Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, hogy a nők Magyarországon sem mehetnének ki férfi kísérő nélkül utcára, ahogy ezt Arábiában, Törökországban, Észak-Afrikában, Romániában, Bulgáriában, Cipruson, Iránban, Indiában, Pakisztánban és Görögországban szokták tenni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 21:13
1/28 anonim válasza:
Nem. Minek kéne ? WC-re azért elmehetek egyedül?
2/28 anonim válasza:
Ha olyan helyen élsz, ahol tele van migránssal, akkor szerintem egy gigyelmes partnernek ez alap.
Lásd: Németország..
4/28 anonim válasza:
Ahol aztán a férfi kísérő erőszakolja öket? Aztán halálra kövezik a nőt megcsalás miatt?
Tényleg be kéne vezetni. Eddig nem tudtam mi hiányzik.(szarkazmus)
5/28 anonim válasza:
Románia, Bulgária, Görögország? :D Te miről beszélsz?
Amúgy miért merül fel egyáltalán, hogy jó ötlet lenne?
Várom az érveket.
6/28 anonim válasza:
Inkább ti incelek mehessetek csak a gondviselőtökkel az utcára. És korlátozva legyen az internetelérésetek.
7/28 anonim válasza:
De az incelek apjához kik mentek hozzá hogy ma nyüzsögnek a leszármazott incelek és nem haltak ki?
9/28 anonim válasza:
Hülye ötlet.És akinek nincs pasija,maradjon otthon?
10/28 anonim válasza:
Én Arábián kívül már mindenhol láttam nőket férfi nélkül sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!