Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezést milyen technikával lehet visszatartani?
Figyelt kérdés
Akár szex akkár szoptatás közben
Ha folyamatosan ingerli a hölgy szünet nélkül hogyan lehet elnyujtani visszatartani?
2023. júl. 13. 11:46
2/7 anonim 

válasza:

Hogy leszáll, kiveszi, abbahagyja...
Csak te pl. simán rányomhatod a fejét, ha túl sok az inger és inkább kielégülnél.
Jó az edging, egyébként, de csak úgy működik, ha te, mint "kapó" nem tehetsz semmit, hogy mégis valamiképp elélvezz.
Én nő vagyok, nálunk egyértelmű, mert ha akarnék, sem engedné. Erősebb, így hiába szeretnék mondjuk odanyúlni vagy csak összezárni a lábam, semmit sem tehetek.
Férfiként ez úgy működhet, hogyha fizikálisan megakadályoznak (pl kötél), mert azon a ponton már nincs önuralmad, csak a kielégülés iránti vágy.
3/7 anonim 

válasza:

Légzéstechnika, koncentráció, a haskörüli izmok kontrollja, gyakorlás.
5/7 anonim 

válasza:

Én erősen rá szoktam markolni és a húgycsőet el szorítóm egy kis időre, amíg elmulik az érzés. Aztán lehet majd folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!