Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg létezik a gyerekkori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik a gyerekkori orgazmus? Ha igen, mennyiben különbözik a felnőttkoritól? Gondolom más érzés és kevésbé vannak külső jelei

Figyelt kérdés

ma 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már volt 6 évesen is. F
ma 09:51
 2/8 budaiz ***** válasza:
100%
A lélegzet elállító jó érzés elérhető magömlés nélkül. Nálam volt hogy egymás után kétszer hármoszor is megvolt ugy hogy nem lankadtam és folytattam az izgatást.
ma 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:

1

És hogyan írnád le az érzést, vagy mit gondolsz milyen ez kívülről nézve, milyen külső jelei vannak?

ma 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ovis korom óta maszturbálok. Akkor is pont így élveztem el, csak nem ejakuláltam hozzá. Az érzés ugyanaz volt. Aztán 11 évesen jött az első spricc is, azóta meg folyamatosan.
ma 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is legalább ovis korom óta csinálom. Emlékszem, hogy még el is meséltem a szüleimnek, hogy azért csinálom mert nagyon jó érzés, mintha bepisilnék, de mégsem. Nálam napi rutin volt elalvás előtt, nem is titkoltam, mert eszembe se jutott, hogy ezzel bármi gond lenne és szerencsére a szüleim is tiszteletben tartották és nem szóltak érte. Nagyobb koromnam tudatosult bennem, hogy basszus ez gáz, de gyorsan túllendültem rajta és onnantól diszkréten csináltam. Ejakuláció meg még csak ennél is később volt.
ma 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
5-os honnan tanultad?
ma 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett tanulni. Tapasztalat. Magam alá gyűrtem a takarót és azon mozgattam a csípőmet. Annyira egyértelmű volt, hogy nagyobb koromban el se akartam hinni a havernak amikor azt állította, hogyúzogatni kell. Mondtam, hogy az kizárt, úgy nem működik. :) Aztán kiderült, hogy de, működik, ennek ellenére nagyon sokáig inkább a régi módszert alkalmaztam. Úgy jobban tudtam fantáziálni.
ma 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
* "hogyúzogatni" = "hogy húzogatni"
ma 16:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!