Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok volt olyan hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt olyan hogy a pasi átformálta a szexuális életetek? Kezdtél te is olyanokba belemenni amibe korábban soha?-vagy akár előfordult az is, hogy belementél de nagyon is megbántad mert az nem te vagy😔🙂

Figyelt kérdés
tegnap 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, hogy belementem és megbántam. Volt olyan, hogy belementem és jó élményként maradt meg. Ez attól függ, mennyire bíztam az adott személyben. Amitől teljesen elzárkózol, azt ne tedd meg senki kedvéért. Ha szeret, anélkül is veled marad.🙂
tegnap 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Mintha a pasik nem változnának nőröl nőre... egyik durvábban szereti mint a másik! Istenem, ez a kérdés is....
tegnap 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
volt. Összejöttem egy nálam jóval idősebb pasival, teljesen bele voltam bolondulva, olyan szinten, hogy konkrétan bármire hajlandó voltam vele. Ő meg jóval tapasztaltabb is volt, domináns alkat alapból is, szóval jópár dolog volt, amit csak vele, vagy először vele tettem meg... Nem bántam, vele jó is volt, de voltak dolgok, amiket mással nem csináltam volna, kellett hozzá az a plusz, amit iránta/vele éreztem.
ma 07:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3as😊
ma 09:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!