat össze kellett varrni. Gondolod, hogy az idegek saját maguktól is megtalálták volna a módját, hogy megfelelő helyre menjenek és ott szépen egymásra találjanak és összeforrjanak? :)

Amúgy a 10-et és 11-et én írtam, szóval láthatod, hogy a kérdésedre TÖK normálisan válaszoltam először. Megértve téged, a veszteségedet, a dilemmádat, az ambivalenciádat.

Részemről ennyi volt, minden jót a továbbiakban.

2023. júl. 24. 08:09
 30/39 anonim ***** válasza:

És még vmi: nem veled akartam vitatkozni.

21-es ezt írta:

"A szépségideál ebbe az irányba halad. Nincs ebbe semmi gond, sőt szerintem is ezek a csajok, nők vonzóbbak, izgatóbbak. Nekem az a tudat, hogy ezek a nők szebbek akarnak lenni, magabiztosabbak szeretnének lenni, már ez egy plussz impulzust ad és egyszerűen izgatóbbá válnak a szemembe."

Én erre írtam a 22-est.

Azt tudom csak mondani, hogy ÓRIÁSI probléma van akkor, ha azt gondolják fiatal férfiak, hogy azzal akar (és tud) egy nő szebb és magabiztosabb lenni, hogy kacsaszájat és műcicit csináltat.

Bakker, nem vagyok egy csodaszép nő, de akármikor tudok úgy viselkedni, hogy férfiak figyelmét felhívjam magamra. És még csak nem is sminkelek, a hajam copfba összefogva, parfüm felejtős, a ruhatáram hagy némi kívánnivalót maga után, stb.

Egy nő a járásával, nézésével, kisugárzásával, természetes forrásból fakadó magabiztosságával, mosolyával el tud érni bármit, mindenféle mű dolgok nélkül. (Nem beszélve olyan apróságokról, hogy a hangja, beszéde, mozgása, intelligenciája, kedvessége, a személyisége is elbűvölhet bárkit, aki szóba is áll vele és nem csak megbámulja.)

2023. júl. 24. 08:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!