Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez pedofíliának számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez pedofíliának számít?

Figyelt kérdés

Két gyerekes anyuka vagyok, és egyedülálló. Egy régi baráttal szorosabbra fonódott a kapcsolatunk, a gyerekeim mindig nagyon szerették, sokszor vigyázott rájuk kisebb korukban. Ám, ahogy egyre jobban megismertem, és egyre több dolgot elmondott magáról, pár riasztó dologra lettem figyelmes. Tudnivaló, hogy sok éve tanárként dolgozik általános iskolában.

A volt feleségével a kapcsolatuk igen "érdekes" lehetett. De nem is ez a lényeges. Elmondása szerint ő már volt, hogy 11-12 éves kislányok képeire maszturbált ("mert olyan cukik"). Volt, hogy egy tanítványának vibrátort ajándékozott, 15 éves lehetett a kislány, és valami félig-meddig perverz beszélgetésben is benne volt vele. A múltkorjában strandon voltunk a fiaimmal (3 és 7 évesek) és előttük, meg más emberek előtt, simán átvette a fürdőnadrágját meztelenre vetkőzve ( gyerekek is bőven voltak a közelben). Mindig úgy csodálja a kisgyerkeket, mindig észreveszi őket, de édes, de aranyos, stb. de valahogy a fentie ismeretében kicsit rendellenesnek tartom ezt a viselkedését. Egyáltalán azt sem tudhatom, keltenek-e vágyat benne a gyerekek, főleg a kislányok..? Mindig ezt elutasítja, ha szóba hozom, sőt dühös is lesz, h miként feltételezhetek ilyent, hiszen ismerem X éve, tudom, hogy nem pedofil stb stb... Mégis honnan tudhatnám?

Furcsa továbbá az is, h a rendes, kicsit párnásabb női alkatot elutasítja, a ducibb nőktől egyszerűen el is zárkózik-"neki a vékonyak és alacsonyak tetszenek"- ... Kicsit ez is riasztó... vékonyak és alacsonyak... Mint a 11-12 éves kislányok, akikre kiverte? Ki tudja, hányszor...? Én is amúgy kicsit fiatalosabb vagyok a koromnál, vékony és alacsony vagyok... És folyton mondogatja, szeretne egy kislányt tőlem, ha összeházasodunk... Megjegyzem, a volt felesége is ilyen vékony és alacsony, de nagyon koszos, mocskos, igénytelen, aluljáróban simán leülhetne kéregetni. Ezek szerint az igényesség, szépség, bájosság, kedvesség mindegy, csak meglegyen a "kislányos paraméterek"...?

Szerintetek is ez így durva, és beteg dolgok?

Én annak vélem, és tanár mivolta még súlyosabbá teszi. Ezzel a korosztállyal van körülvéve...

2023. júl. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 21/43 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ha bármelyik ismerősről ezt tudnám azonnal feljelentést tennèk ! Ez nem normális ember ès a legbetegebb te vagy hogy mèg mindig gondolkozol rajta ! 43f
2023. júl. 15. 06:20
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez bőőőven pedofília. És amúgy a pedofilok elég gyakran keresnek olyan munkahelyet, lakóhelyet, bármit, ahol teljesen természetes, hogy gyerekekkel vannak körülvéve (pl tanár).

Ilyen körülmények között ha ő szeretne tőled egy kislányt... Még a gondolattól is felfordul a gyomrom, hogy _miért_ szeretné azt a kicsit.

2023. júl. 15. 07:11
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

20-as!

Igen, volt reakció.

2023. júl. 15. 08:45
 24/43 anonim ***** válasza:
95%
De én nem is értem, ha állításod szerint nem kamu, akkor ezek után hogy állhatsz szóba vele. Hát 11 éves kislányokra veri "mert olyan cukik" basszus normálisak vagytok? Nektek nemcsak az agyatok beteg, hanem az egész életetek. Nekem nincs gyerekem, de sokan mondják, hogy túlságosan gyanakvó természetem van, hát nem a semmiért vagyok ilyen.
2023. júl. 15. 08:52
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
A hapsi pedofil es te is tudod. Ha vrle vagy, támogatod a dolgot. Nagyon gáz vagy.
2023. júl. 15. 09:02
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen pedó.

