Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem csak en csináltam ilyet kanosságbol 12-13 évesen?
Figyelt kérdés
Vannak az ilyen cipzaros parnak es ha lehuzod a cipzart mar akkor a vattaval talalod magad szembe
Es asszem eggyik haverom vagy talan magamtol jottem ra de volt egy ilyen parnam es mindig megdugtam
Mas is csinalt ilyet?
Vagy hasonlo dolgot
tegnap 23:48
2/12 anonim 

válasza:

En a kanape parnai koze dugtam. Ne. Volt annyira jo erzes igy csak 1-2x csinaltam ugy. Inkabb mas jatekokat hasznaltam a celra.
3/12 anonim 

válasza:

Dinnyét megfaragtam hogy beférjen és azt dugtam, görögöt vagy sárgát. Minden dinnyelé volt de szűz tiniként nagyon jó érzés volt!
4/12 anonim 

válasza:

Engem csak az utómunka része zavar, csinálnám többször is, de mivel nem szeretek takarítani utána, leredukálom heti, vagy kéthetente egyszer.. Az egészben a legrosszabb, hogy ragad minden utána.. Utána meg törölhetem fel, fürödhetek le... Ez nem zavarna, ha egyedül laknék, de így utálom a sok plusz munkát ezzel...
5/12 anonim 

válasza:

Nem. Nekem volt Playboy és CKM magazinom és csak simán kivertem rá...vagy valamelyik csajra gondoltam az osztályból közben. A Dórinak eszméletlen segge volt, a Niki kövér volt, de olyan mellei voltak, jópárszor elcsöppentem rájuk gondolva...az Orsi meg a vékony, szexi szőkeség volt, nagy kedvencem
6/12 anonim 

válasza:

4# Nyilván használok zsepit is, de ha rosszabb minőségű, akkor többet kell használni, mert átázik. Még verni se tudom nyugtom magamnak, de ha egyedül laknék, nem lenne ilyen probléma... Nem létszükséglet, ne azért néha jólesik. Bár ma már kevesebb igényem van rá, mint tini koromban..
8/12 anonim 

válasza:

7# Nem. De nem kéne attól tartanom, hogy bármelyik pillanatban benyithatnak, és nyugodtabban csinálhatnám. Magam után takarítanék, csak a magam cuccai után.
9/12 anonim 

válasza:

7# Nyilván nem létszükséglet, de akkor is kellemetlen.
10/12 anonim 

válasza:

Most ez a 4,6,8 végigrinyálja az oldalt mert annyit nem tud hogy kiverje a kis f.át? Ez komoly??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!