Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van v mi ötlet ha tudtok...21éve vagyunk házasoka sexuális életünket akarom.feldobni...játékszerek..uj póz.?? 42F..
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 08:29
1/3 anonim 

válasza:

Ezt mondjuk a feleségeddel kéne megbeszélni, hogy ő mire vágyik, mit próbálna ki.
2/3 anonim 

válasza:

Én próbáltam, de az asszony nem volt vevő semmire. Neki teljesen megfelelt, hogy havonta 2-3 meglovagol és én kutyában megdöngetve a fenekére élvezek. Számára teljesen kielégítő volt ez a havi 2-3*10p "szex" ahol az előjáték abból állt, hogy felállította a farkam a kezével és amikor kemény volt beleült.
Beszélj vele előtte. Én nem tettem és sok időmet és pénzemet beleöltem a játékszerekbe, fehérneműkbe, randikba, stb. Az egészből annyi jött át neki, hogy kicsit több előjátékra vágyom és most pár pár percig veri meg szop mielőtt rámül...
3/3 anonim 

válasza:

Jatekszerrel elegge sikerult mi a mienket feldobnunk. Azota az asszony mindig osszevissza priccol mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!