Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez pedofíliának számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez pedofíliának számít?

Figyelt kérdés

Két gyerekes anyuka vagyok, és egyedülálló. Egy régi baráttal szorosabbra fonódott a kapcsolatunk, a gyerekeim mindig nagyon szerették, sokszor vigyázott rájuk kisebb korukban. Ám, ahogy egyre jobban megismertem, és egyre több dolgot elmondott magáról, pár riasztó dologra lettem figyelmes. Tudnivaló, hogy sok éve tanárként dolgozik általános iskolában.

A volt feleségével a kapcsolatuk igen "érdekes" lehetett. De nem is ez a lényeges. Elmondása szerint ő már volt, hogy 11-12 éves kislányok képeire maszturbált ("mert olyan cukik"). Volt, hogy egy tanítványának vibrátort ajándékozott, 15 éves lehetett a kislány, és valami félig-meddig perverz beszélgetésben is benne volt vele. A múltkorjában strandon voltunk a fiaimmal (3 és 7 évesek) és előttük, meg más emberek előtt, simán átvette a fürdőnadrágját meztelenre vetkőzve ( gyerekek is bőven voltak a közelben). Mindig úgy csodálja a kisgyerkeket, mindig észreveszi őket, de édes, de aranyos, stb. de valahogy a fentie ismeretében kicsit rendellenesnek tartom ezt a viselkedését. Egyáltalán azt sem tudhatom, keltenek-e vágyat benne a gyerekek, főleg a kislányok..? Mindig ezt elutasítja, ha szóba hozom, sőt dühös is lesz, h miként feltételezhetek ilyent, hiszen ismerem X éve, tudom, hogy nem pedofil stb stb... Mégis honnan tudhatnám?

Furcsa továbbá az is, h a rendes, kicsit párnásabb női alkatot elutasítja, a ducibb nőktől egyszerűen el is zárkózik-"neki a vékonyak és alacsonyak tetszenek"- ... Kicsit ez is riasztó... vékonyak és alacsonyak... Mint a 11-12 éves kislányok, akikre kiverte? Ki tudja, hányszor...? Én is amúgy kicsit fiatalosabb vagyok a koromnál, vékony és alacsony vagyok... És folyton mondogatja, szeretne egy kislányt tőlem, ha összeházasodunk... Megjegyzem, a volt felesége is ilyen vékony és alacsony, de nagyon koszos, mocskos, igénytelen, aluljáróban simán leülhetne kéregetni. Ezek szerint az igényesség, szépség, bájosság, kedvesség mindegy, csak meglegyen a "kislányos paraméterek"...?

Szerintetek is ez így durva, és beteg dolgok?

Én annak vélem, és tanár mivolta még súlyosabbá teszi. Ezzel a korosztállyal van körülvéve...

2023. júl. 14. 21:03
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nem ő néz ki úgy, hanem a volt felesége.
2023. júl. 14. 21:36
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha még igaz is lenne a sztorid téged egyáltalán nem zavar hogy ez a pasi 11 éves gyerekekre maszturbál? Két gyereked van állítólag.

Tudod mucika nekem egy 10 éves lányom van. Ha megtudnám valakiről a szűkebb környezetben hogy ő erre gerjed akkor tennék róla hogy a kamera és tanú mentes helyen a létező legtöbb csontja el legyen törve. Te meg állítólag ismerkedsz vele. 😅Menj már a francba.

2023. júl. 14. 21:39
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12 éves lányom van, nem anya, aki ilyenek hallatán még gondolkozik, mi legyen a férfival…Remélem, tényleg kamu, bár akkor is elég nagy probléma, ha vki ilyen kérdések kiírására élvezkedik…

10-es: Egyetértek, hogy nem életszerű, de mint írtam, beteg világ ez, és nem csak arra vonatkozóan, hogy vannak pedofilok, hanem sajnos „anyák” is, akik így vagy úgy, de asszisztálnak ehhez…

2023. júl. 14. 21:42
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

9

Azért gondolják hogy kamu, mert ennyire nem lehetsz hlye egyszerűen…

Leírod h kiveri 11-12 éves kislányok képeire, meg rengeteg más nyilvánvaló dolgot, majd be kérdezed hogy jobban tudhatnád h pedofil…

Ennyire nem lehetsz fogyatékos, innen gondolják, hogy ilyen nincs……

2023. júl. 14. 23:11
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
*honnan
2023. júl. 14. 23:11
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a feltett kérdés, akkor miért vagy vele???
2023. júl. 14. 23:21
 17/43 anonim ***** válasza:
86%
Tuti kamu, elég szomorú, hogy ilyenekben éled ki magad. Ha valós lenne, akkor nem tennéd ki a két gyerekedet ilyen szintű veszélynek, mert azt még megértem, hogy nem mered feljelenteni, na de azt hogy egy pedofil állattal ismerkedsz, van gusztusod ezek után a közelébe maradni, ráadásul mint írtam veszélyeztetni a gyerekeidet, ezt már nem tudom megérteni. Szégyelheted magadat.
2023. júl. 14. 23:45
 18/43 anonim ***** válasza:
96%

Ismerkedtem egy férfival. Nem volt még köztünk semmi, de többször találkoztunk, kajáltunk együtt, tetszett is, tök normálisnak tűnt. Egy forró nyári napon beugrott, hozott édességeket, a gyerekem akkor volt 4 éves.

Épp pancsoltunk a felfújható nagy kerti medencében, baromi meleg nap volt. Viccből mondtam neki, hogy ugorjon be ő is nyugodtan. Alsógatyára vetkőzőtt és bejött. Végülis tök jókat hülyültünk, a gyerek nagyokat kacagott.

Bementem 1 percre hideg ásványvízért. Miután elment később a gyerek mondta, hogy kedves ez a bácsi, képzeljem el mikor bementem, megmutatta a kuiját. Majdnem sokkot kaptam. Szerencsére a gyereket nem rázta meg, vagy ilyesmi. Megundorodtam tőle, nem kezdtem el vizsgálódni nem e félreértett valamit a kicsi, lódít vagy valami. Nagyon rövidre zártam az ismerkedést. Nem mondtam neki miért, nem vagyok erre kész bla, bla, bla. Slusszpoén: azért mertem vele arra a két percre is akár egyedül hagyni a gyereket, fel sem merült, hogy valami nem oké, mert bűnügyi nyomozó volt.

Na de ezért nem életszerű ez a story. Egy anya nem így reagál mint a kérdező.

2023. júl. 15. 00:17
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen pedofil!!!
2023. júl. 15. 00:42
 20/43 anonim ***** válasza:
76%
8-as, volt reakció a bejelentésedre a cég részéről?
2023. júl. 15. 02:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!