Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikropéniszem van. Erekcióval 2 cm.minden lány kinevet amikor látja? Mit tehetnék? Lehet bele kell a sorsomba törödnöm.azt hallottam hogy már a lábszáram vékonyságából ki tudják a fasz@m kis méretét meghatározni a lányok..

Én illemtudó, tapintatos, kedves ember vagyok, akit arra tanítottak, hogy nem szabad bántani a szellemileg visszamaradott embertársait!
Szia kérdező! Ne szégyelld a kukid méretét, fog az tetszeni a kislányoknak. Az a 2 centi sokkal nagyobb, mint ami egy kölyök macskának van. Márpedig a kislányok szeretik a kölyök cicákat, mert cukik, de neked nagyobb a farkad!!!! Nyert ügyed van, csak dolgozz az önbizalmadon!
A túl kevés g@ci miatt ne aggódj! Legjobb ha egy csepp sem jön belőled, így a kislányoknak nem kell tartani egy esetleges nem kívánt káposztaföldön talált babától. Csak a kellemetlenség van a g@cival.
Amúgy meg... mi a tököm az a gaci??

Na most aki nem hiszi annak elmondanám hogy ēn már láttam merev állapotban kb. kettő centis faszt. Egy kb százkilencven magas srácon. A heréi viszont elég nagyok voltak szóval furán festett...
A kérdésre válaszolva kénytelen vagy beletörődni a sorsodba, keress olyan lányt akinek elég a nyalás. Nyalni tudsz te is. Nem mindenkinek elég, de biztos van olyan is. Mást nem tudsz tenni, illetve használhattok vibrátort , dildót... Legyél kreatív.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!