Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerettségből holnap lesz az első randi, nem tudom elmenjek e, mert a randipartnerem azt hangsúlyozza, hogy élőben nem biztos, hogy tetszünk egymásnak?
Számomra ez nagyon illúzióromboló, hogy már előre ezt hangsúlyozza ki.
Volt hosszabb kapcsolatom már ami a netről indult, de ott az első randi előtt bizakodóak abszolult voltunk.
Lehet fura, de én is ezt mondtam annak a férfinek, akivel a neten ismerkedtem. Egészen pontosan olyanokat mondtam, hogy “nem biztos hogy élőben is tetszeni fogok”, “benne van a pakliban, hogy nem fog működni köztünk a kémia meg a vonzalom” meg ilyenek.
Nem azért mondtam ezeket, mert ne kedveltem volna vagy mert nem bíztam a kapcsolatunk pozitív alakulásában, hanem mert önbizalomhiányos voltam. Nem éreztem szépnek meg vonzónak magam, és nehéz volt elhinni, hogy más ilyennek látna. De ez már hál istennek a múlt. Szerencsésnek érzem magam, mert ez a beszélgetőpartnerem ma már a párom. Türelmes volt velem, és ennek hála lassan, de biztosan felhagytam a bizonytalankodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!