Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet 1 év ismerettség és fél év után házasodni?
A szomszédunk kötött most így házasságot. Én annyit tudok az egészről, hogy a szülei rengeteget piszkálták azzal, hogy legyen már valami nő/házasság, meg család. Tavaly nyáron még szingli volt, annyit tudok, idén februárban pedig hozzáköltözött a nő.
Hogy szerelmesek-e, vagy csak elvett valakit, azt nem tudom.
Én 2 éve élek a párommal és még nincs napirenden. Irigy sem vagyok...mielőtt...
Erre kívülről nem lehet semmit mondani. Ők érzik. Fél év együttélés alatt azért sok minden kiderül. Persze az is kérdés, mennyi időn át szervezték. Általában a szervezés maga fél év, tehát eszerint nekiálltak akkor, amikor összeköltöztek. Ez így tényleg korainak tűnik. De lehet, hogy minimál lakodalom volt és egy hónap alatt mindent megszerveztek.
Nézd, az a nő mégiscsak hozzáment, tehát mindketten úgy érezték, hogy ez nincs elsietve.
És bocs, de sokszor az évek óta együtt élő pároknál nem jön az esküvő. Egy kolléganőm nemrég vitte kenyértörésre a dolgot a párjával, mert 8 év együtt járás és 4 év együttélés után sem akart a férfi közös lakást, házasságot.
Ha vki palucs az igy jár.
Elnyomja az anyja aztan meg a nője. Az ilyenek akkor se válnak ha a nő kakukkfiókát nevel.
A legtöbb fiatal ma kb így házasodik, ennyi idő után.
Szerintem nem szerencsés, de nekik kell elviselniük egymást, nem nekem. Ők tudják. Majd később előjönnek a gondok úgyis.
1 év ismeretség 1 év kapcsolatot jelent ? És ezen kívül meg fel év együtt élést vagy hogy kell elképzelni?
Szerintem ez akar össze is jöhet, de akkor van csak értelme, ha tényleg nagyon jó a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!