És eléggé szexmániás is. Én is cukinak tartom az állatkölyköket, mégsem maszturbálok rájuk.

Ha ez az undorító f*reg kiveri azokra a GYEREKEKRE, akiket "cukinak" tart, vajon mit csinál azokkal, akiket szexuálisan vonzónak talál?

Néhányan írták, hogy nem létezik, hogy egy anyuka tolerálja a pedofil hajlamokat.

Sajnos létezik. Volt nemrég annak a karateoktató-masszőr-szektás "hitoktatónak" a botránya. A csávó az egyik áldozata anyukájával is kikezdett, csak azért, hogy a nő neki higgyen, ne a szemének.

Egyes nők túl naivak, főleg, ha önértékelési problémáik vannak.

Ha egy férfi kedvesebb velük, akkor egyből fülig belezúgnak, és bármit elnéznek neki az alkoholmámoros családon belüli erőszaktól a prostitúcióra kényszerítésen át a gyerekek megrontásáig.

Ezeknél az eseteknél a rosszul megválasztott partner nem fedi fel magát egyből. A kérdező partnere azonban elég hamar eldicsekedett azzal, hogy gyerekekre recskázik. A kérdezőnek most kéne lapátra tennie, és esetleg konzultálni a rendőrséggel is.

2023. júl. 15. 15:03
 27/43 anonim ***** válasza:
90%
26-nak igaza van. Sőt olyan is van, hogy az "anyuka" tud arról hogy a gyereket rendszeresen megerőszakolja az apa/mostohaapa. A kérdező elég csendben van, szóval remélem tényleg kamu a kérdés, mármint oké hogy mentálisan beteg ember lehet a kérdező, de legalább nincs veszélyeztetve két ártatlan gyerek.
2023. júl. 15. 15:14
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Mindezek tudatában még találkozol vele és beszéltek, kérdező te nem vagy normális!
2023. júl. 15. 15:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

MENEKÜLJ!

Amúgy:igen, pedofil. Akit 11-12 éves kislányok izgatnak fel, az az. Borzasztó, hogy pluszban még tanár is. Állítólag azok közt magas a pedók aránya, nagyobb, mint a papoknál. Érthető: egy mocskos pedo akár direkt azért megy tanári pályára, hogy körbe legyen véve potenciális áldozatokkal, feltűnés nélkül molesztálhasson. Hiszen PEDAGÓGUS, bíznak benne!

Írom ezt úgy, hogy nekem is tanári diplomám van, nem tanárként dolgoztam, de én is megdöbbenek a sok pedo tanáron.

2023. júl. 16. 22:31
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a pedofilt egy dologért valóban fel lehet jelenteni: a tanítványának való vibrátor ajándékozásért, mert ez egyértelműen szexuális zaklatás. Félő, hogy ezt se lehet bizonyítani, mert lehet, hogy nem tudják kinyomozni, ki volt ez a diákja. De legalább a nyomozók bemennek az iskolába, a munkáltatója meg remélhetően kirúgja emiatt.

A többiért sajnos nem lehet feljelenteni. Aki mondjuk felöltözött kislányfotókra maszturbál, az nem BTK kategória. Ehhez egy fürdőruha is elég. Fantáziálást nem tilt a törvény, még ha az perverz is.

Én a vibrátoros sztorival fognám meg. De az a minimum, hogy nem ismerkednék vele tovább. Még gyermektelenként se, de a kérdezőnek gyerekei vannak, őket veszélyezteti, ha továbbra is ismerkednek! Az meg undorító, hogy a kérdezőt pécézte ki arra a célra, hogy kislányt szüljön neki, ez arra készül, hogy a gyerekét is megrontsa! Már a fogantatása előtt ezt tervezi!

2023. júl. 16. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!