Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez pedofíliának számít?
Két gyerekes anyuka vagyok, és egyedülálló. Egy régi baráttal szorosabbra fonódott a kapcsolatunk, a gyerekeim mindig nagyon szerették, sokszor vigyázott rájuk kisebb korukban. Ám, ahogy egyre jobban megismertem, és egyre több dolgot elmondott magáról, pár riasztó dologra lettem figyelmes. Tudnivaló, hogy sok éve tanárként dolgozik általános iskolában.
A volt feleségével a kapcsolatuk igen "érdekes" lehetett. De nem is ez a lényeges. Elmondása szerint ő már volt, hogy 11-12 éves kislányok képeire maszturbált ("mert olyan cukik"). Volt, hogy egy tanítványának vibrátort ajándékozott, 15 éves lehetett a kislány, és valami félig-meddig perverz beszélgetésben is benne volt vele. A múltkorjában strandon voltunk a fiaimmal (3 és 7 évesek) és előttük, meg más emberek előtt, simán átvette a fürdőnadrágját meztelenre vetkőzve ( gyerekek is bőven voltak a közelben). Mindig úgy csodálja a kisgyerkeket, mindig észreveszi őket, de édes, de aranyos, stb. de valahogy a fentie ismeretében kicsit rendellenesnek tartom ezt a viselkedését. Egyáltalán azt sem tudhatom, keltenek-e vágyat benne a gyerekek, főleg a kislányok..? Mindig ezt elutasítja, ha szóba hozom, sőt dühös is lesz, h miként feltételezhetek ilyent, hiszen ismerem X éve, tudom, hogy nem pedofil stb stb... Mégis honnan tudhatnám?
Furcsa továbbá az is, h a rendes, kicsit párnásabb női alkatot elutasítja, a ducibb nőktől egyszerűen el is zárkózik-"neki a vékonyak és alacsonyak tetszenek"- ... Kicsit ez is riasztó... vékonyak és alacsonyak... Mint a 11-12 éves kislányok, akikre kiverte? Ki tudja, hányszor...? Én is amúgy kicsit fiatalosabb vagyok a koromnál, vékony és alacsony vagyok... És folyton mondogatja, szeretne egy kislányt tőlem, ha összeházasodunk... Megjegyzem, a volt felesége is ilyen vékony és alacsony, de nagyon koszos, mocskos, igénytelen, aluljáróban simán leülhetne kéregetni. Ezek szerint az igényesség, szépség, bájosság, kedvesség mindegy, csak meglegyen a "kislányos paraméterek"...?
Szerintetek is ez így durva, és beteg dolgok?
Én annak vélem, és tanár mivolta még súlyosabbá teszi. Ezzel a korosztállyal van körülvéve...

Nem pedofil, hanem hebefil.
Ha zavar küld el, ha eddig nem zavart, márpedig vele vagy, akkor meg hagyd.
Neked kéne eldönteni egyedűl, hogy neked mi fér bele!

31-es: Függetlenül attól, hogy ez orvosilag pontosan melyik kategóriába tartozik, beteges. Ne haragudj, de ha egy felnőtt ember 11-12 éves gyerekekhez vonzódik, az nem normális. Ha beismeri, hogy ilyenek izgatják fel, akkor félő, hogy a nő gyerekei is veszélyben lehetnek tőle. De már zaklatta is az egyik tanítványát.
Ezt ráhagyni valakire nagyon veszélyes, időzített bomba. Minden épeszű ember igyekszik a lehető legtávolabb kerülni az ilyenektől. De ha gyereke van, ez fokozottan érvényes.
Egyébként rosszul tudod, az orvostudomány a pedofília korhatárát kb. 13 évben határozza meg:
Kinézetre is nagyon távol áll még egy 11-12 éves a felnőttől, pszichésen meg pláne. Nem tudom, hogy tud egy felnőtt rágerjedni egy ilyen korúra. Illetve igen: akkor, ha perverz.

Értem én, de hát kinek mi jön be. De ha ez annyira zavarja a kérdezőt, miért van vele?
A felvetésem erre ment ki.
Az hogy ki, mire veri, tökre nem érdekel.
Ha a párom közli velem, hogy ő a 10 éves kislányokra buki, meg arra rántja ki, akkor meg mondom neki, hogy legyen boldog egy kislányal és felejtsen el. Ilyen egyszerű. Nem dilemáznék egy másodpercet sem.

#34-35
Egy dolog megy, egy mondatot kiragadni a kontextusból. Tiszta újságíró jellem.🤦🏻♂️
Akkor úgy mondom, leszarom kivel van!
Ha meg a kislányomra verné ki, hát hajrá! Még kicsi volt se hagyta volna, most meg pláne. Mondjuk úgy, fájdalmas lett volna.

Pont nem érdekel! Bocsi!
Ez a gond ezzel az országgal, egy qrva mondatot nem tud senki elemezni.
Ha nekik ez jó, értékeljék 0-ra és verje ki rá!
Levontam a következtetés: az olvasók vagy 6 általánossal bírnak vagy fogyatékosok. Ő bajuk.
Több energiát nem pazarlok rájuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!