Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikropéniszem van. Erekcióval 2 cm.minden lány kinevet amikor látja? Mit tehetnék? Lehet bele kell a sorsomba törödnöm.azt hallottam hogy már a lábszáram vékonyságából ki tudják a fasz@m kis méretét meghatározni a lányok..

Az én páromnak is kicsi a pénisze. Néha popsiba rakja, de csak az ő élvezetéért, a puncim nem is érzi. Nem mondom hogy nem szeretném, ha legalább átlagos lenne neki, de elvagyok a helyzettel. Sok segédeszközünk van, és nálunk a szex az orál körül forog. Ha igazán szeretsz valakit, ezt is elfogadod, és alkalmazkodsz a helyzethez. Egyszer majd neked is lesz valakid, aki ugyanígy gondolja.
Privátokat nem kérek, nem válaszolok.

A statisztikusok azt találták, hogy a fizetés és a pénisz mérete fordítottan arányos, azaz a legjobban keresőknek van a legkisebb pénisze.
A 7,5 centiméteres nemi szervvel rendelkezők átlagosan több, mint kétszer annyit keresnek (évi 58 ezer fontot, azaz kb. évi 23 millió forintot), mint amennyit a 20 centi felettiek (évi 27 ezer fontot, azaz kb. évi 10 millió forintot).

A hármas szégyellje a pofáját.. 0 empátia.
Nekem sem sokkal nagyobb 10 cm kb erekcioval.
Talán műtéti megoldás segíthet, ahogy a kérdezőn is csak az meg anyagi kérdés gondolom erősen. Én tudok ugyan közösülni de szintén prostituáltakkal és nem jó nekik sem mert kicsi az a 10 cm.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!